reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam pamietacie jeszcze mnie :-)
Pewnie ,że tak....a mnie pamiętacie????:-D:-D:-D:-D
Ja pracuję ,jutro zaczynamy na miejscu ,w końcu skończa sie dojazdy....
Wxczoraj miałam ostatni dzien wolnego przed sezonem ,teraz 2 miechy bitej orki dzień w dzień..
ale za to jak spędziliśmy niedielę ,super było
pojechaliśmy na wycieczkę na cały dzień ,bylismy w Międzyzdrojach,płynęliśmy stateczkiem ,w muzeum byliśmy,nad jeziorkiem szmaragdowym w Wapnicy i w Lubinie w Grodzisku,to takie najwyższe miejsce z pięknym widokiem na zalew szczeciński,wspinaliśmy sie pod wielką górę żeby zobaczyć ruiny fundamentów po wyrzutni v3.Powiem wam ,ze ekstra dzień był ,czułam sie wczoraj jak na wczasach,
dziś niestety o 5 musiałam wstać.....szkoda ,ze latem wolnego niet,mam nadzieję ,ze wybaczycie mi kochane ,ze ja teraz żadki gość ,jak sie unormuje praca normalnie ze zmianami bedę częściej pewnie wpadac:tak:

reklama
jak dobrze licze to mamy 4 ciezarowki tak??????????
Makunga,Meduska,Myszunia i Pati:-)
i swiezo upieczona za wczesnie Mam Helenki co miala do 4 lipca chodzic:-)
wszystko się zgadza :-D:-D:-D:-D:-D

27 ????????????????????????????????????:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-:)-:)-:)-:)-:)-(
u mnie chmury i niecae 15 stopni:-:)-:)-:)-:)-(
u mnie 14C i co chwila deszcz i wiatr cały czas,idzie się pochlastać :tak::tak::tak:

hi hi to która chętna co by się statystyka zgadzała????????????:-D:-D:-D:-D:-D
od razu mówię ja NIE!!!!!!!!!!!!!!!!:no::no::no::no::no::no:

ja na razie też dziekuję ,niech Oliwce przejdzie bunt dwulatka i trzylatka bo inaczej zwariuję :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

mam nadzieję :tak::tak::tak:
oj z tym dźwiganiem nie pomogę bo ja 3 porody sn:tak::tak:

ja też sn ,ale musisz sie na razie oszczedzać Luizo kochana.staraj się nie dxwigać Helenki :tak::tak::tak::tak::tak:

Witam pamietacie jeszcze mnie :-)
pewnie że tak,tesknimy a ty o nas zapomniałaś kochana :tak::tak::tak::tak::-):-):-)

ja wziełam się za sprzątanie a M poszedł z Oliwką teraz na dół i robią razem koktajl z truskawek

Pewnie ,że tak....a mnie pamiętacie????:-D:-D:-D:-D
Ja pracuję ,jutro zaczynamy na miejscu ,w końcu skończa sie dojazdy....
Wxczoraj miałam ostatni dzien wolnego przed sezonem ,teraz 2 miechy bitej orki dzień w dzień..
ale za to jak spędziliśmy niedielę ,super było
pojechaliśmy na wycieczkę na cały dzień ,bylismy w Międzyzdrojach,płynęliśmy stateczkiem ,w muzeum byliśmy,nad jeziorkiem szmaragdowym w Wapnicy i w Lubinie w Grodzisku,to takie najwyższe miejsce z pięknym widokiem na zalew szczeciński,wspinaliśmy sie pod wielką górę żeby zobaczyć ruiny fundamentów po wyrzutni v3.Powiem wam ,ze ekstra dzień był ,czułam sie wczoraj jak na wczasach,
dziś niestety o 5 musiałam wstać.....szkoda ,ze latem wolnego niet,mam nadzieję ,ze wybaczycie mi kochane ,ze ja teraz żadki gość ,jak sie unormuje praca normalnie ze zmianami bedę częściej pewnie wpadac:tak:
Jakoś powoli wszystko się unormuje i dobrze będzie.

Dziewczyny mam naprawdę dużo zaległych zdjęć.
Nie sposób tego wszystkiego wkleić
Część będzie w rowie a częsć tu
reszta pójdzie jako linki do albumów na fotosiku lub na picasa.
Może być?:confused::confused:

Moje dzieci śpią eraz w naszej sypialni ,a my w salonie na sofie:tak:w związku z tym wieczorami mam utrudniony dostep do kompa,buziaki
myslałam ,ze tu tyle do czytania ,a prosze ,latem tu naprawdę niewielki ruch:tak:

Hej babki, przyszłam wieczorkiem mały już śpi, alescie nabazgrały, nie sposób odpowiedzieć, ale spróbuję: co do dentysty, takze należe do grona panikar które raczej chodzą z konieczności, ale ostatnio sie odważyłam miałam ząbka do rwania a ja mam trzy korzenie więc na dłutowanko mnie umówiła jakies pół godz moze więcej, ale dwa razy nie mogłam isc za trzecim poszłam ale byłam zaraz po okresie, wiec zrobiła mi tylko jedyneczkę, bardzo miła babeczka, wszystko ze znieczuleniem, a teraz mam na środe zobaczymy, ale coraz bardziej dochodze do wniosku że chyba najpierw poleczę a na sam koniec zgłosze sie do rwania tak na wszelki wypadek żeby sie nie zniechecic na samym poczatku. Co do pogody u nas 11C deszcz, mgła i mam juz dość a co najlepsze będzie tak pewnie ze 2 tyg jak nie lepiej, uroki górskich klimatów!!! Jeśli Chodzi o domki z bali to moje marzenie jest miec taki domeczek i znając życie się ono nie spełni, a jeśli juz to jak bedę na emeryturze, jest jeszcze jedna opcja że wygram w totka ale ta zostawiam marzycielom. Wiem że po normalnym porodzie nie kazali mi dźwigać do końca połogu, ale kto by słuchał lekarzy, ale moja kuzynka miala cc i nie mogła dźwigać przez przynajmniej trzy miesiące. Jeśli chodzi zaś o agresywne zachowanie dzieci moim zdanie nie zwracać uwagi, to jest najwiekszy ból dla dziecka, bo przecież jeśli bije to po to żeby ta uwagę zwrócić, a jeśli zobaczy ze to nie skutkuje myśle że przestanie. mam nadzieję że choctroszke nadrobiłam straty teraz juz bede na biezaco.

reklama
próbowałam enterem ale jak zrobie eneter to wogóle żadne odst mi sie nie robia a w emotki wogole nie moge kliknac, nie wiem czemu, moze gdzies jakies ustawienia trzeba zmienic???teraz zrobiłam enter po ???

Do góry