reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dobra taka babcia co ubiera dzieci :tak: Wiem co mówię bo moja teściowa ciagle cos dla Heleny przynosi :tak: A zakupów dla Niki na razie jej zakazałam :-D:-D:-D Bo nie mam gdzie upychać

heheheh.ja az tak dobrze nie mam,chociaz od czasu do czasu cos tam dostana

no coś się mojej mamie polepszyło i ich obkupuje tylko smutno mi bo o antosiu zapomina a to też jej wnusio:-:)-:)-:)-:)-(

powoli.najpierw niech sie babcia oswoi:-)
malina a na jaki wzrost Julka?bo u nas na ciuchach mozna fajowe dzinsy trafic:-)

On jeszcze mały, jak podrośnie to złapie kontakt z babcia i wszystko się wyrówna :tak::tak::tak:

Kobiety jak to jest po cc, do kiedy nie można dźwigać :confused:

tak do miesiaca to wlascwie nic procz dziecka:-D:-D:-D:-D
staraj sie w ogole nie dziwgac Heleny.pozniej tak coraz wiecej.oszczedzaj sie poki mozesz ale w miare duzo laz zeby zrostow bylo jak najmniej

reklama
...

tak do miesiaca to wlascwie nic procz dziecka:-D:-D:-D:-D
staraj sie w ogole nie dziwgac Heleny.pozniej tak coraz wiecej.oszczedzaj sie poki mozesz ale w miare duzo laz zeby zrostow bylo jak najmniej

No to świetnie, bo żadnego z warunków nie jestem w stanie spełnić :baffled:

A jakies znane konsekwencje...

Witam pamietacie jeszcze mnie :-)

No pewnie, ja to się nawet stęskniłam :tak:

a jesli chodzi o Oliwke to zaczynam ją sadzać do konta,o dziwo nie protestuje i nie ucieka z niego tylko siedzi i płacze że ja tam posadziłam.może za jakis czas to pomoze i zrozumie że bic nie wolno a jak będzie tak robić to niestety bedzie karana.:tak::tak::tak::tak::tak:
i to najlepszy sposób:tak:

ucieło mi połowę mojego posta :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: i to tą wieksza połowę :-D:-D:-D:-D:-D juz mi się nie chce drugi raz odpisywać :no::no::no::no:wybaczcie :-)
mi się też tak dziś robi.:wściekła/y:

mój antoszka dzisiaj mega grzeczny był całe przedpołudnie i udało mi się rozmrozić lodówkę wyszorować umyć okno w kuchni(to już zboczenie bo w ubiegłym tygodniu myłam:-p) sprzątnąć kuchnię na błysk nastawić pranie wywiesić je i nawet obiadek podszykować:szok::szok::szok::szok:
zaraz chyba wyjdziemy na spacerek bo mamy niebo bez ani jednej chmurki normalnie ogrom błękitu słonko i do tego 27 stopni w cieniu:tak::tak::tak::tak:jest ślicznie jak ja to lubię:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a co z naszą dowiklusią pisała że neta będzie miała jeszcze się pewnie rozpakowuje ale już sie za nią stęskniłam i za szczypiorkami:tak::tak::tak:
no to kochana mega obroty dziś masz a ja mam lenia :cool2:.
Byłam tylko w sklepie i z psem na spacerze i z rana trochę poprasowałam.:-D:-D

dziewczynki która mi napisze na wątku kulinarnym jakiś łatwy przepis na ciasto z truskawkami ....bo mam ochotę coś upiec na niedzielę na przyjazd julki a ja z pieczeniem na bakier troszkę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
julia wraca w niedzielę a adaś w sobotę jedzie na tydzień do babci nad morze ale super trochę odpocznie jak będzie pogoda to popływa w morzu super bardzo się cieszę on też:tak::tak::tak::tak:
dziewczyny od kilku dni drętwieją mi bardzo palce u lewej dłoni taki brak czucia a jak nacisnę to mrowienie mam co to może być????myślałam może to brak magnezu :confused::confused::confused:
zwykły biszkopt ,truskawki i zalej galaretką.Możesz też dodać serek homogenizowany z galaretką owocową rozrobioną w mniejszej ilości wody.
Poczekaj aż stężeje .
Wyłóz na wierzch jeszcze kilka truskawek lub innych owoców pokrojonych w większe kawałki
(brzoskwinie,banan,morela)i dopiero zalej galaretką.
Powstanie sernik na zimno na biszkopcie mniammmmm:cool2::cool2:
uwielbiam go
Co do drętwienia to może być:
Zespół cieśni nadgarstka
szyjny kręgosłup
kłopoty z krążeniem obwodowym
Odwiedź lekarza i to jak najszybciej

dzwoniła moja julia że była z babcią na zakupach w 5-10-15 i babcia kupiła jej 3 bluzy 2 paty spodni getry majteczki skarpwtki jupi mniej ja będe musiała kupić:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
może i adam coś wyciągniie od babci:tak::tak::tak::tak:
byłam wczoraj w 5-10-15 i gdybym miała kasę to bym dzieciaki napewno obkupiła w to co muszę bo są mega przeceny -70% i fajne bluzy za 10-15 zł a kurtki wiosenno jesienne po 30 zł no ale może w lipcu jeszcze coś fajnego będzie to kupi adamowi ze 4 pary spodni do szkoły 2 bluzy jakieś koszulki:tak::tak:julce też muszę spodnie dokupić bo wszystko zakrótkie się zrobiło:szok:ale zobaczę co przywiezie od bbci i dopiero wtedy no i jak kasa będzie:tak:
super zakupy babcia zrobiła

Dobra taka babcia co ubiera dzieci :tak: Wiem co mówię bo moja teściowa ciagle cos dla Heleny przynosi :tak: A zakupów dla Niki na razie jej zakazałam :-D:-D:-D Bo nie mam gdzie upychać
hahaah:-D:-D:-D:-D

a ja się lenię na maxa.
spędzam dzień przed kompem.
Dzieci na drugim kompie w simsy 1 grają.Klaudia uczy Kubusia ;-):-D:-D:szok::szok:
Zaraz muszę jednak zebrać w sobie,bo obiadek trzeba zrobić.
Na razie zjedliśmy zupkę a drugie danie jeszcze w poszczególnych artykułach w lodówce leży :-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Mama Helenki-moga Ci sie rozejsc szwy jak dzwigniesz cos bradzo ciezkiego-pare kg to nie ciezar,gorzej z Helena.mozesz dostac krwotoku tymbardziej ze polog jeszcze sie nie skonczyl.i moze ci sie opuscic macica

no coś się mojej mamie polepszyło i ich obkupuje tylko smutno mi bo o antosiu zapomina a to też jej wnusio:-:)-:)-:)-:)-(
poczekaj jak będzie sterszy to sam się o swoje upomni :-D:-D:-D:-D

Witam pamietacie jeszcze mnie :-)
pamiętamy :-D:-D:-D:-D

No to świetnie, bo żadnego z warunków nie jestem w stanie spełnić :baffled:

A jakies znane konsekwencje...

No pewnie, ja to się nawet stęskniłam :tak:
konsekwencje mogą być duże
krwotok,pęknięcie szwa a nawet otwarcie się cięcia

Mama Helenki-moga Ci sie rozejsc szwy jak dzwigniesz cos bradzo ciezkiego-pare kg to nie ciezar,gorzej z Helena.mozesz dostac krwotoku tymbardziej ze polog jeszcze sie nie skonczyl.i moze ci sie opuscic macica
100% racja.
Ja doświadczeń nie mam w tej kwestii,ale mojej mamie pękł szew i był problem ze zrośnięciem.
Paskudziło się bardzo długo.:-(

reklama
Do góry