reklama
Wczorajsze harce Kubusia
Picasa Web Albums - Aneta&Nil - Gdzie diabeł ...
no to widać że KUbuś się wyszalał
- Firma BartekDziewczyny z jakiej dobrej firmy w Polsce polecicie mi buciki dla dzieci ?????oprocz elefanten bo te tutaj moge kupic i wiem ze sa bardzo dobre ale jak jest w Pl z butami dla dzieci to nie mam pojecia
- jestem zadowolona z Vi.gga.mi-Oliwka nosi sandałki tej firmy i są super
wiki a dlaczego jesteś smutna?stało się coś?co się dzieje?:------------------------------(
ani mi sie waz ty ty tyWłasnie M pojechał:-----( jak tylko Martynka zasnie ide zapalic może to mi pomoże
a kiedy teraz przyjeżdża????? pierwsze dni na pewno będą ciężkie ale wiki dasz radę :-)Własnie M pojechał:-----( jak tylko Martynka zasnie ide zapalic może to mi pomoże
wiktoria12
Mama i żona :)
Już paliłam ostatnio m oczywiscie nie wieani mi sie waz ty ty ty
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
A ile juz nie palilas???Już paliłam ostatnio m oczywiscie nie wie
Ja tylko w ciazy dalam rade zucic palenie i to odrazu pierwszego dnia jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy a jak tylko mala przyszla na swiat drugi dzien po cc odrazu lecialam zapalic i tak juz zostalo chyba bym musiala non stop w ciazy latac zeby przestac palic
wiktoria12
Najgorsze zawsze pierwsze dni.A przyjedzie dopiero ostatniego sierpnia:-(a kiedy teraz przyjeżdża????? pierwsze dni na pewno będą ciężkie ale wiki dasz radę :-)
wiktoria12
Jakies 4 lataA ile juz nie palilas???
Ja tylko w ciazy dalam rade zucic palenie i to odrazu pierwszego dnia jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy a jak tylko mala przyszla na swiat drugi dzien po cc odrazu lecialam zapalic i tak juz zostalo chyba bym musiala non stop w ciazy latac zeby przestac palic
reklama
szybko zleci kochana,zobaczyszNajgorsze zawsze pierwsze dni.A przyjedzie dopiero ostatniego sierpnia:-(
no to sporo czasu,wiesz co głupotę robisz ze po takiej przerwie wracasz do paleniaJakies 4 lata
Podziel się: