to super.no kochana jesteś nareszcie
anabubka julka nosi rozmiar 122-128 ale właśnie babcia dzwoniła że kupiła julci 2 pary dżinsów i sztruksy jupiiiiiiii
Jedną masz z głowy :-):-):-);-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to super.no kochana jesteś nareszcie
anabubka julka nosi rozmiar 122-128 ale właśnie babcia dzwoniła że kupiła julci 2 pary dżinsów i sztruksy jupiiiiiiii
no kochana jesteś nareszcie
ale się cieszę jeszcze tylko julci kupie dresy do szkoły kurteczkę jesienną jakieś rajstopki buciki i git ubraniowo
w lipcu julki wyprawka i ksiązki w sierpniu adama i jakoś to będzie
No tak racja tylko ze ja mam taki paniczny lek przed dentysta ze zawsze na ostatnia chwile ide jak juz jest zapoznoA&E bo jak ząb kochana boli to się idzie od razu
do dentysty,ja też dostałam już po dupie jeśli chodzi o zęby więc teraz tego pilnuje na bieżąco
jak stan zapalny się robi to już jest masakara,ból do niewytrzymania i buzia spuchnięta.
Superanka - no znalazlam mialam takie buty
grafshoes
buciki piekne bardzo mi sie podobajaPatrysia te sa cudne
grafshoes
No to super przynajmniej przezemnie nie musialas jechac samaWlasnie gadalam z kolezanka ktora ma corke z tego roku co Laura i chetnie sie zabiora z nami do ZOO:-) fajnie bo Laura bedzie miala z kim szalec
Milej wycieczkiNo ja tez sie zwijam bo zaraz obiadek i ubieramy sie na wyprawe do ZOO
Kochana z tymi palcami ja mam dokaldnie to samo juz od paru dni i tez nie mam pojecia co to jest normalnie to zawsze tak mi sie robilo na drugi dzien jak podrinkowalam ale ja alkoholu juz dawno nie pilam i teraz tez tak mamdziewczynki która mi napisze na wątku kulinarnym jakiś łatwy przepis na ciasto z truskawkami ....bo mam ochotę coś upiec na niedzielę na przyjazd julki a ja z pieczeniem na bakier troszkę
julia wraca w niedzielę a adaś w sobotę jedzie na tydzień do babci nad morze ale super trochę odpocznie jak będzie pogoda to popływa w morzu super bardzo się cieszę on też
dziewczyny od kilku dni drętwieją mi bardzo palce u lewej dłoni taki brak czucia a jak nacisnę to mrowienie mam co to może być????myślałam może to brak magnezu
ja tez NIEhi hi to która chętna co by się statystyka zgadzała????????????
od razu mówię ja NIE!!!!!!!!!!!!!!!!
pamietamy pamietamy fajnie ze zajrzalasWitam pamietacie jeszcze mnie :-)
No to bede musiala wziasc mam nadzieje ze pomoze a magnezu mam w domu dosc bo mi jeszcze po ciazy duuuzzzzo zostaloAgnieszka skoro po alholu tak mialas to napewno za malo magnezu.lukaj magnez +b12
No ja sie bardzo ciesze ze wyszedl z nia na spacerek jak ja spalam i nie gnil caly dzien w domu tylko ciekawa jestem jak ja ubral no ale okaze sie jak wruca napewno sie usmieje znajac jego wziol pierwsze lepsze ciuchy z szafy i moze byc ze jeszcze te co sa po domu:-):-):-):-):-) no ale to nic wazne ze mial dobre checia&e ale kochny ten twój mąż
anabubka ja jak składam wniosek o rodzinne to zawsze jeszcze o jednorazowe dofinansowanie do zakupu książek zawsze to 100 zł wpadnie a w tym roku 200 bo i dla julki teża u nas w szkole była wywieszk o dofinansowani do wyprawki ale dochód trzeba mieć mały bo 304 zł na osobę a to to nawet my przekraczamy