reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ale się cieszę jeszcze tylko julci kupie dresy do szkoły kurteczkę jesienną jakieś rajstopki buciki i git ubraniowo :tak::tak::tak:
w lipcu julki wyprawka i ksiązki w sierpniu adama i jakoś to będzie:tak::tak:

ale się cieszę jeszcze tylko julci kupie dresy do szkoły kurteczkę jesienną jakieś rajstopki buciki i git ubraniowo :tak::tak::tak:
w lipcu julki wyprawka i ksiązki w sierpniu adama i jakoś to będzie:tak::tak:

malina a nie mozesz o dofianaswoanie pisac tzn o zapomoge na kasiazki do gminy?u nas w szkole jest przy bardzo malym dochodzie wyprawka

No to witam popoludniowo:tak::tak::tak: musze wam powiedziec ze sen dobrze mi zrobil duzo lepiej sie czuje :tak::tak:
Przed chwila wstalam a tu nikogo w domu nie ma:szok::szok::szok: dobrze ze m zostawil mi kartke ze poszedl z Emily na spacer :tak::tak:

A&E bo jak ząb kochana boli to się idzie od razu

do dentysty,ja też dostałam już po dupie jeśli chodzi o zęby więc teraz tego pilnuje na bieżąco :tak::tak::tak::tak:
jak stan zapalny się robi to już jest masakara,ból do niewytrzymania i buzia spuchnięta.
No tak racja tylko ze ja mam taki paniczny lek przed dentysta ze zawsze na ostatnia chwile ide jak juz jest zapozno:baffled::baffled::baffled::baffled:
anka - no znalazlam mialam takie buty
grafshoes
Super
Patrysia te sa cudne
grafshoes
buciki piekne bardzo mi sie podobaja:tak::tak:
Wlasnie gadalam z kolezanka ktora ma corke z tego roku co Laura i chetnie sie zabiora z nami do ZOO:-) fajnie bo Laura bedzie miala z kim szalec:tak:
No to super przynajmniej przezemnie nie musialas jechac sama:tak::tak:

No ja tez sie zwijam bo zaraz obiadek i ubieramy sie na wyprawe do ZOO
Milej wycieczki:tak::tak:

dziewczynki która mi napisze na wątku kulinarnym jakiś łatwy przepis na ciasto z truskawkami ....bo mam ochotę coś upiec na niedzielę na przyjazd julki a ja z pieczeniem na bakier troszkę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
julia wraca w niedzielę a adaś w sobotę jedzie na tydzień do babci nad morze ale super trochę odpocznie jak będzie pogoda to popływa w morzu super bardzo się cieszę on też:tak::tak::tak::tak:
dziewczyny od kilku dni drętwieją mi bardzo palce u lewej dłoni taki brak czucia a jak nacisnę to mrowienie mam co to może być????myślałam może to brak magnezu :confused::confused::confused:
Kochana z tymi palcami ja mam dokaldnie to samo juz od paru dni i tez nie mam pojecia co to jest:no::no::no::no: normalnie to zawsze tak mi sie robilo na drugi dzien jak podrinkowalam ale ja alkoholu juz dawno nie pilam i teraz tez tak mam:szok::szok:

hi hi to która chętna co by się statystyka zgadzała????????????:-D:-D:-D:-D:-D
od razu mówię ja NIE!!!!!!!!!!!!!!!!:no::no::no::no::no::no:
ja tez NIE:no::no::no::no:

Witam pamietacie jeszcze mnie :-)
pamietamy pamietamy fajnie ze zajrzalas:tak::tak::tak:

dobra ide bo obiecalam wyjsc sostrze na pociag a mala jeszcze spi.musze pohalasowac to wstanie.2godz snu starczy.
ide sie pozbieram to tylko ja ubrac zosanie.wlasnie siapi deszcz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
oby sie mocniej nie rozpadalo.
do wieczorka kochane coiteczki

a&e ale kochny ten twój mąż:tak::tak::tak::tak:
anabubka ja jak składam wniosek o rodzinne to zawsze jeszcze o jednorazowe dofinansowanie do zakupu książek zawsze to 100 zł wpadnie a w tym roku 200 bo i dla julki też:tak::tak:a u nas w szkole była wywieszk o dofinansowani do wyprawki ale dochód trzeba mieć mały bo 304 zł na osobę a to to nawet my przekraczamy:szok::szok:

reklama
a&e ale kochny ten twój mąż:tak::tak::tak::tak:
anabubka ja jak składam wniosek o rodzinne to zawsze jeszcze o jednorazowe dofinansowanie do zakupu książek zawsze to 100 zł wpadnie a w tym roku 200 bo i dla julki też:tak::tak:a u nas w szkole była wywieszk o dofinansowani do wyprawki ale dochód trzeba mieć mały bo 304 zł na osobę a to to nawet my przekraczamy:szok::szok:
No ja sie bardzo ciesze ze wyszedl z nia na spacerek jak ja spalam i nie gnil caly dzien w domu tylko ciekawa jestem jak ja ubral :szok::szok::szok::szok: no ale okaze sie jak wruca napewno sie usmieje:-D:-D:-D:-D:-D znajac jego wziol pierwsze lepsze ciuchy z szafy i moze byc ze jeszcze te co sa po domu:-):-):-):-):-) no ale to nic wazne ze mial dobre checi:tak::tak::tak::tak:

Do góry