reklama
hi hi to która chętna co by się statystyka zgadzała????????????He. he,
zaniżyłam statystykę, bo powinno być 5 ciężarówek ;-)
od razu mówię ja NIE!!!!!!!!!!!!!!!!
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
dziewczynki która mi napisze na wątku kulinarnym jakiś łatwy przepis na ciasto z truskawkami ....bo mam ochotę coś upiec na niedzielę na przyjazd julki a ja z pieczeniem na bakier troszkę
julia wraca w niedzielę a adaś w sobotę jedzie na tydzień do babci nad morze ale super trochę odpocznie jak będzie pogoda to popływa w morzu super bardzo się cieszę on też
dziewczyny od kilku dni drętwieją mi bardzo palce u lewej dłoni taki brak czucia a jak nacisnę to mrowienie mam co to może być????myślałam może to brak magnezu
albo pieczesz lane ciasto-wrzucasz na surowe truskawki i pieczesz.:-)
anabubka to pewnie się już miłego sąsiedztwa zza płotu doczekać nie możesz coa mają dzieci????
maja.jest 11dni mlodszy od Weroniki,moj chrzesniak w dodatku
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
i znow pisze sama ze soba??????????
dzwoniła moja julia że była z babcią na zakupach w 5-10-15 i babcia kupiła jej 3 bluzy 2 paty spodni getry majteczki skarpwtki jupi mniej ja będe musiała kupić
może i adam coś wyciągniie od babci
byłam wczoraj w 5-10-15 i gdybym miała kasę to bym dzieciaki napewno obkupiła w to co muszę bo są mega przeceny -70% i fajne bluzy za 10-15 zł a kurtki wiosenno jesienne po 30 zł no ale może w lipcu jeszcze coś fajnego będzie to kupi adamowi ze 4 pary spodni do szkoły 2 bluzy jakieś koszulkijulce też muszę spodnie dokupić bo wszystko zakrótkie się zrobiłoale zobaczę co przywiezie od bbci i dopiero wtedy no i jak kasa będzie
może i adam coś wyciągniie od babci
byłam wczoraj w 5-10-15 i gdybym miała kasę to bym dzieciaki napewno obkupiła w to co muszę bo są mega przeceny -70% i fajne bluzy za 10-15 zł a kurtki wiosenno jesienne po 30 zł no ale może w lipcu jeszcze coś fajnego będzie to kupi adamowi ze 4 pary spodni do szkoły 2 bluzy jakieś koszulkijulce też muszę spodnie dokupić bo wszystko zakrótkie się zrobiłoale zobaczę co przywiezie od bbci i dopiero wtedy no i jak kasa będzie
Mama Helenki
i Aniki :D
Dobra taka babcia co ubiera dzieci Wiem co mówię bo moja teściowa ciagle cos dla Heleny przynosi A zakupów dla Niki na razie jej zakazałam Bo nie mam gdzie upychać
no coś się mojej mamie polepszyło i ich obkupuje tylko smutno mi bo o antosiu zapomina a to też jej wnusio:-----(Dobra taka babcia co ubiera dzieci Wiem co mówię bo moja teściowa ciagle cos dla Heleny przynosi A zakupów dla Niki na razie jej zakazałam Bo nie mam gdzie upychać
Mama Helenki
i Aniki :D
no coś się mojej mamie polepszyło i ich obkupuje tylko smutno mi bo o antosiu zapomina a to też jej wnusio:-----(
On jeszcze mały, jak podrośnie to złapie kontakt z babcia i wszystko się wyrówna
Kobiety jak to jest po cc, do kiedy nie można dźwigać
reklama
Podziel się: