reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Troche daleko bym musiala jechac po Ciebie :)) No to fajnie ze mdlosci minely
To fakt, trochę km. by było hehe:-D:-D:-D
Ja zaraz uciekam, muszę dzieciaczki uśpić bo dwie noce miały trochę krótkie:tak: A sama też z chęcią troszkę pośpię, bo ledwo chodzę, a wolę kawy nie pić, ponieważ ostatnio strasznie mocne skurcze nóg i rąk mnie łapią. Może to właśnie brak żelaza???:baffled:

Ja zaraz uciekam, muszę dzieciaczki uśpić bo dwie noce miały trochę krótkie:tak: A sama też z chęcią troszkę pośpię, bo ledwo chodzę, a wolę kawy nie pić, ponieważ ostatnio strasznie mocne skurcze nóg i rąk mnie łapią. Może to właśnie brak żelaza???:baffled:
Skurcze łapią z braku magnezu,potasu i fosforu:-)

A może byłaś na tym co i ja???:-D:-D:-D

Ja była na festynie bezpieczne wakacje w stylu country
Warszawa Ursus

"Bezpieczne wakacje w stylu country" - festyn - Kulturalna Warszawa

Aha, to byłyśmy na innych imprezach :-) JA też się suuuuper bawiłam :-)

Skurcze łapią z braku magnezu,potasu i fosforu:-)

No widzisz, mnie nawet teraz łapią w nogę i ciężko się ich pozbyć. Jak będę na wizycie u gina to powiem, pewnie coś przypisze... Ja mam to pierwszy raz w życiu z taką intensywnością....:-(
No i dzwoniłam o wyniki się dowiedzieć i chyba żelazo będzie też konieczne bo mam ponoć. wg. pielęgniarki b. słabą morfologię. No ale zobaczymy jutro dokładnie.:tak:

No ja tez sie zwijam bo zaraz obiadek i ubieramy sie na wyprawe do ZOO
Ja też już uciekam bo krokiety i barszczyk robię na obiadek. :tak:A jeszcze spanie czeka hehe.
Udanej wyprawy życzę.:-) Ja swojego namówię,to może w ten weekend pojedziemy też do ZOO , a co? hehehe:-D:-D
Papapapapaa :-D

Ostatnia edycja:

Tak jak pisała As, brak magnezu lub potasu :tak: A z kawka to masz rację, że wypłukuje minerały :baffled:

Jak dobrze, że już nie muszę łykać tony tabletek :-D:-D:-D Jak sobie pomysle, że termin miałam dopiero na 4 lipca to się samolubnie ciesze, ze maleńka już na świecie :zawstydzona/y::sorry2:

As, mi się materac podoba :tak: Tym bardziej, że u nas zawsze problem kto nadmucha :-D:-D:-D

reklama
Tak jak pisała As, brak magnezu lub potasu :tak: A z kawka to masz rację, że wypłukuje minerały :baffled:

Jak dobrze, że już nie muszę łykać tony tabletek :-D:-D:-D Jak sobie pomysle, że termin miałam dopiero na 4 lipca to się samolubnie ciesze, ze maleńka już na świecie :zawstydzona/y::sorry2:

As, mi się materac podoba :tak: Tym bardziej, że u nas zawsze problem kto nadmucha :-D:-D:-D
ha ha ha dobre z tym materacem :-D:-D:-D:-D
Ja już wypróbowałam.
Dzieciaki rozłożyły namiot na tarasie i Klaudia od soboty tam śpi.
Chwali i materac i namiot ,więc spoko.
Co do skurczy.
Przyczyną może być jeszcze niski poziom wapnia w przypadku ciązy.
Ja tak miałam z Kubusiem.
Nocne skurcze ściągały mnie z łózka.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Najlepszym sposobem jest jednak jeść pomidory , migdały i wszystko z tymi minerałami i pierwiastkami.
Oczywiście obowiązkowo w ciązy odpowiednie witaminy i można się wspomagać owocowo-warzywnie.:-)

Do góry