reklama
a dziękuję kochani jesteściemalinka to wpadaj wpadaj podzieliłabym się z Toba z chęcią
dziewczyny a co się dzieje z mleną????????dawno jej nie było
Joanna73
uzależniona od BB
a mnie wypadaloby sie choc przywitac WITAM ojciec moj przyszedl do wnuczkow a mniesmutno bo mąz nanocke do pracy poszedł jak uśpie dzieciarnir to nadrobię obiecuje
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
hej kobitki.
wczoraj zaczelam nadrabiac zaleglosci i ucieli mi neta
ale widze ze nie mam duzo nadrabiania i o tej porze nikogo nie buylo
dzis oczywiscie bylam u mamy,potem zrobilysmy sobie z dziewczynami wycieczjke rowerowa do prababci i ciotek.jakas godzine temu wrocilysmy bo zaczelo sie mocno chmurzyc.
przez tych gosci Weronika dzis nie spala wiec ewnie jeszcze z godzine i poloze ja spac.narazie ogladaja "barbie przedstawia calineczke"
moj wybyl do sasiada na ryby,a ja zajadam caicho i popijam capucinko:-)
zapomnialam wam napisac ze Paulina mimo swojej specyfiki ukonczyla 1 klase normlanym programem i normalnie oceniana jak kazda inne dziecko))) i ma wiekszosc dobrych "ocen"
ide poczytac
wczoraj zaczelam nadrabiac zaleglosci i ucieli mi neta
ale widze ze nie mam duzo nadrabiania i o tej porze nikogo nie buylo
dzis oczywiscie bylam u mamy,potem zrobilysmy sobie z dziewczynami wycieczjke rowerowa do prababci i ciotek.jakas godzine temu wrocilysmy bo zaczelo sie mocno chmurzyc.
przez tych gosci Weronika dzis nie spala wiec ewnie jeszcze z godzine i poloze ja spac.narazie ogladaja "barbie przedstawia calineczke"
moj wybyl do sasiada na ryby,a ja zajadam caicho i popijam capucinko:-)
zapomnialam wam napisac ze Paulina mimo swojej specyfiki ukonczyla 1 klase normlanym programem i normalnie oceniana jak kazda inne dziecko))) i ma wiekszosc dobrych "ocen"
ide poczytac
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Witajcie dziewczyny
Ależ się stęskniłam, w prawdzie dzis znów nie mam czasu, ale wstałam specjalnie wcześniej, żeby móc tu zajrzeć i w końcu dać jakiś znak życia. Az mi wstyd, że tak żadko tu się pojawiam, ale kurcze no nie mam jak. Za to od poniedzaiłku moje życie znów bedzie w miare ustabilizowane i poukładane, a przynamniej z gróbasza PRZEZE MNIE zaplanowane. W końcu dam upust mojemu uzależnieniu. Co u mnie? Wierzcie mi , absolutnie nic ciekawego. A to co ciekawe jest dołujące, więc zostawmy to na później.
Lece wstawic na kawkę, może choc troszkę poczytam zanim mała wstanie, teoretyczniemam jakąś godzinkę, strasznie mało, ale zawsze coś.
no bo juz sie martwilysmy.jak sledztwo????????
widac ze BB nalog cie opetal
Agnes, ile wiem tyle wlasnie opisalam w rowie,
co do bucików, mala ma długośc stopy 13,5cm, ale jest kurcze dosc pulchna i stopki tez ma pulchne, dlatego mam problem, zeby znalezc jej cos fajnego i taniego, bo stopka sie nie miesci w wysokosci, no ne wiem czy dobrze wyjasnilam
A ja cos znalazlam, to nie na moja kieszen.
moja nosi butki na 23,czyli jakies 14,5cm,ale jedne na allegro fajne wlosaskie kupilam i adidaski ma po paulinie.ale tez ma pulchna stopke i szeroka do tego.
Luna pamietam co ci obiecalam i moze po wylacie w koncu cos Ci podesle
Wszytskie spia, to ja wstawiam kolejne pranie i wyszykuje sie na zakupy
Moj na rybach, wiec znow wszytsko na mojej glowie, a tak fajnie bylo jak robil zakupy
moj wczoraj zakupy zrobil,bo w sobiet ja sie na zakupy nie wybiram i on juz sie tego nauczyl ze dostaje liste i tyle:-)
kochana pewnie taka 3 drzwiowa to moje marzenie tylko jak to dostarczyć do szczecina:---(kochane która jedzie do szczecina przez poznań jest szafa do przewiezieniakawkę stawiam i nawet ciasto upiekę nie mówiąc już o miłym towarzystwia gratis
:
to wez lepiej zapytaj ile kurirem by wyszlo bo pewnie z jakies 50zl-100zł,mysle ze nie wiecej jakby ja
dobrze zapakowal rozlozona na czescie
a taka szafa to sakrb ja mam taka na poddaszu i tam juz mam poupychane cuszki i te za male na weronike i za duze(w koncu 7 lat roznicy).
Witam,
jakaś jestem ostatnio nie rozgarnięta czytam co piszecie, ale nic do mnie nie dociera No ale głowę zaprzątają mi dziewczynki i mój zazdrosny mąż Sam wiercił mi dziurę w brzuchu o drugie dziecko, a teraz biadoli, że nie mam dla niego czasu No ale zrobił dzisiaj obiadek i zagonił mnie do kompa z pytaniem co tam na forum
A ja od paru dni siedzę na telefonie i umawiam wizyty u lekarza, dodzwonić się do szpitala dziecięcego w wawie to jakiś koszmar Jeszcze zostało mi do umówienia usg głowy dla małej, ale już tracę cierpliwość Chyba pójdziemy prywatnie
ja usg glowy robilam praytwanie.jak chcesz to dam ci namaiar do minska-koszt.ok.70zl jezeli dobrze pamietam,ale mozna zadzwonic sie zapytac.
dobre!!!!!!!!!!!!!!!!!!111:-):-)A tu coś do śmiechu
To ja wam dziewczyny powie tak.
Jeżeli wasi mężowie uważają że nic nie robicie, to poprostu jednego dnia nie zróbcie nic, nie posprzątajcie w domu, itd. Zapewne gdy mąż wroci z pracy i sie spyta dlaczego dom wygląda jak lek po bąbie, wtedy możecie mu odpowiedzieć że nic w domu dziś nie zrobilaś. :-)
Będzie miał prosty przykład , że jednak się myli co do tego ze nic nie robisz.
kolejna wpadla jak do baru po zapalki,zamiast przeczytac chociaz osatatnia strone
noooo
ale mnie tam nie ma :-(
nie maialm z kim a jest to niedaleko..... no jakies 10 km..
a jak ostatnio u mnie w Mrozach gral Rysiu Rynkowski za darmo wstep to ja nie mialam z kim dzieci zsoatwiac bo moj to ....
a dziękuję kochani jesteście
dziewczyny a co się dzieje z mleną????????dawno jej nie było
no wlasnie nie wiem.
musze jej smska napisac
lece po rowach
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
powiem tyle-jestescie malpy!!!!!!!!!!!!
znow jak sie pojawilam to sie pusto zrobilo:---(
nikt nawet nie zauwaaza ze bylam........
roziwazanei zagadki-NAKRYCIE NA PIASKOWNICE
Mlenka odpisala na smsa,ze jej m dostal urlop i wyjechali,teraz sa u jej mammy a potaem nad jezioro maja jechac.
teraz sobie przypomnialam ze pisala ze maja wyjechac
znow jak sie pojawilam to sie pusto zrobilo:---(
nikt nawet nie zauwaaza ze bylam........
roziwazanei zagadki-NAKRYCIE NA PIASKOWNICE
Mlenka odpisala na smsa,ze jej m dostal urlop i wyjechali,teraz sa u jej mammy a potaem nad jezioro maja jechac.
teraz sobie przypomnialam ze pisala ze maja wyjechac
anka26_x_07
Mama Laury :)
My juz w domku obie wykapane
Laura wcina banana a ja mam chwilke zeby odpisac na posty
Za duzo tego nie ma
Malinka ja to bym chyba rozszarpala gnojka
Anabuba no to super wiadomosc widac swietnie Paulina sobie radzi.Sama musze pomyslec o jakims rowerze
Agnes ja dzis nie gotowalam i samka mi zrobilas na ziemniaki i ogorki
Laura wcina banana a ja mam chwilke zeby odpisac na posty
Za duzo tego nie ma
Malinka ja to bym chyba rozszarpala gnojka
Anabuba no to super wiadomosc widac swietnie Paulina sobie radzi.Sama musze pomyslec o jakims rowerze
Agnes ja dzis nie gotowalam i samka mi zrobilas na ziemniaki i ogorki
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
dobra ide.chyba pojde umyc mala to moze do 20 zasnie i bede miala troche spokoju:-)
jakby co do pozniej,jak mi znow netu nie odlacza
jakby co do pozniej,jak mi znow netu nie odlacza
reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
pisze poki pamietam.
tu jest o rodzinnym jakby co ustawa
Ustawa o świadczeniach rodzinnych --[Problemy Osób Niepełnosprawnych]--
a od 1 listopada maja podniesc rodzinne!:-)
i okres zasilkowy sie przedluza do 31pzadziernika
i na zasilek na dzieco niepelnosprawne bedzie mogla isc np.babcia opiekujaca sie dzieckiem a nie tylko rodzice(nie wiem jak to jest z dochodami)
tu jest o rodzinnym jakby co ustawa
Ustawa o świadczeniach rodzinnych --[Problemy Osób Niepełnosprawnych]--
a od 1 listopada maja podniesc rodzinne!:-)
i okres zasilkowy sie przedluza do 31pzadziernika
i na zasilek na dzieco niepelnosprawne bedzie mogla isc np.babcia opiekujaca sie dzieckiem a nie tylko rodzice(nie wiem jak to jest z dochodami)
Podziel się: