reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam laski
pewnie juz zadnje nie ma:baffled:

ja dzis tez mialam zapleniony dzien
rano psrztaanie itd,potem obiadem,posadzilam sobe w koncu kwaitki wiszace do doniczek i td.no i caly dzien cos ,dopiero ok.18 pojechalam do mamy.wrocilysmy po 21.dziewczyny juz spia ,p w pracy.
ide nadrabiac

reklama
i ja do Was dotarłam.bylismy w domu ok 21.00,zanim wykąpalismy Oliwkę,zjadła kaszkę i lezy teraz w łózeczku,i jeszcze nie spi :szok::szok::szok::szok: no właśnie :-D:-D:-D i dlatego jestem dopiero teraz.

no rzeczywiście pusto tu dzis strasznie,myślałąm ze będe miec duzo do nadrabiania a tu nic :tak::tak::tak::tak:
u tęściów było bardzo fajnie,szybko czas zleciał.nawet teściowa zrobiła dla mnie sałatke jarzynową bo cos bąknełam przez przypadek że mam ochotę.wyobraźcie sobie że robiła ja wczoraj o 23.00 w nocy,mam normalniekochana tesciową.A ile Oliwka zjadła tej sałatki to byłam w szoku,też jej smakowała :tak::tak::tak::tak:

Kupiłam sobie dzis nowy telefon bo pisałam wczesniej że mój zepsuła mi Oliwka i zostałąm bez żadnej komórki.

Kupiłam Nokie 5130 XpressMusic :-):-):-):-):-) śliczna jest :tak::tak::tak::tak:jestem bardzo zadowolona z zakupu:tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

A tu coś do śmiechu :-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D świetne

a my jutro mamy odpust
dzisiaj jest u nas feel
i pelno festynow :tak:

ale Ci zazdroszczę,uwielbiam Feela :tak::tak::tak::tak::tak: och ten Kupicha :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D sece zaczęło mi bić szybciej :-D:-D:-D:-D:-D

pati jak sie czuje Sewi???lepiej po tych zastrzykach????

Beata zaglądaj częściej :tak::tak::tak::tak::tak:

Ania to żeście poszalały z tym spaniem :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

no Oliwka wreszcie usnęła :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

no i ja rowniez dotarlam

Wrocilysmy z Laura jakies 20 minut temu Laura juz spi a ja nie moglam sobie pozwolic by tu nie zagladnac:-D
Widze ze dzis pusto na forum:szok:

Mama Helenki wszystko sie pouklada tylko potrzeba troszke czasu a i maz bedzie wtedy bardziej zadowolony:tak: a Ty bedziesz miala wiecej czasu dla niego Wiadomo ze trzeba sie przystosowac do nowej sytuacji:tak:

Malinka cos w tym jest tzn w tych Piotrkach:-D

Agnes Oliwcia pewnie miala wilczy apetyt:tak:Gratuluje zakupu:-)

Luna korzystaj z pogody w sumie nigdy nie wiadomo co ona przyniesie:baffled:

Patrysia zycze spokojnej nocki Pewnie zastrzyki zaczely dzialac wiec i Sewcio czuje sie lepiej :))

No i jestem dzis pierwsza :-):-):-):-) co to wszystkie jeszcze śpią? :szok::szok::szok:
Ale z Was śpiochy się porobiły :tak::tak::tak:
Ja wiem że Ania i dowikla to normalka ze długo śpią ale pozostałe :-p:-p:-p

Dziś też sie wyspałam,ale pogoda jakaś taka dziwna :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

M poszedł zrobić śniadanko :-)

witam niedzielnie:happy2:
dostałam @ 4 dni po terminie i czuję się okropniaście:-(piotrkowi nic nie mówiłam bo by pewnie nie pojechł na imprezę a wiem że mu zależało na tym strzelaniu i qwadach :tak:jakoś dam radę wziełam 2 ibupromy jakoś przetrzymam:tak::tak::tak:
antocha miał nockę do niczego budził się przez sen pojękiwał sama nie wiem czemu:confused::confused::confused:
idę go karmić wa wy wstawajcie kochane:tak::tak:

No i jestem dzis pierwsza :-):-):-):-) co to wszystkie jeszcze śpią? :szok::szok::szok:
Ale z Was śpiochy się porobiły :tak::tak::tak:
Ja wiem że Ania i dowikla to normalka ze długo śpią ale pozostałe :-p:-p:-p

Dziś też sie wyspałam,ale pogoda jakaś taka dziwna :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

M poszedł zrobić śniadanko :-)
no ja wlasnie wstalam przed 10 minutkami :))
witam niedzielnie:happy2:
dostałam @ 4 dni po terminie i czuję się okropniaście:-(piotrkowi nic nie mówiłam bo by pewnie nie pojechł na imprezę a wiem że mu zależało na tym strzelaniu i qwadach :tak:jakoś dam radę wziełam 2 ibupromy jakoś przetrzymam:tak::tak::tak:
antocha miał nockę do niczego budził się przez sen pojękiwał sama nie wiem czemu:confused::confused::confused:
idę go karmić wa wy wstawajcie kochane:tak::tak:
wspolczuje bolu przy @ ja przed ciaza takie mialam bole ze bez tabletek nie dalo rady.Bol byl taki ze mdlalam Kiedys nawet mam zaprowadzila mnie do gina i dali mi zastrzyk bo tabletki nie pomagaly Babka jak mnie zobaczyla to az zdebiala bo podono bylam az zielona a nie biala:szok:
hej dziewczyny gdzie wy się podziewacie:confused::confused::confused::confused:
ja tu zasiadam z kawusią a nikogo nie ma:szok::szok::szok:

jestem jestem ale ide dac lali sniadanko i zaraz wracam:-)

A tu coś do śmiechu :-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Helena sika w pościel :no::-( No ale wiem, że musze być cierpliwa i wyrozumiała. Mam nadzieje, że przejdzie jej szybko :sorry2:

Anika na cycu, ale wczoraj zwątpiłam i dałam jaj flaszkę :zawstydzona/y: Ale nie chciała. Starznie mnie martwi ten mały przyrost wagi:no: Ale brzuszek ma pełen i sporo je wiec staram się nie panikować. We wtorek ważenie :tak:

A jeśli chodzi o okulistę to dowiedziałam się, że moje dziecko to nie nie wcześniak :szok: Zapisują tylko dzieci urodzone poniżej 33tc :wściekła/y::wściekła/y:

Teściwa wpadłą...
Nie masz sie czym martwic tym malym przyrostem wagi moja tez bardzo malo przybierala na wadze prawie ze nic bedzie dobrze:tak::tak::tak:

No to witam i ja widze ze cos pusto sie robi na forum coraz mniej mamusiek do nas zaglada:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
My wczoraj przyjechalismy jakos po 20 wykapalam Emily i poszla spac a my poogladalismy sobie filmy na dvd dzis pogoda do du...y od rana pada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
antoszka wstał po drzemce nakarmie go i chyba pójdziemy na spacerek bo narazie słonko świeci a nie wiadomo co będzie potem bo ciężko trafić z tą pogodą a to już przecież lato jest:szok::szok::szok:

Do góry