reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja
Ja juz jestem wykapana ubrana i pomalowana teraz tylko czekamy az mala wstanie i jedziemy do m dziadkow nie chce mi sie jakos ale jak mus to mus:tak::tak:
Pogoda nie zafajna rano jeszcze sloneczko swiecilo a teraz jest zachmuzono i chyba bedzie padac:baffled::baffled::baffled:

Ania no to zaszalalyscie z tym spaniem :-D:-D:-D:-D:-D zabawie sie w B i ci powiem uwazaj zeby wam oczka nie zgnily:-):-):-):-):-):-)

faktycznie by mogly zgnic:-DBawcie sie dobrze

Patrysia zapalenie ucha to najgorszy bol jaki moze byc tak jak bol zeba.Laura jak miala zapalenie ucha to plakala mi jak szalona wiec wiem co przechodzisz wspolczuje Ci bardzo bo ja Laure musialam miec non stop na rekach:baffled:

Ja mam juz ogarniete zostaly mi podlogi ale to jak Laura pojdzie spac wiec wieczorkiem.Zupke mam ugotowana tylko makaronik trzeba wstawic.Potem pojade do sklepu i moze do kuzynki na kawe:-)

reklama
Ania nie byłam u lekarza tylko byla w szpitalu jak pisalam kiedys To chyba wina pogody i siedzenie w domu z chrowitkami no i ta sytuacja z prawem jazdy bardzo mnie przygnebia bo bylo kilka fajnych autek i nam sprzatneli z przed nosa wiem ze aut jest duzo ale my musimy miec taki ekonomiczny benzyna +gaz no i na 5 osób ibagaznik musi być sporki :tak:no i cena tez jest ważna nawet wczoraj mąz dzwonil do faceta ma facet mazde do sprzedania i jeszcze by spuscil z ceny bo mu zalezy szybko sprzedac bo juz ma bwm na oku do kupienia aaaaaaaa szkoda gadac dalismy sobie spokój póki nie bedzie prwaka bo tylko sie dolujemy ale jak se pomysle ze jak bymmiala prawko isamochod i nie musialbym dzwigac co 2 dzien zakupów to mnie szlak trafia :wściekła/y:tym bardziej ze ja sam duzo nie przyniose Mma tez nieciakawa sytuacje ze zdrowiem meza ale to w rowie ;-)

I tu sie zgodze ze nie ma co ogladac aut dopuki sie nie ma prawka bo tylko czlowiek sie napatrzy i sie wkurza ze jakies autko taniutkie a po co kupowac zeby stalo.Napewno jeszcze bedziecie mieli jakies autko taniutkie na oku sporo teraz aut wiec trzymam kciuki :-)

Joasiu bedzie dobrze:blink:

Ja zadzwonilam do kuzynki io jedziemy na kawke laura bedzie mial sie z kim pobawic Vivien ma 6 lat wiec strasznie sie ucieszyla jak uslyszala ze przyjedziemy bylo slychac okrzyuc w telefonie:-)Ja gotuje makaronik ubieramy sie i uciekamy na zakupki i potem odrazu na rattingen :))
Wpadne wieczorem

ale tu dzisiaj puściutko:szok::szok::szok::szok:
anabubka noi co z ta zagadką miało być dzisiaj rozwiązanie:tak::tak:
dowikluś ty pewnie w pełni przeprowadzki:tak:
joanna kochana nie płacz będzie dobrze trzymam kciuki mocno za zdrówko wasze prawko autko musi być dobrze kochana :tak:resztę doczytam w rowie:tak:
a&e baw się dobrze u dziadków:tak:
ania wy śpichy:szok:zazdroszczę korzystaj jak możesz:tak:
moje chłopaki poszli na spacerek ja poprasowałam piotr resztę dzisiaj zrobił kochany jest bardzo:tak:a ja mam iść pod prysznic piling depilacja ale to zaraz najpierw muszę jeszcze do rowu wskoczyć:tak:
patrysia ty masz motorek w postaci fasolki a na koniec to dopiero będzie szaleństwo:tak:

Witam,

jakaś jestem ostatnio nie rozgarnięta :baffled: czytam co piszecie, ale nic do mnie nie dociera :confused: No ale głowę zaprzątają mi dziewczynki :tak: i mój zazdrosny mąż :-D Sam wiercił mi dziurę w brzuchu o drugie dziecko, a teraz biadoli, że nie mam dla niego czasu :-D:-D No ale zrobił dzisiaj obiadek :tak: i zagonił mnie do kompa z pytaniem co tam na forum :-D:-D:-D

A ja od paru dni siedzę na telefonie i umawiam wizyty u lekarza, dodzwonić się do szpitala dziecięcego w wawie to jakiś koszmar :no::no::no: Jeszcze zostało mi do umówienia usg głowy dla małej, ale już tracę cierpliwość :wściekła/y: Chyba pójdziemy prywatnie :dry:

Witam,

jakaś jestem ostatnio nie rozgarnięta :baffled: czytam co piszecie, ale nic do mnie nie dociera :confused: No ale głowę zaprzątają mi dziewczynki :tak: i mój zazdrosny mąż :-D Sam wiercił mi dziurę w brzuchu o drugie dziecko, a teraz biadoli, że nie mam dla niego czasu :-D:-D No ale zrobił dzisiaj obiadek :tak: i zagonił mnie do kompa z pytaniem co tam na forum :-D:-D:-D

A ja od paru dni siedzę na telefonie i umawiam wizyty u lekarza, dodzwonić się do szpitala dziecięcego w wawie to jakiś koszmar :no::no::no: Jeszcze zostało mi do umówienia usg głowy dla małej, ale już tracę cierpliwość :wściekła/y: Chyba pójdziemy prywatnie :dry:
kochana jeszcze troszkę i wszystko się ustabilizuje:tak::tak::tak::tak:a z lekarzami oj znam to ja walcze teraz z okulistą dla antoszki bo numerków brak ale prywatnie to i owszem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a jak tam helenka??? jak nika nadal na cycusiu??? jak nocki???

reklama
To ja wam dziewczyny powie tak.
Jeżeli wasi mężowie uważają że nic nie robicie, to poprostu jednego dnia nie zróbcie nic, nie posprzątajcie w domu, itd. Zapewne gdy mąż wroci z pracy i sie spyta dlaczego dom wygląda jak lek po bąbie, wtedy możecie mu odpowiedzieć że nic w domu dziś nie zrobilaś. :-)
Będzie miał prosty przykład , że jednak się myli co do tego ze nic nie robisz. :tak:

Do góry