reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Agnes, ile wiem tyle wlasnie opisalam w rowie,
co do bucików, mala ma długośc stopy 13,5cm, ale jest kurcze dosc pulchna i stopki tez ma pulchne, dlatego mam problem, zeby znalezc jej cos fajnego i taniego, bo stopka sie nie miesci w wysokosci, no ne wiem czy dobrze wyjasnilam
A ja cos znalazlam, to nie na moja kieszen.

no to ja niestety nic nie pomogę w tej kwesti bo Oliwka też ma taki rozmiar nóżki i nosi buty na 14cm.także nie mam nic na zbyciu.

reklama
Wszytskie spia, to ja wstawiam kolejne pranie i wyszykuje sie na zakupy
Moj na rybach, wiec znow wszytsko na mojej glowie, a tak fajnie bylo jak robil zakupy

No właśnie! Agnes!

Spełnienia najskrytszych marzeń, szczęścia, radości, miłości, słońca i uśmiechu na każdy dzionek!
:-):-):-):-):-):-):-)
Ja sie dołączam spóźnione ale szczere:tak::-)
Oliwka porozrzucała wszędzie książki,kazałam jej sprzątnąć ale uparta bestia z niej,troche krzyknełam i od razu układa na półkę :-D:-D:-D:-D:-D:-D
ale u niej ze sprzątaniem zabawek to na razie ciężko,a Wasze dzieciaki sprzątają?
U nas dzieci też zabawek same nie sprzątają tylko mi pomagaja :tak:
Cze kobitki :tak:

Dzieki za kciukasy :tak:

Bilirubina spadła :tak::tak::tak: Mała jeszcze żółta, ale ponoć u wcześniaka to może potrwać... Niestety za mało przybiera na wadze i mam zacząć dokarmiać :no: Na razie próbuje swoim mlekiem, za 3 dni na wagę i zobaczymy czy nie będę musiała przejść na sztuczne...

W szpitalu spędziłam ponad 2 godziny na izbie przyjęć :wściekła/y: A i tak poleciałam z awanturą to mnie bez kolejki wpuścili, a musiałam czekać na wyniki badania, normalnie porażka :no:

Partysia, duuuuużo zdrówka dla Sewcia :tak::tak::tak:
Moja Martynka słabo na wadze przybierała a wczesniakiem nie jest bedzie dobrze zobaczysz
witam i prosze o glosiki Logowanie do nasza-klasa.pl :tak: i musze juz spadac zajrze i nadrobie wieczorkiem jak wszyscy pójda spać :tak:
Ale to Asiu nie ten link
moja słodycz :-):-):-):-):-):-)
Śliczna
Takie jestesmy grzeczniutkie;-)
Grzeczniutkie
słyszałyście to:
18-letnia Belgijka poprosiła tatuażystę o wytatuowanie trzech małych gwiazdek koło lewego oka, ale z salonu wyszła z 56 czarnymi gwiazdami na połowie twarzy - pisze flamandzka gazeta "Het Laatste Nieuws".

Młoda kobieta z miejscowości Kortrijk (zachodnia Belgia) tłumaczy, że w czasie wykonywania tatuażu zasnęła. Przeciwko tatuażyście złożyła pozew.

Belgijka powiedziała gazecie, że do salonu tatuażu, działającego w mieście od początku roku, poszła z przyjacielem, ojcem i rodzeństwem.

REKLAMA
dol.gif
Czytaj dalej

Tłumaczyła, że poprosiła o wytatuowanie trzech małych punktów, ale tatuażysta przekonał ją do rysunku trzech gwiazdek. W czasie tatuowania zupełnie nie czuła bólu i zasnęła, bo była zmęczona - mówiła gazecie.

- Obudziłam się, kiedy zaczął tatuować mi nos i zobaczyłam, co zrobił. Naliczyłam 56 gwiazdek, to przerażające - zaznaczyła. Belgijka dodała, że od tego wypadku nie wychodzi z domu i chce mieć tatuaż usunięty laserem, co kosztuje kilka tysięcy euro.

Tatuażysta zaprzecza, by jego klientka zasnęła i twierdzi, że wyraziła zgodę na zmianę rysunku. - Problemy zaczęły się, gdy jej ojciec i przyjaciel zobaczyli tatuaż - wyjaśnił.

ciekawe kto ma rację :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No nieźle
Nie wiem czy pyt. aktualne.Ja mam ten film, oglądałam kilka razy. koniec- spotkali się :tak::tak::tak::-)
Tak już mam ten filmik
wszystkiego najlepszego w dniu imienin dla laury mleny córki
czerwone_mysz.gif
I znowu sie dolaczam też spóźniona

Witam!

Ja tylko z odskoku bo sama w domu zostałam z Kubkiem, a w trakcie sprzątania jestem :wściekła/y:

Przeleciałam tak szybko przez ostatnie kilka dni, nie spamiętam wszystkiego więc napiszę ogólnie.

Wszystkiego naj naj wszystkim z okazji urodzin, imienin, rocznic itd. Napewno spóźnione ale szczere, z całego serca :-D:-D:-D:-D:-D

Widzę że tu trochę w ciąży dziewczyn. Które? Chwalić mi się tutaj ale już! :tak::tak::tak: Gratuluję :-):-):-) Mama Helenki kiedy urodziła? Jak dobrze widziałam to dwa tygodnie temu tak? Moje gratulację Kochana ;-)

U mnie jakoś leci. Kuba zdrowy na szczęście.Wczoraj na basenie było super. Mały nawet ślizgawkę zaliczył hehe ale nie powiem mój mąż jest tak "inteligenty" że dziecko mi zanurzył w wodzie. Nałykał się biedny wody. Myślałam że go zabije! :wściekła/y: nienormalny! Ach... niech idzie do roboty bo już wytrzymać się nie daje. Oszaleć idzie! :wściekła/y:

Jakby co to piszcie do mnie na GG tak też od czasu do czasu zaglądam. Miłego dnia życzę. Ja dzisiaj może jeszcze do zielonej góry na zakupy pojadę chociaż mi się nie chce :baffled:

A&E
Sliczne te buciczki:tak::tak::tak:
Moje tez maja Elefanten-to były Ich pierwsze buciki na twrdej podeszwie ktore kupilam Im jak mialy jakies 9-10 miesiecy i nosza je do dzisiaj:tak::tak::tak:

MALINUS
Chcesz szafe trzydrzwiowa:confused:Bo ja mam na zbyciu
kochana pewnie taka 3 drzwiowa to moje marzenie tylko jak to dostarczyć do szczecina:confused::confused::-:)-:)-(kochane która jedzie do szczecina przez poznań jest szafa do przewiezienia:-D:-D:-D:-Dkawkę stawiam i nawet ciasto upiekę nie mówiąc już o miłym towarzystwia gratis:-D:-D:-D:-D

witam kochane sobotnie:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
ja mam mega lenia moje kochanie odkurzyło już całe mieszkanie wyszorowało łazienkę i myje podłogi a ja siędzę i nic nie robie nawet śniadanko dostałam do łóżka:zawstydzona/y::zawstydzona/y:powiedział że mam się elaxować nawet obiadek chce ugotować:szok::szok::szok:ale fakt jestem jakaś zdechła do tego całą noc męczył mnie mega kaszel jakiś taki paskud alergiczny się odezwał:wściekła/y:
mykam jeszcze do rowu póki moja gangrena drzemie:tak:

witam ostanio nie najlepiej sie czuje i dlatego malo pisze dzis musialam leciec do lidla po miesko na gulasz i nie tylko zaraz musze brac sie za gotowanie jeszcze tylko dzis siedzenie w domu a jutro juz moge wyjsc z chorowitkami jak tylko nie bedzie padac :tak:dzis ogorkowa a jutro gulasz z kaszą na razie milego weekendu :tak::-D

witam i ja
Nie smaic sie ale wstalam z Laura o 11:40:szok: Laura poszla spac o 20:30 a ja o polnocy:szok::szok:Zaszalalysmy na maxa z tym spaniem
Dzis w planach mam sprzatnie bo pogoda nijaka wyglada jakby mialo padac:baffled:Moze rusze z prasowaniem:baffled:

Luna z butkami Ci nie pomoge ale widzialam w CCC piekne tanie butki z laura tez mam taki problem ze ma wysokie podbicie i niestety nie kazdy bucik na nia pasuje

Agnes milego popoludnia u tesciow

Beata fajnie ze znalazlas chwilke czasu ja tesz wpadlam tylko na posta i uciekam sprzatac:tak:

Joanna a bylas u lekarza:confused:

Malinka ale masz sie zajefajnie ja tez tak chce

Witam i ja
Ja juz jestem wykapana ubrana i pomalowana teraz tylko czekamy az mala wstanie i jedziemy do m dziadkow nie chce mi sie jakos ale jak mus to mus:tak::tak:
Pogoda nie zafajna rano jeszcze sloneczko swiecilo a teraz jest zachmuzono i chyba bedzie padac:baffled::baffled::baffled:

Ania no to zaszalalyscie z tym spaniem :-D:-D:-D:-D:-D zabawie sie w B i ci powiem uwazaj zeby wam oczka nie zgnily:-):-):-):-):-):-)

hej tak z partyzanta napisalam...
jestem mamusia siedzaca z synkiem w domku... tak samo jak Wy kochane :)
Pozdrawiam i chętnie poklikam ;)
hej juz sie tutaj kiedys z nami witalas ;-);-);-);-)
fajne zdjecia :tak:
kochana chętnie ale jam sama wiecznie ni dospana bo antoni po 10 pobudek robi:wściekła/y::wściekła/y:może wyrośnie z tego przed pełnoletnością:-D

jutro piotrka wykorzystam na maxa bo w niedzielę jedzie rano na impre castoramowską zabawę dla wiecznych chłopców będą jeździć na qwadach strzelać z kulek z farbą wspinać się itp i to imprezka od 8.30 do 17.30 więc znów dzieci i ja:-:)-:)-(ale niech się odchami troszkę zasłóżył bo tylko praca dom praca.............no niby ja taż ale on to mnie wiecznie z domu wygania co bym się odchamiła tylko ja głupia nie korzystam bo nie bardzo mam tu z kim ale pójdę do pracy to sobie odbiję niech mi tylko dzieci odrosną:tak::tak::tak:
hehe no napewno z tego wyrosnie :-D
oj tak pobalowac to ja nawet tez bym chciala :tak:
hej dziewczynki :biggrin2:
Jestem już, ale z niestałego łącza. Narazie testujemy nowe przyłącze z pleya.

Przeprowadzka..... hm... nie całkiem wyszło tak jak miało wyjść...Może kiedyś się odważę i napiszę...
Minął tydzień i przyzwyczajamy się powolutku do nowego miejsca. To co przeszłam przez ten tydzień było jednym wielkim koszmarem. Nawet nie macie pojęcia jacy ludzie potrafią być egoistyczni, materialistyczni, ciekawscy, mający na ustach tylko sensację. Ech... Poczytam co u was i odezwę się jutro.
witaj kochana, co sie stalo??
przestraszylas mnie trochu :baffled:
URL=http://img188.imageshack.us/i/s7309436.jpg/]
s7309436.jpg
[/URL]
fajne butki i jedne i drugie
dobrze,że już wiadomo co mu jest?
A dlaczego on zapalenie ucha zastrzyki dostał?
Jest jakieś poważne zagrożenie?
no wiesz jemu z ucha fest cieklo, podejrzewam ze moze dlatego ze to jakis skomplikowany stan zapalny bo mam obowiazkowo zglosci sie na kontrole potem... a jak nie przejdzie do neurologa :tak:
Śliczności, fajne, a jakbys chciala cos jeszcze kupic, to ja zapraszam, orgomna znizka dla Ciebie, szkoda, ze wiekszosc takich malych mi juz poszla, bo mialam na prawde slodkie ciuszki.https://www.babyboom.pl/forum/sprze...wki-nie-zniszczone-gratisy-27399/#post3732808
https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/akcesoria-i-nie-tylko-dla-dzieci-26076/
fajne tylko narazie nie chce szalec za bardzo bo nie mam gdzie tego wkladac przydalaby sie jeszcze jedna szafka :tak:
ale jak co sie zglosze

wiec ja tak na szybko...
nocka hmmmm taka seee....
zrobilam wlasnie ciasto, obiad sie robi
potem z malym na zastrzyk
posprzatane juz mam
jakiegos motorka w dupie dzisiaj mam mimo niedospania :baffled:
no to na tyle papa :blink:

reklama
Ania nie byłam u lekarza tylko byla w szpitalu jak pisalam kiedys To chyba wina pogody i siedzenie w domu z chrowitkami no i ta sytuacja z prawem jazdy bardzo mnie przygnebia bo bylo kilka fajnych autek i nam sprzatneli z przed nosa wiem ze aut jest duzo ale my musimy miec taki ekonomiczny benzyna +gaz no i na 5 osób ibagaznik musi być sporki :tak:no i cena tez jest ważna nawet wczoraj mąz dzwonil do faceta ma facet mazde do sprzedania i jeszcze by spuscil z ceny bo mu zalezy szybko sprzedac bo juz ma bwm na oku do kupienia aaaaaaaa szkoda gadac dalismy sobie spokój póki nie bedzie prwaka bo tylko sie dolujemy ale jak se pomysle ze jak bymmiala prawko isamochod i nie musialbym dzwigac co 2 dzien zakupów to mnie szlak trafia :wściekła/y:tym bardziej ze ja sam duzo nie przyniose Mma tez nieciakawa sytuacje ze zdrowiem meza ale to w rowie ;-)

Do góry