Ja jestem z nich bardzo zadowolonaNo z tego co czytalam w internecie sa to dardzo dobre buciki do nauki chodzenia
reklama
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
No tez tak myslalam ale w dwoch innych sklepach sprzedawca nam to samo powiedzial ze lepiej pelne wiec tez takie kupilam niech sie nauczy w pelnych dobrze chodzic a potem jej kupie sandalkiTez sliczniutkie
Ale ja mysle ze takie moglaby spokojnie miec
Moje te sandalki maja z wycietymi pietami bo to sa nike i jakos w nich chodzily nawet w zeszlym roku
anka26_x_07
Mama Laury :)
nikt juz o tym nie pamieta a sandalki pamietam jak chcialam wziasc Laurze Laura miala sandalki z odkrytymi ale ona juz umiala chodzic wiec lepiej jak paluszki sa zakryte przy nauce chodzenia
O.K. Ja uciekam bo mnie już siedzenie boli hehe Może mój M niedługo wróci Trzymajcie się Kobietki i dobranoc :-)
dobranoc
no i wpadłam do Was na chwilunię
juz jestem wykapana,pachnąca,wybalsamowana
na jakis telefon czatuje bo moja gwiazda mi komórke zepsuła i jestem bez :-----(
musowo dowikla :-):-):-):-)
bardzo ładne te buciki ale nie będzie małej w nich teraz za gorąco?nie spoci sie jej nóżka?
te są super,bardzo mi się podobają
Co znowu kupujesz coZa duzo masz kasy czy co
Dobranoc:-)
na jakis telefon czatuje bo moja gwiazda mi komórke zepsuła i jestem bez :-----(
fotki pierwsza klasa
Moze jak bede miala jutro chwilek w pracy to zrobie sobie jakies zdjecie w moim "roboczym" strojuZobaczycie jak sleicznie wygladam;-):-)
bardzo ładne te buciki ale nie będzie małej w nich teraz za gorąco?nie spoci sie jej nóżka?
Agnieszka&Emily
no i wpadłam do Was na chwilunię
fotki pierwsza klasa
No mam nadzieje ze az tak zle nie bedzie
oczywiscie przed urlopem czyli za miesiac i tak jej kupie sandalki bo jak bedziemy nad morzem a tam bedzie upal to ja w pelnych butach nie wypuszcze
anka26_x_07
Agnieszka na upaly to cos takiego sandałki DAWID 922 SA roz 21 (661616042) - Aukcje internetowe Allegro
anka26_x_07
dobranocteraz to ide juz spać.pa pa :-)
No mam nadzieje ze az tak zle nie bedzie
oczywiscie przed urlopem czyli za miesiac i tak jej kupie sandalki bo jak bedziemy nad morzem a tam bedzie upal to ja w pelnych butach nie wypuszcze
a czemu nie jak by szla to jednoczesnie by chlapala
Kup jej z zakrytymi palcami zeby sobie nie obdarla
O te sa cudneBartek tez ma takie z tego typu:-)Ja na nie polowalam w tym roku ale nie było takich malych rozmiarowAgnieszka na upaly to cos takiego sandałki DAWID 922 SA roz 21 (661616042) - Aukcje internetowe Allegro
Dobranoc AGNES:-)
reklama
Agnieszka&Emily
No fajne sa tylko wiesz moj sie tyle dzisiaj nasluchal o tych elefanten butach ze chyba zadnych innych jej narazie nie kupi tylko z tej firmy wiec sandalki bede musiala tez z elefanten kupicAgnieszka na upaly to cos takiego sandałki DAWID 922 SA roz 21 (661616042) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: