kochana chętnie ale jam sama wiecznie ni dospana bo antoni po 10 pobudek robimoże wyrośnie z tego przed pełnoletnościąa ja kochane moje odpadam ...
boziu jak ja sie boje spac bo wiekm ze za niedlugo wstane i to takie bezsensu.....
wiec wyspijcie sie za mnie i fasolke... :-);-)
no za Sewcia tez bo borok niczemu winny
papapappapapappapapapapapapa buziakow 102
witamy serdecznie nową mamusię i do częstego sklikaniahej tak z partyzanta napisalam...
jestem mamusia siedzaca z synkiem w domku... tak samo jak Wy kochane
Pozdrawiam i chętnie poklikam
cimność widzę ciemność
No to sie pochwale tymi bucikami co malej kupilam
tych sandalkow nie kupilam ale wlasnie te chcialam wziasc
boskie focie a już to z piórkmi kolorowymi w włosach i koralami wygrywa
mój antoszka zasnął ,adam czyta książkę któą dzisiaj dostał w nagrodę piotrek wymacza swe ciało pod prysznicem ja też zaraz mykam pod tusz i do wyrka bo bark mnie na chrzania na maxa pewnie będzie jutro deszcz
jutro piotrka wykorzystam na maxa bo w niedzielę jedzie rano na impre castoramowską zabawę dla wiecznych chłopców będą jeździć na qwadach strzelać z kulek z farbą wspinać się itp i to imprezka od 8.30 do 17.30 więc znów dzieci i ja:---(ale niech się odchami troszkę zasłóżył bo tylko praca dom praca.............no niby ja taż ale on to mnie wiecznie z domu wygania co bym się odchamiła tylko ja głupia nie korzystam bo nie bardzo mam tu z kim ale pójdę do pracy to sobie odbiję niech mi tylko dzieci odrosną