reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
czesc kobietki ale sie za wami stesknilam:tak::tak::tak:
wczoraj pobalowalismy tak dlugo ja poszlam sie kapac jak bylam w lozku to byla juz prawie 3:szok::szok::szok: a calkiem zapomnialam ze na 9 wizyte u ortopedy mamy i nie umialam rano wstac:szok::szok::szok: m przyjechal o 5 z pracy ale o 8 musielismy wszyscy wstac wiec cala trojca nie wyspana a u lekarza myslalam ze szlak mnie trafi bo wizyte mialam na 9 a dopiero o 13 nas przyjeli:szok::szok::szok: wiec sobie wyobrazacie jak wygladalo czekanie 4 godzin w poczekali ze spiacym dzieckiem zreszta wszyscy bylismy zmeczeni i do niczego wiec jak tylko wrocilismy do domu bylo ok 14 poszlismy wszyscy spac i wstalismy przed 19 dobrze ze m jeszcze do roboty nie zaspal:-D:-D:-D:-D:-D
Na posty wam nie poodpisuje bo jak zawsze cytaty pozaznaczane juz pol odpisalam i mi bateria w laptopie siadla wiec na nowo 25 stron nie bede przegladac:zawstydzona/y::zawstydzona/y: usprawiedliwiona chyba jestem co???:-D:-D:-D

MAMO HELENKI gratuluje coreczki:tak::tak::tak::tak::tak:
a jeszcze wczoraj pisalam zeby tylko na porodowke jej nie zawiezli bo sie nie meldowala po usg a tu prosze jak bym cos czula:tak::tak::tak::tak:

A&E no wreszcie estes. poczekalni nie zazdroszcze, wkurza jak umawiasz sie na godzine a tu tyle obsuwy

Mlenka, sprubuj z nimi jeszcze, wszyscy chwala, no mówie Ci kochana moja uspokoja nawet przy najgorszej furii i bólu. A sa bardzo bezpieczne

Dowikla zaraz powiesz, ze dobranoc...!!!??? aj sie nie zgadzam!!!

o bólu ucha dzięka Bogu jeszcze nic nie wiem, ale mówie własnie o zabkowaniu, rozdraznieniu, mala by sie wyciszyla, przespala i mniej marudna by byla

bardzo dobre sa te czopki,dawałam je Oliwce jak swirowała za bardzo przy ząbkowaniu.pomagaja.

tak sa rewelacyjne, ja dzis sie nimi poratowalam, masc na zabkowanie sie skonczyla a one zycie ratuja

Ja tez je uzywałam :tak::tak::tak:Sporadycznie,bo sporadycznie ale jak dla mnie sa super:tak::tak::tak:

tak popieram te czopki sa super jak Emily miala kolki to polozna mi je poradzila :tak::tak::tak: i super pomogly jak zapowiadaly sie nie przespane noce przez kolki a przy zabkach tez rewelacja tylko ja je daje malej w ostatecznosci jak juz naprwde nic innego nie pomaga:tak::tak:
Ale od mojej znajomej dziecko inaczej zareagowalo na czopki i bylo jeszcze bardziej placzliwe i nie znosnie z powodu kolek :szok::szok::szok:

reklama
LUNKA
No co Ty:baffled:???Ja dopiero teraz jem a moje dzieci tez jeszcze nie spia:no::no::no:

A&E
A ja myslałam ze tylko u nas jest tak u lekarzy:szok::szok::szok:Naprawde wsciec sie idzie patrzac na ta słuzbe zdrowia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry