reklama
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
czesc kobietki ale sie za wami stesknilam
wczoraj pobalowalismy tak dlugo ja poszlam sie kapac jak bylam w lozku to byla juz prawie 3 a calkiem zapomnialam ze na 9 wizyte u ortopedy mamy i nie umialam rano wstac m przyjechal o 5 z pracy ale o 8 musielismy wszyscy wstac wiec cala trojca nie wyspana a u lekarza myslalam ze szlak mnie trafi bo wizyte mialam na 9 a dopiero o 13 nas przyjeli wiec sobie wyobrazacie jak wygladalo czekanie 4 godzin w poczekali ze spiacym dzieckiem zreszta wszyscy bylismy zmeczeni i do niczego wiec jak tylko wrocilismy do domu bylo ok 14 poszlismy wszyscy spac i wstalismy przed 19 dobrze ze m jeszcze do roboty nie zaspal
Na posty wam nie poodpisuje bo jak zawsze cytaty pozaznaczane juz pol odpisalam i mi bateria w laptopie siadla wiec na nowo 25 stron nie bede przegladac usprawiedliwiona chyba jestem co???
MAMO HELENKI gratuluje coreczki
a jeszcze wczoraj pisalam zeby tylko na porodowke jej nie zawiezli bo sie nie meldowala po usg a tu prosze jak bym cos czula
wczoraj pobalowalismy tak dlugo ja poszlam sie kapac jak bylam w lozku to byla juz prawie 3 a calkiem zapomnialam ze na 9 wizyte u ortopedy mamy i nie umialam rano wstac m przyjechal o 5 z pracy ale o 8 musielismy wszyscy wstac wiec cala trojca nie wyspana a u lekarza myslalam ze szlak mnie trafi bo wizyte mialam na 9 a dopiero o 13 nas przyjeli wiec sobie wyobrazacie jak wygladalo czekanie 4 godzin w poczekali ze spiacym dzieckiem zreszta wszyscy bylismy zmeczeni i do niczego wiec jak tylko wrocilismy do domu bylo ok 14 poszlismy wszyscy spac i wstalismy przed 19 dobrze ze m jeszcze do roboty nie zaspal
Na posty wam nie poodpisuje bo jak zawsze cytaty pozaznaczane juz pol odpisalam i mi bateria w laptopie siadla wiec na nowo 25 stron nie bede przegladac usprawiedliwiona chyba jestem co???
MAMO HELENKI gratuluje coreczki
a jeszcze wczoraj pisalam zeby tylko na porodowke jej nie zawiezli bo sie nie meldowala po usg a tu prosze jak bym cos czula
Ja tez je uzywałam Sporadycznie,bo sporadycznie ale jak dla mnie sa superbardzo dobre sa te czopki,dawałam je Oliwce jak swirowała za bardzo przy ząbkowaniu.pomagaja.
nie dałam jej a w sumie to mam te czopki tylko jak ząbkowała i jej dawałam nie zauwazyłam żeby specjalnie pomagały żadnej różnicy nie byłoMlenka, zapytam jeszcze raz bo z tego wszytskiego pewnie nie widzialas-uzywasz Viburcol-czopki?
luna665
Mama grudniowa 2007
A&E no wreszcie estes. poczekalni nie zazdroszcze, wkurza jak umawiasz sie na godzine a tu tyle obsuwy
Mlenka, sprubuj z nimi jeszcze, wszyscy chwala, no mówie Ci kochana moja uspokoja nawet przy najgorszej furii i bólu. A sa bardzo bezpieczne
Dowikla zaraz powiesz, ze dobranoc...!!!??? aj sie nie zgadzam!!!
Mlenka, sprubuj z nimi jeszcze, wszyscy chwala, no mówie Ci kochana moja uspokoja nawet przy najgorszej furii i bólu. A sa bardzo bezpieczne
Dowikla zaraz powiesz, ze dobranoc...!!!??? aj sie nie zgadzam!!!
Na bol ucha to one raczej nie sadecydowanie lepszy jest panadol albo cos takiegonie dałam jej a w sumie to mam te czopki tylko jak ząbkowała i jej dawałam nie zauwazyłam żeby specjalnie pomagały żadnej różnicy nie było
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
bardzo dobre sa te czopki,dawałam je Oliwce jak swirowała za bardzo przy ząbkowaniu.pomagaja.
tak sa rewelacyjne, ja dzis sie nimi poratowalam, masc na zabkowanie sie skonczyla a one zycie ratuja
Ja tez je uzywałam Sporadycznie,bo sporadycznie ale jak dla mnie sa super
tak popieram te czopki sa super jak Emily miala kolki to polozna mi je poradzila i super pomogly jak zapowiadaly sie nie przespane noce przez kolki a przy zabkach tez rewelacja tylko ja je daje malej w ostatecznosci jak juz naprwde nic innego nie pomaga
Ale od mojej znajomej dziecko inaczej zareagowalo na czopki i bylo jeszcze bardziej placzliwe i nie znosnie z powodu kolek
reklama
Podziel się: