reklama
A ja uwielbiam czeresnie ale mi smaka narobiłasluna ja już pękam od czereśni mój ex mi znów pół wiadra pzytrgał czereśni taki jest dobry
Moje dziewcyznki chodza teraz po pokoju i chca zeby zalozyc Im kapcieJak Je zaraz pogonie do wyra to zobacza;-):-)
a skąd on bierze tyle tych czeresni?????luna ja już pękam od czereśni mój ex mi znów pół wiadra pzytrgał czereśni taki jest dobry
malinka przyslij mi z jedną paczke czeresni :-):-):-):-)
Dla pora na jedzenie nie stanowi problemu;-)Potrafie wpierdzielac pizze o polnocyno Ty masz zdrowie o tej godzinie takie ciezki erzeczy zajadac, hihi
w sumie to tez nie jadlam kolacji, a juz za późno, szkoda, pozno sie dzis poloze a zaraz zacznie grac kicha
Zjedz cos LUNKA a co tam
Makunga
Fanka BB :)
heheh ja też chciałam to samo napisać co luna665 :-)A ja znowu jeszcze nie jadłam kolacjiAle zaraz odgrzeje sobie spaghetti i sie nawpierniczam
Ja nie mogłabym zasnąć po takiej ciężkiej kolacji, no chyba, że zaraz potem bym ją spaliła w odpowiedni i najprzyjemniejszy sposób hehehe :-):-):-)
luna665
Mama grudniowa 2007
no to dobrze, ze taki dobry, ja tez uwielbiam czeresnie, dobre w diecie
A co im pokarzesz? Matko czarownico, Łysą górą ich postrasz zaraz spać Ci pójdą
jak juz bedziesz te zeresnie tak rozsylac to rzuc i w te strone
nie no ja bym zasnela, pizze i ja kiedys wpierdzielalam o roooooznych porach, ale zal mi po tej diecie masakrycznej przytyc, wiec sie pilnuje, ale ziarnistego chociaz przegryze
no i moja zasnela ide ja przykryc i butle odessac
A co im pokarzesz? Matko czarownico, Łysą górą ich postrasz zaraz spać Ci pójdą
jak juz bedziesz te zeresnie tak rozsylac to rzuc i w te strone
nie no ja bym zasnela, pizze i ja kiedys wpierdzielalam o roooooznych porach, ale zal mi po tej diecie masakrycznej przytyc, wiec sie pilnuje, ale ziarnistego chociaz przegryze
no i moja zasnela ide ja przykryc i butle odessac
A mi ciezko sie zasypia z pustym brzuszkiem:-):-):-)heheh ja też chciałam to samo napisać co luna665 :-)
Ja nie mogłabym zasnąć po takiej ciężkiej kolacji, no chyba, że zaraz potem bym ją spaliła w odpowiedni i najprzyjemniejszy sposób hehehe :-):-):-)
Jestem ciekawa kiedy moje dzieciaki zaczna chodzic spac o jakiejs przyzwoitej godzinie
reklama
Podziel się: