reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

M wział Wiktorie a Klaudia zrobiła taka awanture na klatce ze chce z mama ze musial Ja przyprowadzic do domu:szok::szok::szok:I teraz siedzi ze mna przed laptopem:no:
Musiałabym sie ruszyc i isc po odkurzacz ale mi sie nic nie chce:no:

Wysłałam sobie smsa do eski na konkurs Eska placi Twoje rachunki:-)Moze uda mi sie wygrac;-)

reklama
dicortineff to sa te krople do ucha na stan zapalny???
zrobiłam jej ta kamfora olejkiem trochą na wate i do ucha nie wiem dlaczego się tak nie robi to rozgrzewa i pomaga ja wiem ,że sa nowe metody itp ale czasem stare sa lepsze

dicortineff to sa te krople do ucha na stan zapalny???
zrobiłam jej ta kamfora olejkiem trochą na wate i do ucha nie wiem dlaczego się tak nie robi to rozgrzewa i pomaga ja wiem ,że sa nowe metody itp ale czasem stare sa lepsze
Tak dicortineff to sa wlasnie te kropelki:tak::tak::tak:

M wział Wiktorie a Klaudia zrobiła taka awanture na klatce ze chce z mama ze musial Ja przyprowadzic do domu:szok::szok::szok:I teraz siedzi ze mna przed laptopem:no:
Musiałabym sie ruszyc i isc po odkurzacz ale mi sie nic nie chce:no:

Wysłałam sobie smsa do eski na konkurs Eska placi Twoje rachunki:-)Moze uda mi sie wygrac;-)
kochana wygraj:tak::tak::tak:
kiedyś w wakacje była taka akcja w zetce że w wybranym mieście n stacjach orlena tankowali pierwszym 200 kierowcą auto do pełna usłyszałam wtedy to rano w radiu obudziłam telefonem tatka i udało mu się zatankować 2 swoje samochody i jeszcze teresy tj jego kobiety:tak::tak::tak:
mój tato gra namiętnie z zetką tylko narzeka na racvhunki telefoniczne:tak:
a wy wygrałyście coś kiedyś???
ja zestaw kosmetyków oriflame z gazety chyba dziecko,komplet ubranek z mamo to ja plecak dla adasia z jakiejś krzyżówki pare książek o zestaw kos\metyków gerbera z ręcznikiem dla julci i jeszcze trochę takich rzeczy:tak:

Asia kupiłam sobie w rossmanie to serum wyszczuplające :tak::tak::tak::tak:oj było mało tego,ludzie sie rzucili jak na świeże bułeczki :-D:-D:-D:-D:-D:-Dzobaczymy czy będą efekty

i kupiłam sobie ten brązująco-ujędrniający balsam do ciała,co tak po nim Anabuba była opalona ładnie :tak::tak::tak::tak::tak:

kochana wygraj:tak::tak::tak:
kiedyś w wakacje była taka akcja w zetce że w wybranym mieście n stacjach orlena tankowali pierwszym 200 kierowcą auto do pełna usłyszałam wtedy to rano w radiu obudziłam telefonem tatka i udało mu się zatankować 2 swoje samochody i jeszcze teresy tj jego kobiety:tak::tak::tak:
mój tato gra namiętnie z zetką tylko narzeka na racvhunki telefoniczne:tak:
a wy wygrałyście coś kiedyś???
ja zestaw kosmetyków oriflame z gazety chyba dziecko,komplet ubranek z mamo to ja plecak dla adasia z jakiejś krzyżówki pare książek o zestaw kos\metyków gerbera z ręcznikiem dla julci i jeszcze trochę takich rzeczy:tak:
Jeden jedyny raz wygrałam trojke w totolotka:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry