reklama
Greti
Fanka BB :)
Widzę, że weszłam w dobrzym momencie
SERDECZNE GRATULACJE DLA MAMY HELENKI !!!!!!!!
U nas ta ospa jakaś dziwna
Nadusi właściwie nie przybywa krostek, a te co miała dwa dni temu po prostu znikły. Borysek ma więcej krostek, ale w porównaniu do benjamina to nie ma wcale. Są pogodni, nie marudzą jak Benjamin. Nie wiem o co chodzi. Powinni byc juz na maxa wysypani. czyżby mieli taki łagodny przebieg
U nas ta ospa jakaś dziwna
Napisał malinka1
uwaga uwaga mamy anitkę mama helenki urodziła wczoraj o 23 z minutami miała cesarkę
wiadomość od anabuby wszystkie mamy buziaczki po badaniu usg odrazu szpital bo miała wielowodzie i cesarka. Kurcze zapomniałam wymiary napewno długa na 51 cm anabubka napewno więcej wam napisze później malutka jest w inkubatorze bo to jednak miesiąc z wcześnie ale chyba jeszcze będzie tam z 3 dni....kurcze sory że tak chaotycznie ale synuś mnie pogania bo to jgo czas na kompa
no to gratulacje dla Luizy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i dla malutkiej również ale ona ma chyba na imię Anika
A my właśnie wróciłysmy od lekarza Lena ma zapalenie ucha , gardła i katar
cała noc nie przespana trochę spałam na siedząco trzymając mała pionowo bo wtedy katar nie zapychał jej noska i mniej to ucho ja bolało przez to wczoraj nie spała i budziła się z krzykiem co chwila
wczoraj pół godz tylko na spacerze bo się pogoda zepsuła nagle i niestety Lenie się trochę czapka przesunęła ale dosłownie minimalnie odsłaniając część uszka bo ona kombinuje ciągle przy niej i wystarczyło
dowikluś przeczytałam twojego posta takowiesiłam M na balkoniewybacz niedospana jestemJa jestem z doskoku
Wlasnie powiesilam pranie i M wyniosl na balkon bo na razie swieci słonce
Wziełabym mlode na dwor ale jakos mi sie nie chce dupy z domu ruszycA M to raczej Ich nie wezmie
tak łagodnie ospe rzechodzi mój adam że w ewnym momencie zwątpiłam czy to ospaWidzę, że weszłam w dobrzym momencie
U nas ta ospa jakaś dziwnaNadusi właściwie nie przybywa krostek, a te co miała dwa dni temu po prostu znikły. Borysek ma więcej krostek, ale w porównaniu do benjamina to nie ma wcale. Są pogodni, nie marudzą jak Benjamin. Nie wiem o co chodzi. Powinni byc juz na maxa wysypani. czyżby mieli taki łagodny przebieg
Widzę, że weszłam w dobrzym momencie
U nas ta ospa jakaś dziwnaNadusi właściwie nie przybywa krostek, a te co miała dwa dni temu po prostu znikły. Borysek ma więcej krostek, ale w porównaniu do benjamina to nie ma wcale. Są pogodni, nie marudzą jak Benjamin. Nie wiem o co chodzi. Powinni byc juz na maxa wysypani. czyżby mieli taki łagodny przebieg
czasem tak łagodnie sie objawia ja pamiętam swoja byłam obsypana od stóp do głowy a moja siostra kilka krost i koniec ,im młodsze dziecko tym lepiej przechodzi
w nocy ja bardzo bolało bo to nie był już później płacz tylko krzyk dlatego tak zniknełam bez pozegnania usnęła dopiero jak ja pionowo trzymałam przytulona i tak spałysmy ja siedząc ona tak na mnie leżąc zasnęłam w ubraniu po kilku godzinach
teraz widze ,że specjalnie nie marudzi ale tez nie je jak je to ją boli to ucho
woła am i trochę zje i już piszczy
teraz widze ,że specjalnie nie marudzi ale tez nie je jak je to ją boli to ucho
woła am i trochę zje i już piszczy
Joanna73
uzależniona od BB
zdrowka dla LEnkino to gratulacje dla Luizy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i dla malutkiej również ale ona ma chyba na imię Anika
A my właśnie wróciłysmy od lekarza Lena ma zapalenie ucha , gardła i katar
cała noc nie przespana trochę spałam na siedząco trzymając mała pionowo bo wtedy katar nie zapychał jej noska i mniej to ucho ja bolało przez to wczoraj nie spała i budziła się z krzykiem co chwila
wczoraj pół godz tylko na spacerze bo się pogoda zepsuła nagle i niestety Lenie się trochę czapka przesunęła ale dosłownie minimalnie odsłaniając część uszka bo ona kombinuje ciągle przy niej i wystarczyło
kobietki zajrzyjcie na watek z przepisami tylko nie krzyczcie ;-)
reklama
a własnie dziewczyny ja się zdziwiłam ta lekarka nic na to ucho nie dała tylko kazała ibum podawać jako przeciwzapalny krople do nosa wit C i flegaminę na kaszel
ale nic nie wspomniała o kompresach na ucho ja pamiętam że Laurze robiłam kompresy z olejku kamforowego czy juz tego nie zalecają???
ja jestem trochę w tyle bo jednak spora różnica wieku i nie wiem czy jej robić ten kompres czy nie?
ale nic nie wspomniała o kompresach na ucho ja pamiętam że Laurze robiłam kompresy z olejku kamforowego czy juz tego nie zalecają???
ja jestem trochę w tyle bo jednak spora różnica wieku i nie wiem czy jej robić ten kompres czy nie?
Podziel się: