reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja jestem z doskoku:tak::tak::tak:
Wlasnie powiesilam pranie i M wyniosl na balkon bo na razie swieci słonce:szok::szok::szok:
Wziełabym mlode na dwor ale jakos mi sie nie chce dupy z domu ruszyc:no:A M to raczej Ich nie wezmie:no:

reklama
Widzę, że weszłam w dobrzym momencie :-D
SERDECZNE GRATULACJE DLA MAMY HELENKI !!!!!!!!

U nas ta ospa jakaś dziwna
icon_rolleyes.gif
Nadusi właściwie nie przybywa krostek, a te co miała dwa dni temu po prostu znikły. Borysek ma więcej krostek, ale w porównaniu do benjamina to nie ma wcale. Są pogodni, nie marudzą jak Benjamin. Nie wiem o co chodzi. Powinni byc juz na maxa wysypani. czyżby mieli taki łagodny przebieg
question.gif

Napisał malinka1
uwaga uwaga mamy anitkę mama helenki urodziła wczoraj o 23 z minutami miała cesarkę
wiadomość od anabuby wszystkie mamy buziaczki po badaniu usg odrazu szpital bo miała wielowodzie i cesarka. Kurcze zapomniałam wymiary napewno długa na 51 cm anabubka napewno więcej wam napisze później malutka jest w inkubatorze bo to jednak miesiąc z wcześnie ale chyba jeszcze będzie tam z 3 dni....kurcze sory że tak chaotycznie ale synuś mnie pogania bo to jgo czas na kompa:tak:

no to gratulacje dla Luizy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i dla malutkiej również ale ona ma chyba na imię Anika :-D:-D:-D

A my właśnie wróciłysmy od lekarza Lena ma zapalenie ucha , gardła i katar :no::no:
cała noc nie przespana trochę spałam na siedząco trzymając mała pionowo bo wtedy katar nie zapychał jej noska i mniej to ucho ja bolało przez to wczoraj nie spała i budziła się z krzykiem co chwila :baffled:
wczoraj pół godz tylko na spacerze bo się pogoda zepsuła nagle i niestety Lenie się trochę czapka przesunęła ale dosłownie minimalnie odsłaniając część uszka bo ona kombinuje ciągle przy niej i wystarczyło :crazy:

Ja jestem z doskoku:tak::tak::tak:
Wlasnie powiesilam pranie i M wyniosl na balkon bo na razie swieci słonce:szok::szok::szok:
Wziełabym mlode na dwor ale jakos mi sie nie chce dupy z domu ruszyc:no:A M to raczej Ich nie wezmie:no:
dowikluś przeczytałam twojego posta tak:powiesiłam M na balkonie:-D:-D:-Dwybacz niedospana jestem:rofl2:

icon_rolleyes.gif
Nadusi właściwie nie przybywa krostek, a te co miała dwa dni temu po prostu znikły. Borysek ma więcej krostek, ale w porównaniu do benjamina to nie ma wcale. Są pogodni, nie marudzą jak Benjamin. Nie wiem o co chodzi. Powinni byc juz na maxa wysypani. czyżby mieli taki łagodny przebieg
question.gif
tak łagodnie ospe rzechodzi mój adam że w ewnym momencie zwątpiłam czy to ospa:tak:

icon_rolleyes.gif
question.gif

czasem tak łagodnie sie objawia ja pamiętam swoja byłam obsypana od stóp do głowy a moja siostra kilka krost i koniec ,im młodsze dziecko tym lepiej przechodzi

No to mam nadzieję, ze ich już tak strasznie nie wysypie :tak:

mlena zdrówka dla Lenusi. Bardzo ją boli uszko?
Mój Benjamin miał już 4 razy zapalenie ucha :baffled:

w nocy ja bardzo bolało bo to nie był już później płacz tylko krzyk dlatego tak zniknełam bez pozegnania usnęła dopiero jak ja pionowo trzymałam przytulona i tak spałysmy ja siedząc ona tak na mnie leżąc zasnęłam w ubraniu :szok: po kilku godzinach
teraz widze ,że specjalnie nie marudzi ale tez nie je jak je to ją boli to ucho :no:
woła am i trochę zje i już piszczy

no to gratulacje dla Luizy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i dla malutkiej również ale ona ma chyba na imię Anika :-D:-D:-D

A my właśnie wróciłysmy od lekarza Lena ma zapalenie ucha , gardła i katar :no::no:
cała noc nie przespana trochę spałam na siedząco trzymając mała pionowo bo wtedy katar nie zapychał jej noska i mniej to ucho ja bolało przez to wczoraj nie spała i budziła się z krzykiem co chwila :baffled:
wczoraj pół godz tylko na spacerze bo się pogoda zepsuła nagle i niestety Lenie się trochę czapka przesunęła ale dosłownie minimalnie odsłaniając część uszka bo ona kombinuje ciągle przy niej i wystarczyło :crazy:
zdrowka dla LEnki:tak:
kobietki zajrzyjcie na watek z przepisami tylko nie krzyczcie ;-)

reklama
a własnie dziewczyny ja się zdziwiłam ta lekarka nic na to ucho nie dała tylko kazała ibum podawać jako przeciwzapalny krople do nosa wit C i flegaminę na kaszel
ale nic nie wspomniała o kompresach na ucho ja pamiętam że Laurze robiłam kompresy z olejku kamforowego czy juz tego nie zalecają???
ja jestem trochę w tyle bo jednak spora różnica wieku i nie wiem czy jej robić ten kompres czy nie?

Do góry