Widzę, że weszłam w dobrzym momencie
SERDECZNE GRATULACJE DLA MAMY HELENKI !!!!!!!!
U nas ta ospa jakaś dziwnaNadusi właściwie nie przybywa krostek, a te co miała dwa dni temu po prostu znikły. Borysek ma więcej krostek, ale w porównaniu do benjamina to nie ma wcale. Są pogodni, nie marudzą jak Benjamin. Nie wiem o co chodzi. Powinni byc juz na maxa wysypani. czyżby mieli taki łagodny przebieg
no to widocznie maja łagodny przebieg powinnaś sie cieszyć a nie narzekać
no to gratulacje dla Luizy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i dla malutkiej również ale ona ma chyba na imię Anika
A my właśnie wróciłysmy od lekarza Lena ma zapalenie ucha , gardła i katar
cała noc nie przespana trochę spałam na siedząco trzymając mała pionowo bo wtedy katar nie zapychał jej noska i mniej to ucho ja bolało przez to wczoraj nie spała i budziła się z krzykiem co chwila
wczoraj pół godz tylko na spacerze bo się pogoda zepsuła nagle i niestety Lenie się trochę czapka przesunęła ale dosłownie minimalnie odsłaniając część uszka bo ona kombinuje ciągle przy niej i wystarczyło
rzeczywiscie dobrze zauważyłaś mała ma na imie Anika a nie Anitka chyba że to to samo po zdrobnieniu nie wiem
biedna Lena,musi cierpiec skoro ja ucho boli, a Ty na nia narzekałaś że płacze że nie chce spać,bolało ja to jak mogła być grzeczna