Mama Helenki
i Aniki :D
Witam,
Wczoraj moje dziecie nie spało cały dzień, za to o 20.30 padła
Mnie wczoraj meczyły jakies bule krzyzowe Już powoli siły mi odchodzą. A do tego M musiał dziaj do pracy iść Mam nadzieję tylko, że odbierze sobie wolny poniedziałaek
Mojej Helenie kubek nie kapek nie pasował Mogę ci oddać, ustnik tylko musiał byś sobie kupić Teraz mam wszystko nuka i jestem zadowlona
To jak on przychodzi to ty rób sobie wolne
Nie żartuj, przecież dzieci muszą mieć ładną mamusie Przecież to wszystko dla nich
Grtki dla Klaudii
Pochwal się będziemy oceniać ;-)
Brawa dla córuni
Mój bilan truskawkowy jak narazie to 3 łubianki Dzisaj kolejna dostawa
Mielismy dzisaj z M odać Helenke na noc do babci odpocząć troszke, tylko nie wiadomo o której on skończy i czy cokolwiek wypali Ale jestem wściekła
Wczoraj moje dziecie nie spało cały dzień, za to o 20.30 padła
Mnie wczoraj meczyły jakies bule krzyzowe Już powoli siły mi odchodzą. A do tego M musiał dziaj do pracy iść Mam nadzieję tylko, że odbierze sobie wolny poniedziałaek
wlasnie sprawdzilam cene niekapka aventu
...
Mojej Helenie kubek nie kapek nie pasował Mogę ci oddać, ustnik tylko musiał byś sobie kupić Teraz mam wszystko nuka i jestem zadowlona
Naprawde jestem sama, czasami próbuje byc ojcem dla dzieci, ale jakoś mu to nie wychodzi:---(Już nie mieszkamy razem, przychdzi, taki pies ogrodnika, nie jesteśmy razem a on pilnuje, żebym czasem kogoś nie poznała
To jak on przychodzi to ty rób sobie wolne
Fotkę wtawię tylko jeszcze ktoś musi mi zdjęcie zrobićale będę pamiętać i coś wrzucę. Teraz mam wyrzuty sumienia, że wydalam kasę na włosy, mogłam coś dzieciom kupić:-(
Nie żartuj, przecież dzieci muszą mieć ładną mamusie Przecież to wszystko dla nich
Zapomnialam Wam sie pochwalic ze dzisiaj wyszedł Klaudunii pietnasty zabekDolna trojeczka:-)Nawet nie wiedzialam ze Jej wychodzi ale sie przewrociła i zagladłam Jej do geby;-)
Grtki dla Klaudii
...
A tak w ogóle to obciełam oliwce dzis włosy
niestety na fryzjera się nie nadaję za krutko ja obciełam,wygląda jak paź taka pulchna zrobiła sie na buzi,ale cóż odrosną
Pochwal się będziemy oceniać ;-)
CHWALĘ SIĘ :
Klaudia najlepiej z całej szkoły napisała egzamin 6 klasisty na 37 punktów.
Pomimo ,że nie uzyskała kompletu 40 punktów to i tak jestem z niej MEGA DUMNA
Brawa dla córuni
Właśnie zjadłam ostatnią porcję truskawek i mogę z czystym sumieniem iśc spać.
Rano idę na bazarek .Zgadnijcie po co?
Dobrej nocki dziewczynki
Mój bilan truskawkowy jak narazie to 3 łubianki Dzisaj kolejna dostawa
Mielismy dzisaj z M odać Helenke na noc do babci odpocząć troszke, tylko nie wiadomo o której on skończy i czy cokolwiek wypali Ale jestem wściekła