reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A to była pierwsza komisja czy po odwołaniu???Ja Im wyrypalam takie odwołanie ze szok:szok::szok::szok:
Zreszta mialam opinie ze szpitala i od wielu lekarzy
Ale podobno 90% odrzucaja na pierwszej komisji z mysla ze ludzie nie beda sie odwolywac:no:
Ja tez chcialam popuscic i nie chcialo mi sie isc na powtorna komisje ale dobrze ze poszłam

no ja niestety tylko od jednego lekarza.
u Pauliny nie bylo tego problemu bo byly wyrazne problemy
wez mi napisz co napisalas co??????????
na maial albo na priv
bede wdzieczna

reklama
dowiem sie za chiwle bo P tylko powiedzial ze nie przyznali.
skoro inna komisja to jest szansa ze doatniemy
A dokladnie na co sie starasz o to orzeczenie????
Pisz odwołanie koniecznie:tak::tak::tak:
To jest zasilek 160 zł i dodatek chyba 60 zl:tak:Ja dostalam teraz ostatni raz i nie przwdluzam bo teraz to nie mam szans na 100%

no ja niestety tylko od jednego lekarza.
u Pauliny nie bylo tego problemu bo byly wyrazne problemy
wez mi napisz co napisalas co??????????
na maial albo na priv
bede wdzieczna
A nie byłas nigdy na zadnej wizycie u neurologa albo u jakiegokolwiek specjalisty????
Jak byłas to skseruj od Niego kartoteki i to wszystko wez ze soba

Luna ***** mać co to za lekrz:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dobrze że wszystko skończyło się dobrze i macie swój kochany skarb:tak::tak::tak:
a pomysł z bucikami słodki a pytanie brata no wyje:laugh2::laugh2::laugh2:
mnie wszyscy pytali czy boję się porodu a ja zawsze że NIE!!!!!! no bo ja miałam w miarę ok porody ja bardziej bałam się ciąży i komplikacji szpitali leżenia przedwczesnego porodu..............pamiętam jak urodziłam antka położyli go na brzuch i mój okrzyk czemu on nie płacze ...chwila i jego płacz...no a wtedy moje łzy....popatrzyłam mu prosto w oczy to taki moment........jedyny chyba w całym życiu...potem popatrzyłam na piotra ten łzy kapią na ustach banan potem położył głowę na moim ramieni i tylko szepnoł malinuś dziękuję jesteś wielka...mamy ślicznego synka....a potem oboje tak łkaliśmy że już nic nie mogliśmy powiedzieć......położna popatrzyła na nas i powiediała no normalnie mnie wzruszyliście .............

A nie byłas nigdy na zadnej wizycie u neurologa albo u jakiegokolwiek specjalisty????
Jak byłas to skseruj od Niego kartoteki i to wszystko wez ze soba

bylam ale prywatnie i wpis w ksiazeczce tylko
ostatio u neurologa wszytsko ok.tylko od endokrynologa bo to wrodzna niedoczysnnosc tarczycy
wiem ze jedne dziewczyny dostaja inne nie
moze jakbym sie wczesniej starala jak byla mlodsza i jeszcze rehabilitowana to mzoe od razu by dali

reklama
Te papiery co skladalam na pierwsza komisje Oni Im wysłali sami:tak::tak::tak:
A ja brałam tylko te biezace

a no ja wlasnie im wszytskich nie zostwilam i moze to byl blad,teraz skseruje dla siebie i im zostaiwe.
dupa i tyle jestem zla
nie pwoeim bo nawet na rok by mi sie przydalo bo i przejazdy tansze do lekarza

ide
jak mozesz to mi przeslij w miedzyczasie bomam pare dni na odolanie.
dzieki z gory
do wieczora

Do góry