reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Luna to straszne co piszesz;(

Ja mamdzis na obiad zupe z kapusta pekinska i koperkiem
moze jeszcze gofry zrobie jak mi sily starczy .bo jeszcze kurze,lazienka i zmywanie....
przez to orezczenie zalapalam dola,i pogoda od dupy....
kurna no 150zł piechota nie chodzi a ja mam dziury w portfelu...:-:)-:)-:)-:)-(

reklama
witam sie przy popołudniowej kawce:-)
dzis sobie pospaałam do 9 ,pozniej sie wzielam za ogarnianie domu bo ygaladało jak pobojowisko.
posprztalam tone prasownaia i poukladalam w szafkach i zeszlo mi sie z tymdlugo.
dkurzylam umylam podlogi,jak wypije kawe to musze poscierac kurze bo po kupe pylu na meblach
wlasnei dzwonil P-nie dostlismy orzeczenia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

to ze dziecko musi do konca zycia brac leki tzn ze jest zdrowe tak?????????????

pytanie do Dowikly-pisalas ze Tobie tez odrzucili za pierwszm razem-moglabys mi powidzeic czy jak zlozylas odwolanie to stawalas ponownie na komisji czy obeszlo sie bez?
moglabys mi podpowiedziec jak napisac takie odowolanie?
bo w takich komisjach siedza ludzie ktorzy nie wiedza nic o tym maja zdrowe dzieci itd:wściekła/y:Odwoluj sie do skutku
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kobitki, jak gotujecie botwinke??
niestety nie gotuje tego:no:
Czesc dziewczyny. My nadal chore:-( Noemi spi, a mama leczy sie aspiryna i komputerem :-)

niezle:-D:-D:-D

zmiany;-)

No ale wkrotce urodzisz i po skurczach bedzie :tak: chlopca czy dziewczynke? Bo nie jestem w temacie:sorry:
leczcie sie a komp to najlepsza tabletka:rofl2:
No to dziewczynki juz nie spia:no::no::no:za długo to niepospaly:no:no i humorki maja złe:no:
Moze bola Je brzuszki bo od samego rana caly czas jadly i jadly:szok::-D
no tak moze i z przejedzenia:eek:
Słuchajcie, a ja dziś poszłam na łatwiznę i zamiast gotować obiad - kupiłam go :-D
W sklepie niedaleko sprzedają takie gotowe rzeczy no i kupiłam pulpety w sosie koperkowym. :tak: Ciekawe, czy m da się nabrać, że to moje :-p:-p:-p
no to powodzenia heheh najlpeiej nic nie mow tylko po zjedzeniu zapytaj czy bylo smaczne:-D
A tak w ogóle to chciałam sprostować, że mandat jest za przekroczenie szybkości, a nie za brak zmiany prawka! :-p Złapał mnie jakiś radar. :zawstydzona/y: Dobrze, że nie w Łodzi, bo tu to czasem naprawdę potrafię porządnie przekroczyć prędkość, jak mnie ktoś wkurzy :zawstydzona/y:
A pan policjant wczoraj zapukał, m mu otworzył drzwi, a ten mówi, że poszukuje pani ... ..., która jest podejrzana o popełnienie przestępstwa. :szok: No więc mój m zbladł... :-D Na szczęście pan policjant szybko wyjaśnił w czym rzecz. :-D
ile przekroczylas?
Anabuba, nie urodzę za wczesnie :-p im blizej odstawienia fenoterolu tym mam większe przeświadczenie, że przenosze ze 2 tyg :baffled: A pozatym w sobotę wybieramy sie do znajomych, zamierzam być jeszcze na chodzie i w dwupaku :-D

no ja tez mialam miec wczesniaka a przenosilam wiec moze jak odstawisz to tez przenosisz:rofl2:

MY juz po obiadku
Laura jest na drzemce ale ciagle ja slysze
A ja powinnam zaczac pakowanie bvo jutro popoludniu tzn kolo 12 bedziemy wyjezdzali do Polski na tydzien wiec trzeba wziasc troche ciuchow.No i mleko musze kupic bo w PL nie ma tego co Laura pije:baffled:
No nic bede z doskoku bo musze po obiadku ogarnac i zacac chcociaz ciuchy znosic na kupki do torb:rofl2::laugh2:

ANABUBKA
Wybacz:zawstydzona/y:
Jak złozyłam odwolanie to mi przysłali na powtorna komisje:tak:Poszłam tam z Dominikiem ale nie byl nawet badany:no:Pytała sie mnie co Jemu jest i na co mam niby dostac to orzeczenie:szok:Powiedziałam jej co i jak i mi powiedziała ze orzeczenie dostane i mam czekac na decyzje:tak:

Ale ta komisja była juz całkiem w innym miejscu i inni lekarze oczywiscie

no ciekawe
widac uznaly ze Weroniak jest zdrowa-tyle ze gdyby nie dostwala lekow od razu bylaby uposledzona:-:)-:)-:)-(
a na co Dominik mial orzeczenie?

bede skaldac Paulinie na komisje-w czerwcu i jak jej nie dadza to chyba do gaety napisze!!!

Luna to straszne co piszesz;(

Ja mamdzis na obiad zupe z kapusta pekinska i koperkiem
moze jeszcze gofry zrobie jak mi sily starczy .bo jeszcze kurze,lazienka i zmywanie....
przez to orezczenie zalapalam dola,i pogoda od dupy....
kurna no 150zł piechota nie chodzi a ja mam dziury w portfelu...:-:)-:)-:)-:)-(
A co Tobie napisali???
Mi napisali ze nie dostane orzeczenia bo mały jest w 100% samodzielny i nie potzrebuje zadnej pomocy w niczym:szok::szok::szok:
A na pierwszej komisji to nie czytali zadnych opinii od lekarzy tylko sie pytali czy sika na nocnik i czy sam je,co mowi i takie tam:szok::szok::szok:A dziecko mialo alergie wielonarzadowa i zespol zaburzen wchłaniania

no ciekawe
widac uznaly ze Weroniak jest zdrowa-tyle ze gdyby nie dostwala lekow od razu bylaby uposledzona:-:)-:)-:)-(

bede skaldac Paulinie na komisje-w czerwcu i jak jej nie dadza to chyba do gaety napisze!!!
A to była pierwsza komisja czy po odwołaniu???Ja Im wyrypalam takie odwołanie ze szok:szok::szok::szok:

A co Tobie napisali???
Mi napisali ze nie dostane orzeczenia bo mały jest w 100% samodzielny i nie potzrebuje zadnej pomocy w niczym:szok::szok::szok:
A na pierwszej komisji to nie czytali zadnych opinii od lekarzy tylko sie pytali czy sika na nocnik i czy sam je,co mowi i takie tam:szok::szok::szok:A dziecko mialo alergie wielonarzadowa i zespol zaburzen wchłaniania

dowiem sie za chiwle bo P tylko powiedzial ze nie przyznali.
skoro inna komisja to jest szansa ze doatniemy

no ciekawe

A to była pierwsza komisja czy po odwołaniu???Ja Im wyrypalam takie odwołanie ze szok:szok::szok::szok:
Zreszta mialam opinie ze szpitala i od wielu lekarzy
Ale podobno 90% odrzucaja na pierwszej komisji z mysla ze ludzie nie beda sie odwolywac:no:
Ja tez chcialam popuscic i nie chcialo mi sie isc na powtorna komisje ale dobrze ze poszłam

reklama
Do góry