reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hejka dziewczyny.U mnie słoneczko sie pokazało,od razu humorek lepszy :-):-)

U nas dziś truskawkowy dzień był.
Najpierw naleśniki z truskawkami,potem koktail,następnie truskawki gniecione ze śmietaną i cukrem,teraz zupa truskawkowa :-D:-D:-D:-D:-D:-D
i pękam;-):-):-):-) normalnie spuchłam w brzuchu po truskawkach.:-D:-D:-D:-D

no to poszalałaś kobieto :-D:-D:-D:-D:-D
powiedz jak robisz zupę truskawkową????? bo nigdy nie jadłam :rofl2:

szalenstwo!!! ja dzis z arbuzem szalalam:-D

własnie muszę kupić arbuza :tak::tak::tak::tak::tak: ja uwielbiam a może Oliwce posmakuje :-) trzeba spróbować :happy:

Cześć Dziewczyny
Poczytałam, ale nie mam czasu odpisać. :zawstydzona/y: Muszę jechać i złożyć wniosek o nowe prawko. :zawstydzona/y:
Dostałam mandat :zawstydzona/y: 200zł i 4 punkty :-:)-:)-:)-(
Mój m śmieje się, że jestem przestępczynią :-p:-p:-p

TY przestępco :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
widzisz leniuchu nie chciało się prawka zrobić teraz to już Cie zmusili :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Hejka, nadrobiłam wczorajszy wieczór, mała włąśnie wstała, jeszczez marudzi w łóżeczku, ale może zajaży, że szczebelki wyjęte i sama do mnie przyjdzie...
Duchota jest ogrona, jestem głodna, ale poczekam na przerwę w Brzyduli.

A tu podsyłam link do fotek z cyrku.
Klaudia porobiła albumy na picasa i zrobiła wszystkie prywatne.:-D:-D:-D
Można tylko zalinkować....
Picasa Web Albums - Klaudia&Nil - Cyrk
na końcu fotek są filmiki z występu tygrysów.
Przykre, bardzo smutne te zwierzęta...

Luna dobrze ze jajnik ok.wiem co znaczy gdzie nie jest ok
a zawod?biolog srdowiskowy:-D:-D:-Dwiec robaczki duze i male i zjawiska przyrody i rosliny)(ale marny ze mnie botanik:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Wiem , ze wiesz kochana. Ale w końcu dowiedziałam sie, o co chodzi z robaczkami :-D:-D:-D

Muszę jechać i złożyć wniosek o nowe prawko. :zawstydzona/y:
Dostałam mandat :zawstydzona/y: 200zł i 4 punkty :-:)-:)-:)-(
Mój m śmieje się, że jestem przestępczynią :-p:-p:-p
Ojjjjjjjj, wymieniaj, bo jeszcze jeden Ci dosolą... Oby nie!

Moze uda sie Ja Tobie przetrzymac skoro jest taka zafascynowana ta kuchnia:-);-)

Moj Dominik wlasnie kazal diewczynkom wygodnie usiasc i włacza Im swoj roczek na video:szok:
SZCZYPIORY KOCHANE NO KINO DOMOWE IM STRZELIŁ JAK NIC A DO TEGO TO ON JEST GŁÓWNYM BOHATEREM:-D:-D
:-D:-Dtym razem dotarłam do kuchni i zrobiłam Misi kolację:tak::tak:
teraz idę poprasować ubranie na jutro do przedszkola, ma być odświętnie i ładnie:eek::eek::eek:białej bluzki dla niej nie mam ale chyba blado różowa będzie dobra:baffled::baffled::baffled::baffled:tylko pogoda jakaś nędzna na jutro a ja chciałam ją wysłać w podkolanówkach:rofl2::rofl2::rofl2:
POCZEKAJ KOCHANA NIECH JA WDRAPIE SIĘ NA STRYCH TO JA CI BLUZKI APELOWE PODEŚLE PO MOJEJ JULCE SWEGO CZASU MIAŁA ICH 5 TERAZ TEŻ MA CHYBA ZE 3:szok:
madziula mam nadzieję, że Twój zadek pozostał nie tknięty:-D:-D:-D:-D:-Dprzez błyskawice oczywiście:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Oj Kochana nie przemeczaj sie za duzo:no:

Maz w domu a Ty na BB siedzisz:szok::-D:-D:-D
Moi woza sie na nocniku:szok:i jestem bardzo ciekawa jak to sie skonczy
NO SZCZYPIORY I ICH POMYSŁOWOŚĆ:-D:-D
nie niesmaczne tylko nie wiem jak to jest ze jak ugotuje to juz mi sie nie chce :zawstydzona/y::no:

oooooooooo nalesnikowo dzis Wiktoria nie tak trudno zrobic nalesniki co?:-p

Witaj:-)

dobranoc Patrysia:-D

Ja w koncu poszłam dziś do sklepu i kupilam kotlety sojowe na obiad młode ziemniaczki mąz zrobił sałatke z pomidorów i ogórków a zupa została:-ppotem wyszlismy za prezentem na parapetówke Kupilismy lampke bardzo ładna mam nadzieję ze sie spodoba a teraz czekam jak Wojtek usnie i pomisiuje sie troche z mężem :-p:zawstydzona/y::-D:-D:-Ddo jutra kobiety :-)
NO PROSZĘ JAK MIŁO:tak:MY TAK MISIOWALIŚMY ŻE Z ŁÓŻKA SPADLIŚMY:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a ja dostałam wczoraj na dzień matki kilo truskawek :-D orginalny prezent co ?:-D:-D:-D uwielbiam truskawki więc moje dziecko do kwatka zamiast tuczącej czekolady postanowiło kupić truskawy :tak:
NO TO SIĘ NAZYWA POMYSŁOWOŚĆ:tak::tak::tak:MIŁO SMACZNIE DIETETYCZNIE:rofl2:
A u mnie leje wieje zimno paskudnie dajcie troszkę słonka proszę:tak::tak::tak::tak::tak:

"Brzydula" się skończyła, to zmykam. :tak: Jak wrócę z urzędu to pewnie się pojawię :-p Muszę jechać tramwajem, bo m mi nie chciał samochodu zostawić! Ciekawe dlaczego :-D:-D:-D:-D
Do później! :tak:

reklama
ta druga bajka jakas taka dziwna,nie przypadła Oliwce do gustu,nudzi jej się przy niej.:-)
Moja Martynka lubi te bajki a najbardziej krówke MUMU
i coś dla Oliwci
1.gif
2.gif
9.gif

tylko gdzie jest Twinky-Winky???????????? pewnie szuka swojej gejowskiej torebki:-D:-D:-D:-D
teletubisie6.gif
PROSZE
Jeju, kiedy ja tu zaglądałam? :sorry::zawstydzona/y:

ale co , gdzie , kiedy?
89.gif
88.gif
1683.gif

Witam nową mamusię
92.gif
Oj miło cie widziec
skończyła się wieczorynka a Oliwka do mnie :CHCĘ BAJĘ" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Martynka też tak ma
Kobietko oszczedzaj sie troche:tak::tak:

Ja rowniez siedze czesto na BB Jak m jest w domu :tak::tak: on zajmuje sie w tedy mala a ja mam spokoj i cisze:tak::tak: Ale ostatnio zwrocil mi juz uwage ze bardzo czesto na kompie siedze:tak::tak: i sie mnie pytal z kim ja tam non stop pisze:tak:

A tak wlasnie dzisiaj tatus zajmowal sie dzieckiem:tak::tak::-D:-D oboje zapatrzeni w tv:tak::tak::-)
ślicznie
ja juz troche lepiej sie czuje
cos od wczoraj czesto burczy mi w brzuchu :sorry::confused2::eek:
zaraz przychodzi do nas znajoma ze swoim facetem :tak:

a mojemu cos odbija cos mu znow nie pasi tu koc nie pasuje tu to tu tamto ... :eek::eek:
co on okres ma :sorry::sorry::sorry:
Może ma @:-D
dobra dziewczyny ja spadam zycze Wam dobrej nocki kochane
nie piszcie za duzo... :-D:-D:-D
ide jeszcze cosik zjesc i dozywic fasoline :-D
Jedz i rosnijcie:tak:
a ja dostałam wczoraj na dzień matki kilo truskawek :-D orginalny prezent co ?:-D:-D:-D uwielbiam truskawki więc moje dziecko do kwatka zamiast tuczącej czekolady postanowiło kupić truskawy :tak:
No to ładny prezent a ja nic nie dostałam:zawstydzona/y:
a co Kamilek dał popalić w nocy?????
No dał popalic i to nieźle

Do góry