reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

czesc laski :)

Pycha
to wielkie gratulacje dla Maji za raczkowanie :-*

Wczoraj przyjechała moja mama , ide do niej na 11 na kawe :) Zobaczymy co przywiozła fajnego dla nas hieheihie >:D >:D >:D

Ogladałyscie fotki nadesłane na konkurs? Mnie powaliły dwa zdiecia .Sa boskie i mam wielki problem na ktory zagłosowac .
Zdiecie nr.19 albo zdiecie nr.61.
61 bardzo mi sie podoba ...Ten maluszek w ramionach Mamy jest taki bezpieczny < biorac pod uwage sytuacje w jakim zdiecie było robione > poprostu boskie .
a 19 to takie ciepłe ....taka wielka miłosc bije z tej fotki
qrcze niewiem które wybrac ::) :(

Mija ja tez sie zakochałam w tej parasolce wrangler jeep < ale mąż miezgodzi sie neistety kupic kolejnego wozka :( :( :( :( >.Wiec do końca świata i jedn dzień dłużej jestesmy skazani na naszego Jeepa ::)

reklama
[L4dY-bIrd/b] fajna co ;D ale ja też moge tylko o niej pomarzyć ::)
A konkurs jest super szkoda że wcześniej o nim nie wiedziałam też bym wysłała zdjęcie z Noe :(

U mnie też słonko od rana szykuje się super pogoda...ale przeciągne Shady :D ;)

Tylko pokłuciłam się z moim połówkiem :mad: znowu nabroił już nie wiem co mam robić ...ale co tam będe korzystać z ładnego dzionka :)

Hey dziewczyny :) jejciu wy spac nie mozecie bo my po butli ktora była o 7.00 jeszcze spalismy do 9.00 jak ja sie ciesze ze moge pospac

a o jakim konkursie mowicie?????

Pycha gratulacje dla Maji ,kurde moj jakos sie nie kwapi do raczkowania  :p moze dlatego ze nie lezy na brzuszku za czesto

a u mnie jest szaro słonka nie ma i wiaterek wieje

Pycha faktycznie ogromne gratulacje dla zdolnej Mai, ale teraz się nabiegasz :)

Noe to wogóle na brzusiu nie chce skubany leżeć ,przekręcam go w nocy jak już twardo śpi ale i tak skubaniec mi sie szybko budzi bo mu nie wygodbnie.
Niestety zaniedbałam zmuszanie go do leżenia jak był mmniejszy i teraz mam

MIJA czemu twierdzisz ze zaniedbałas ja mojego kładłam na siłe wiec był płacz i co ...dalej nie lubi lezec,a teraz sie przekreca na plecki jak go połorze sa dzieci ktore nie lubia na brzusiu lezec

lekarz kazała mi go zmuszac mówiac ze tak inaczej sie nie nauczy...a ja nie miałam sumienia...przez to ma teraz rozlewajacy sie brzuch
choc mocny bo juz nizle podciaga sie do siedzenia...ale raczki słabe :( bo jak lezy na brzusiu to nie umie sie za dobrze na nich podpierac :-[

Dziewczyny czy wy tak czesto jak jest napisane na opakowaniach zmieniacie smoki ???
Nasz ma juz 4 miesiace ale jest w swietnym stanie...mały nie ma zebów wiec go nie zmasakrował....czy nie pisza tego przypadkiem zeby czesciej kupować???

reklama
WITAM !!!
Co do smoczkow to ja zmieniam jak mi sie juz nie podoba.....taki brzydki sie troszke robi czyli co jakies 2 miesiace

My juz po zakupach targowych........ Jasko usnal.... jak wstanie do tam mu toche kaszki bo to dzis konczy przeciez 9 miesiecy!!!

Powinnam troszke popsiatac i poprasowac.........ale mi sie za bardzo niechce

Mam wam do przeslania zdjecia ale niestety nie mam kabla zeby je zgrac do kompa ( pozyczylismy aparat z kablem a pies ( tego komu pozyczylismy) po pogryzl)

Wrrrrrrrrrrr ale mam nerwy!!!

Do góry