reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a jaka przecierke?? wstaw jakies zdjatko?? bo moj polowek wykonuje takie rzeczy moze sie naluczy?? jak juz nieumie tylko ja niewiem

my tez wlasnymi raczkami bo robil to mezolek no i ja tez kawalek bo musialam sie tego nauczyc!! jak by to bylo przeciez ja musze wiedziec co i jak sie robi zeby ....no wiedziec taka mam nature wszysto chcialabym wiedziec i umiec
no ztym wiedzeniem to przesadzam....ale z umieniem nie.....hihi

reklama
a pisalam "MALY" BO MIALO OBEJSC SIE BEZ SKRZYBANIA NO ....ALE NIESTETY ZEBY WSZYSTO MIALO RECE I NOGI...TO MUSIELISMY SKRZYBAC(SORY ZA DUZE LITERY)
POSZLAM WTEDY NA CHWIL KILKA DO MAMY A TU PRZYCHODZE I ZESKRZYBANE JUZ POL SCIANY?????
a mialo to byc tylko na polowie tzn. do polowy sciany ...no i trza bylo leciec dalej az 2

Wesele było tak 20 kilometró od Międzyzdrojów w ośrodku domków wczadsowych,ale takich wiesz z czasów poprzedniego systemu ;D
Było nawet fajnie ale jak sie kładliśmy w końcu spać to myślałam że ta wilgoć mnie zabije ::) ale mały trzymał sie żwietnie

Wilanów jest za Ursynowem dla mnie to na drugim końcu Warszawy ja mnieszkam na Bielanach
Ale to fajne rejony,zielone i raczej osiedli luksusowych

A przeciereczke ..poczekaj zaraz znajde jakieś zdjątko

narobilas mi apetytu na pozna kolacje to ja tez skoczylam po co nieco...czyli kawal serniczka z rosa!!! moze kawaleczek juz ?.......uwaga laduje z talezem!!!

hhhhhmmmmm ..............tez bym chciala nad moze!!!!choc osobiscie kocham gory tatry...moze skoczymy w tym roku? ale niewiem jak to z meza praca bedzie.....
a moze to ze wzgledu na dzieci - zmiana klimatu cztery lata temu bylismy no ...to..musze powiedziec ze z mateusza chorobami mialam na jakis rok spokuj...

e nic takiego nie mam gdzie widać ,jhak naprawimy aparat to zrobie zdjątko i wkleje

Ja też bym chciała nad morze na wakacje ale podobno pogoda ma być do kitu
a jak sobie pomyśle że miała bym cały czas z małym w domku siedziec to mi sie odechciewa
Mam nadzieje że może w końcu przyjdzie lato

Musze uciekać mały mi coś jękoli,chyba sie z nim położe bo wtedy się uspokaja i nie rozbudz....oj losie a myślałam że go ululam i troszke będe miała dla siebie czasu
Ale i tak troszke się naklikałam

Dobranoc justus kolorowych snów

oj ale bym sobie też takiego serniczka ::)

dzien doberek , dzien doberek ,bardzo!!!!!!!!!

za oknami piekne slonko choc jeszcze troszki zimno :) ale mamy ju znadzieje ze slonko zaswieci mocniej :D wiec mozna juz wstawac ::)!!!!!!!!!!!

planowac ciekawie dzionek co by pomeczyc nasze bąble i wieczorki miec dla siebie!!!

POBUDKA KOBIETKI!!!!!!!!

hej dziewczyny, alescie wczoraj naklikałay, a ja miałam znów problemy z netem, :mad:

ja wczoraj podałam o 22, nawet nie wiem czemu, ale byłam strasznie zmeczona

no i się zaczęło, mała od kilku dni zwiedza na czworaka pokój i teraz własnie siedzi mi pod krzesłem :)

witam z ranka!
mnie wczoraj dopadła migrena,a mam napadowe i zdychałam całą noc i jeszcze boli :(
Pycha to znaczy że Maja właśnie zaczęła Ci raczkować? :) czy już wcześniej zaczęła?

reklama
to suoer :) kiedy to mój będzie pomykał ? ;D pewnie szybciej niż uważam hihi
lecę po kawusie bo mężulek nie kwapi się z podaniem ;)

Do góry