reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
heloooo!!!!! jest tu kto !!!!!!!!!!!!!!!!!
bo juz bylam ale mezulek zadzwonil ze mu sie telefon zablokowal i musiala zonka ratowac!!!!!!!!!!

a tu widze ze juz kobitki pouciekaly??????????????????

jak jeszcze to jest to iech szybko da znac!!!!!!!!!

no no wieki cie niebylo Mija????

a jak tam po impresce bo ze podroz byla ok to juz wiem
widzisz nie sa takie zle wyprawy z maluchem??mowilam ze nic mu nie bedzie a nawet slysze ze teraz lepiej spi?? czy tak dobrze zrozumialam
no przeciez zmiane klimatu mial na kilka dni......a to sie chwali

myslalam ze se poklikam atu niema z kim bo chyba i ty Mija ucieklas lulu??????

no ale niedziwie sie bo ktora to juz godzinka???
a ja mialam tez poprzednia noc niewesola i jestem lekko jakby juz spiaca chyba oczka sie kleja
no ale czekam cierpliwie czy sie jeszcze ktos odezwie

Ja też czuje jak by wieki mnie nie było...ile naklikałyście nawet nie ma szan żebym nadrobiła :p

A imprezka była śmieszna, nietypowe wegetariańskie wesele na świeżym powietrzu nad morzem,zimno jak djabli Noe miał milon warstw
Dzieki klimatowi spał tam jak zabity, no i po powrocie aczoł mi ładniej zasypiać bez marudzenia..choć nadal często sie budzi :( ale co tam już sie przyzwyczaiłam

A jak tam u was bo mam braki nowinkowe

no ja tez mosze powiedziec ze czesto nie jestem bo najpierw mialam "lekki"remont,potem tesciowa miala operacje na żylaki,wiec trza bylo ja odwiedzac i teraz tez trzeba ja dogladnoc bo niebardzo moze dzwigac wiec
ogolnikowo jest nas wiecej ,weselej tez pewnie choc ja nie zaczest ...ale wszysto ok

Remoncik widziałam :) fajne ściany, kiedyś też chciałam mieć takie ale niebieskie ale za cholere nie miałam pojęcia jak takie zrobić więc pozostałao tylko wykońać przecierkę z farby
Bo remont własnymi rączkami robiliśmy

reklama
jjoł na powietrzu chyba troche przecadzili na taki ziąb????????????????
boziu niewiem czy bym chciala tak!!!!! no ale ile ludzi tyle gustow!!! nie
a gdzie to bylo,no w jakim miescie?

sluchaj  mija a wilanow to z ktorej strony warszawy?? bo moj polowek teraz tam robi !!!

Do góry