reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama

Mija to daj znak jak Noe sie obudzi to wtedy sie wybierzemy, nie ma sensu dzieciaczxkow budzic bo beda marudzic.....caly czas jestem tu albo na tlenie.....szykuje sie zeby jak Alan wstanie wyjsc z domku

Dziewcvzynki jak by któraś z was miała się logować w kalimbie to wpisze mnie jako polecającą ;D coooo ??
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

łał ale wam zazdroszcze razem spacerujecie i jeszcze knajpke macie suuuuuuper
u mnie w gdansku to jeszcze czegos takiego nie wymyslili niby miasto a zacofane wrrrr :p

hihihi poczekajcie na mnie to przyjade i pojde z wami ;D

MIJA niema sprawy :) a co punkty za to bedziesz miała

brenda chętnie zaczekamy :)

Nie tam punkty tylko napisali że dostane mały upominek 8) a ja jeszcze nigdy nie dostałam żadnego giftu :( i jestem ciekawa co to ;D
Można zrobić tak że jak następna osoba będzie się chciła zalogoewać to napisze że z twojego polecenia... dobry pomysł :) ... czy to nie fer że tak kombinuje ???
Może to dziecinne ale co tam :D ...

cholera jasna.....mlody kwekal kwekal w koncu zasnal mam nadzieje ze jak sie obudzi bedzie mial lepszy nastroj

reklama
no i gdzie zwiałyscie
moja gnidka spi ale jak wstanie to tez wyjde na spacerek,no i trzeba bedzie zbrac cysterne z soczkiem bo bez picia to ani ruz tak duzo pije

MIJA juz sie zalogowałam a ze mam az 3 poczty to na kazda wlazłam hihihihi

Do góry