reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

brenda pisze:
no ja byłam taka madra ze kupiłam wielofunkcyjny i niby mam spacerowke  :p ktora mi sie nie podoba

hihi no tak bywa...ja kupilam spacerowke z wkladka dla noworodka, ale Alan baaaardzo szybko z niej wyrosl.....jaki masz teraz wozeczek?

reklama
Ja też kupiłam wielofunkcyjny,szczęśliwa że już będzie na wieki ale mam ogromne koła i jak składam to wózek nigdzie sie nie mieści... no i kółka mi odpadają
Dziś mi odpadało jedno z 8 razy na spacerze i to jak wracałam załadowana zakupami
Tak to jest jak sie kupuje okazyjnie wózek używany ::)

no ja kupiłam ze sklepu i mam tenn sam problem koła wielki ale jeszce nie odpadaja i wogule duzo miejsca zajmuje

a wozek mam WOZKOLANDU :p

Hej
Jeszcze tylko ta noc i wizytatorka welcome to...Mam napisana na kartce od niej że ubiegam się o pomoc w miesiącu czerwcu ciekawe ile trzeba czekać??Jesli w ogóle bedzie na co, ale nie mam zamiaru sciemniac
97841.jpg

kurczaki pora isc spac
a ja jeszcze kolacji nie jadłam nawet i kompusiac sie musze ojjjjj jak mi sie nie chce,chyba mam lenia

reklama
Do góry