reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Rany kobitki chciałam nadrobić ale to nie możliwe ::)
Wczoraj powróciłam
Ale mam cudownego synka
W pociągu bez żadnych marudków,tam to wogóle marzenie ... ech już nie musze sie bać podrozowania z Noe

ide jeszcze spróbuje doczytać puki Noe śpi
Mam jeszcze super bajzel do ogarnięcia :mad:

L4dY-bIrd mi też kupisz mleczko i kawe ? ale bym się napiła

Acha rozumiem to nie mam o co się martwić
97839.jpg

olka21 ja nie mialam takiej sytuacji ale znam ze slyszenia! przedewszystkim bedzie sie dokladnie przygladala mieszkaniu jakie masz warunki do wychowywania dziecka i czy pozadek no i jak sie mala zajmujesz bedzie zwracala uwage na twoje ruchy slowa i wogule na zachowanie! a czasem moze byc tak ze oleje sprawe napisze cos tam i juz! wiec nie mart sie bardzo! jak bedzie ten pierwszy wariant ze bedzie dokladna a ty jestes dobra mama to spoko nie zatnie cie tylko bardz naturalna! a jesli oleje to raczej na twoja korzysc! trzymamj kciuki! bedzie dobrze!
a teraz lece do pulki hubcia!!!!!!!!!! ;D ;D ;D

Poddaje się babeczki nie nadrobie ... szkoda bo napewno dużo sie u was działo.... szczególnie że nowe mamusie przybyły
Mam nadzieje że wszystko dobrze płynie bez zbędnych przygód

Ide ogarnąć bałagan i zaraz wracam do was

Shady idziecie jutro na spacerek ;D

olka 21 now iec taki wizytator ogląda mieszkanie ..patrzy czy aby "nieprzelewa ci sie w domu " czy masz czysto itp.Potem rozmawia na temat twoich dochodów itp.
Wiec jak masz różne sprzety elektroniczne to raczej je schowaj na ta wizyte .zawsze wiecej możesz wyłudzić ::) :p .
Ja jak sie starałam o mega zasiłek w kwocie 43 złotych to własnie tak to wyglądało .
My naszczescie wszystko skrzetnie pochowaliśmy :p ;D

Kawa
sie robi w expresiku 8)

Shady ja to ryczałam w domu jak był koncert prodigy ::)

Aw ogole to Mija wielkie gratulacje że Nonek tak pieknie sie zachowywał :) .JA juz sie boje tej podrózy do Wawy z Jasiem :( zastanawiałam sie nawet nad samolotem < szybciej >
I zabardzo niewiem jak sie zabiore ze wszytkim .Bo jade sama bez Mateusza ::)

reklama

Pycha ciesz sie ze chce pic soczki, herbatki nie musi wazne zeby wogole pil.....Alan czasem pije jak smok czasem nie chce.....teraz zrobilam mu numer, zamiast mleka dalam mu deserek wszamala 1,5 sloiczka, i dziwie sie ze dzieciak jesc nie chce jak mu mleko dawalam hiih..

Mijaaaaaaa jestes , super.....idziemy na spacerek??? tak ?? a kto tak poiwedzial??? ;) spoko, jasne ze idziemy, byle pogoda byla znosna jakos :))

Do góry