reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ale mysmy wrucili do domu na noc tylko ona spala w dzien od 10 do 12.20 potem obiadek spacerek do tesciowej ,potem tam pobrykala i spowrotem do domu kolo18.30 wracalismy,a potem juz wczesniej pisalam
ale dzis jej zrobie ja psikusa i ja rozporzadze kiedy do dzemki :mad: :p

a tak pozatym to nawet ladny dzionek sie rozpoczol ale chyba zimny choc slonko troszki swieci ::) :p :p

reklama
oooo chyba moja krolewienka sie  budzi bo juz slysze jak leci???

no  juz ja przebralam i sie teraz domaga jedzonka to lece jej zrobic.......

.

no to ja przepraszam ze moze pomyslalas Izabellka ze niezrozumialas ale hyba jestem lekko przytlumiona bo wlasciwie od 4.30 jestem na czuwaniu,bo juz o 6 musialam sie podniesc zeby syna do szkoly wyprawic :angel:

no  juz toska sie najadla ,teraz lekko ogarne domek,pranko sie juz konczy i w rejs do siostry uderzamy,a co ,przeciez niebedziemy siedziec w domku!!

no no no ,wlasnie ,a juz mi sie tak kilka razy zdarzylo!!! wiec teraz to juz podswiadomie to mi sie robi ze czuwam :p
ale musze jakos ....dalej przez dzien caly funkocjonowac....wiec zaraz jak sie tylko podnosze z lozka to odrazu woda na kawusie ::) :laugh:......a potem juz troche lepiej

witam! dzionek z za okna wyglada super!!!!!!!!!! ale pewnie zimno jak nie wiem! wczoraj mialam gosci i ogladalismy zawody w jedzeniu na czas! oczywiscie wygral ten chinczyk czy jak mu tam ;) ale myslalam ze to dluzej trwa a tu godzina gadania i 5 minut jedzenia!

hey dziewuszki:)
nio wyspałam sie dzis a juz wam pisze przepis kaszubski makaron

makaron ugotowac jak wystygnie podsmarzyc na skwareczkach,dodac jajko lub 2(zalezy ile makaronu)mieszac az sie jajo zetnie i dodac koncentratu(kto ile lubi) ;D i makaron zrobiony do jedzonka :laugh:

oj no pogoda wyglada ze bedzie super ale narazie jest wiatr

reklama
Do góry