reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hej

u nas dzis od rana nie było prądu i dopiero teraz sie dorwałam do kompa, ale sie bałam ze to długo potrwa, bo koło nas rowy kopia i myślałam, że może kabel przerwali

mała jeszcze spi, tzn. wstała po 6, pobrykała zjadła i poszła spac, mąż miał być w domciu, ale oczywiście dostał telefon i poszedł pracowac

Witajcie
ja mam jutro wizytatorke z mopsu ma przyjść i pogadać, złożylam pozew o alimenty bo bez tego nie dostałabym zadnej pomocy mam nadzieje ze dobrze zrobiłam
97270.jpg

czesc i czołek kluski z rosołem :p

Niebyłam aktywna przez pare dni ...miałam zamiar nadrobic ..ale jak zobaczyłam ile nastukałyscie to dałam sobie spokuj ::)
U nas zimno ...mokro i wogole fuj :mad:
Porabana pogoda ..czerwiec a ja musze w kominku palić :mad:

Jasio od paryu dni prubuje dupke podniesc i kleka do raczkowania :) Komicznie to wygląda ale jestem dumna z niego ze hej ;D
Mija juz wrociła z tego ślubu ? bo coś jej neiwidze ::)
Shady małpo jedna ...porób fotki na koncercie żebym mogła sie chociaz popodniecac przez babyboom ::) :p

ide po mliko do sklepu bo chce mis ie kawy ::)

L4dy nie wiem czy bedzie mozna miec aparat...jesli tak to pewnie ze porobie......juz sie cholerka doczekac nie moge....a wiedzac ze beda piosenki z mojej ukochanej plyty to juz czuje podniecenie ;D ;D

mój mąz tez przezywa ten koncet, bo jego kumpel jedzie

my na piątek mamy inne klimaty, jedziemy na Oratorium Rubika i już to przezywam, bo pierwszy raz zostawiam Maję

reklama
wzielam sie na dobre za sprzatanie! oderwalam wreszcie od kompa no i mam! wymyslilam se porzadku u hubcia w pulce pranko sie pierze! juz pozamiatane jeszcze kurze na meblach! no i gary w zlewie musze se wody nagrzac bo u nas cieplej brak! tylko brak koncepcji na obiadek.........  ::)

Do góry