reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Medeuska, mi też się nie mieściło, to wzięłam się za szafowe porządki i połowę wywaliłam ;-) Jak zaczęłam przeglądać zawartość mojej szafy to się okazało, że mam mnóstwo rzeczy w które już niestety się nie mieszczę :zawstydzona/y:

Wiktoria, a ty napisz co tam u ciebie.:-) M pewnie już pojechał, ale jak tam wam się razem spędzało czas?
Pewnie już pisałaś o tym wcześniej, ale przez tą chorobę Piotrusia to trochę przegapiłam... :zawstydzona/y:
No ja na razie nie mam co wywalac, bo nie wiem jak ede wygladac PO ciązy, wiec póki co pozostają kartony:tak:

Poza tym juz przydałoby sie większosc spakowac do przeprowadzki:tak:

reklama
Ja to wlasnie zrobilam i teraz głowie sie nad tymi krolami
ja tez
Tak was trochę podczytałam, ale nie bardzo mam siłę na odpisywanie, więc może jutro :tak:
Widzę, że wszystkie na pazylu siedzicie. A mnie jakoś nie kręci. :sorry:

Piotrusiowi jakby się odrobinę poprawiło, chociaż nadal nie chce jeść i bardzo mało pije no i widzę, że już bardzo osłabiony jest - bardzo dużo śpi, albo po prostu siada mi na kolanach i się tuli zamiast biegać jak zwykle. :-( Mam nadzieję, że już niedługo mu przejdzie :zawstydzona/y:
Laptop mi się rozładowuje i nie chce mi się ładowarki szukać. :baffled: No to uciekam.

Dobrej nocy wszystkim. :tak:
mam nadzieje ze szybko przejdzie :tak:
Witam kochane :tak:

Dzisiaj wstałam z dobrym nastrojem i pełna werwy :-D:rofl2:

madeuśka patrysia
super fotki :tak:

madziulanatasza miło, że o mnie pamiętasz :tak: Kiepskawo się czułam ostatnio, Ale dzisiaj jakoś lepiej mam nadzieję że tak zostanie :tak:

madeuska, super że dostałaś L4, odpoczywaj :tak:

Aleksia, straszna sprawa z tą operacją :baffled: mam nadzieję, że się jeszcze uda to jakoś pogodzić.

Agnes, świetna seria z uchahcną Oliwką :tak::-D

myszunia, duzo zdrówka dla Piorusia

As, niezłego posta wyprodukowałaś :-D

Poczytałam :tak: widzę, że ruch na naszym wątku wrócił do normy :-D

Widzę, że dziewczyny na pazylu siedzice:rofl2: ja się zatrzymałam na 6 poziomie i wziełam się za obrazki logiczne. Poległam na kodzie 01 i się wkurzyłam :baffled: No ale pewnie jeszcze do tego wrócę :-D:rofl2: Jab y któraś chciała mnie popodglądać na pazylu to mam inny nick, lola_lu jestem :rofl2:

Wybieram się dzisaj wieczorem do rodzinki na weekend :tak: i chyba ten wyjazd mnie na nogi postawił, siedzenie w domu zaczeło mnie przytałaczać:baffled: tym bardziej, że za kółkiem przestałam sobie radzić, to juz to talne uziemienie :angry:
Jadę z mamą do radomia do mojaj cioteczki, ale ona bardziej jak koleżanka :-D:rofl2:

Lecę coś przekąsić, bo zdążyłam zgłodnieć czytając co u was :-D
milej podrozy
swieci sloneczko,jest 10stopni juz ale wieje dosc mocno wiatr,zreszta u mnie zawsze wieje bo mieszkam na nioeslonietej gorce gdzie praktyczni nie ma zabudowan.normalnie na zadupiu mieszkam:rofl2:
hehe dobre
Moze mi ktos pomoc z tymi krolami(poziom 4 zagadka 2)????
Mam 5 podpowiedzi i nic mi nie pasuje:szok::szok::szok:
ja tez nie kojarze... :sorry:

as napisalam Ci wiadomosc PM

dziewczyny ja tak na szybko wiec nie zdazylam odpisac wszystkim :-(
powoli sie szykujemy a jeszcze polki musimy zrobic...
pogoda sie cos pieprzy ... wrrrrr

moze jeszcze wpadne :-D

Witam :-D a ja juz zdążyłam być w leklerku postawiałam sie i kupiłam sobie kurtkę :tak: a co idąc na spacer z dziećmi to muszę jakoś wyglądac:sorry: Ogólnie wczoraj jakoś tak inaczej Wojtek przyszedl ze szkoly i mówil ze pani wychowaczyni z nim rozmawaiła nie bardzo mi powiedzial co i jak ale siadl sam zrobił lekcje na spacerze bardzo mi pomagal i wogole tak inaczej Po powrocie mąz też jakos grzeczny :szok::szok::-D a dzis wszystko spokojnie rano nie wiem co o tym myslec Ja zaraz zabieram sie za pizze bo trzeba z lodowki resztki powyjadac ;-) Zajrze wieczorem poczytac co naklikalyscie :tak: DZIEk UJE ZA zaproszenie na wątek zamkinety pozdrawiam :-D

Witam Mamuśki!!

I jak po świętach? Przybyło kilogramów? Ach nie ma się co przejmować :-D:-D:-D
Pogoda coś nie za ciekawa dzisiaj. Chociaż słońce świeci ale zimno jest, bynajmniej dla mnie ;-);-);-)

Radek wczoraj pojechał ale już 29 będzie koniec i w końcu będzie w domu :tak::tak::tak:

A ja mam takie pytanie do Was, może Wy mi pomożecie. Zdjęcia do ślubu bym chciała zrobić sobie gdzieś w plenerze ale w niemczech. W Bad muskau albo klein Priebus. Są ładne widoki. Ale najpierw chce tam pojechać i zobaczyć co i jak. I chce zabrać małego ze sobą ale coś słyszałam że trzeba mieć jakiś dokument na dziecko żeby przekroczyć granice, a ja nic takiego nie mam. Może Wy mi powiecie o co w tym chodzi i czy faktycznie trzeba coś mieć :eek:

My już w domku po zakupach i spacerku.Oliwka wychasała się z koleżanką na placu zabaw.Umówiłyśmy sie jeszcze na wspólny spacer popołudniu.
Oliwka usypia,zaraz padnie bo juz sie powoli wycisza.

No właśnie co się dzieje z Luną????dawno jej nie było :no::no::no:

A u nas coś pogoda zaczyna się psuć powoli,zapowiadali na dziś deszcze,mam nadzieję że się prognoza nie sprawdzi.

Beata wiesz co ja Ci nie pomogę bo nie mam pojęcia jak to teraz jest.Kiedyś miało się wpisane dziecko w paszporcie a teraz jak przekraczasz granicę na dowód osobisty to nie mam pojęcia.Trzeba by było gdzieś zadzwonić i się spytać,tylko gdzie :-D:-D:-D:-D:-D:-D no to Ci pomogłam :-D:-D:-D:-D:-D

Fajną kupiłam Oliwce czapeczkę na allegro?????? :-):-):-):-)

Załączniki

• DSC02270.jpg
    DSC02270.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC02274.jpg
    DSC02274.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 23
  • DSC02285.jpg
    DSC02285.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 23
  • DSC02286.jpg
    DSC02286.jpg