reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no walsnie,a tak to o wszytkim potem wie rodzina,znajomi cala Polska:rofl2:
ale amerykanom sie nudzi.a ogladalyscie kiedys Jerrego Springera????????
byl kiedys taki program na Wizji tv jak jeszcze byla.tam to sie dzialo.nie dosc ze wszytskie brudy to jeszcze nieraz bojki były:-):-):-)

to takie Rozmowy w toku w ostrym wydaniu
ogladałam to,smiałąm się z głupoty tych ludzi.OJ działo się tam działo

reklama
Ja chirurgów oglądam na fox lifie jestem na etapie jak ta lekarka blondynka ma zwidy i jej się jej martwy narzeczony (na sercr=e umarł)ukazuje ,nawet sie z nim całowała ,wiesz anabuba co z tego będzie?:tak:Ja dziś mało tu będę bo m sobie opór ściąga ,a jak ares hula na internet już nie wejdziesz.A mnie sie ten kamil podobał ,odwagę miał chłopak mówić to co mówił ,choć nie chciałabym takiego partnera:tak: ale mi też się wydaje ,że coraz słabsze są te odcinki ,a do tego irytują mnie pytania dodatkowe i komentarze chajzera.

uffff, rozwiązałam zaghadke 3 z 14 poziomu, po prostu juz mialam z niej zrezygnowac i odstawic na kiedy indziej, kiedy nagle mnie olsniło:sorry::sorry::sorry:

Ja chirurgów oglądam na fox lifie jestem na etapie jak ta lekarka blondynka ma zwidy i jej się jej martwy narzeczony (na sercr=e umarł)ukazuje ,nawet sie z nim całowała ,wiesz anabuba co z tego będzie?:tak:Ja dziś mało tu będę bo m sobie opór ściąga ,a jak ares hula na internet już nie wejdziesz.A mnie sie ten kamil podobał ,odwagę miał chłopak mówić to co mówił ,choć nie chciałabym takiego partnera:tak: ale mi też się wydaje ,że coraz słabsze są te odcinki ,a do tego irytują mnie pytania dodatkowe i komentarze chajzera.

ja sciagam najnowsza 5 serie:-):-):-) tyle z napisami ale to mi nie przeszkadza.nie bede Ci mowic zeby nie pospuc kolejnych odcinkow:-):-)chyba ze chcesz wiedziec:-D

ja nie sciagam przez ares e-mule,tylko poprostu przez Opere.zanzcam ze ma sie scigac i sie sciaga i tyle.zadnych programow nie musze wlacza.i idzie tyle ile mam lacze:-)
a strony tez sie normalnie otwieraja,jedynie wtedy
grac ciezko,jakby ktos chcial

dobra ja zmykam konczyc zupe i sie ogranac bo za godzine wypad do szkoly.pozniej jeszcze o bratowa zahacze a po poludniu do mamy ide.jak znjade chwile to wpadne.a wieczorkiem-jak mi P nie zajmnie kompa tp bede.
milego dnia

reklama
Kurczę ,jak zwykle jak mi się do kompa uda zasiąśc rano,to Was już nie ma i jak wieczorem się dorwę to Wy już śpicie :zawstydzona/y::-:)-(
Witam kochane :tak:

Dzisiaj wstałam z dobrym nastrojem i pełna werwy :-D:rofl2:

madeuśka patrysia
super fotki :tak:

madziulanatasza miło, że o mnie pamiętasz :tak: Kiepskawo się czułam ostatnio, Ale dzisiaj jakoś lepiej mam nadzieję że tak zostanie :tak:

madeuska, super że dostałaś L4, odpoczywaj :tak:

Aleksia, straszna sprawa z tą operacją :baffled: mam nadzieję, że się jeszcze uda to jakoś pogodzić.

Agnes, świetna seria z uchahcną Oliwką :tak::-D

myszunia, duzo zdrówka dla Piorusia

As, niezłego posta wyprodukowałaś :-D

Poczytałam :tak: widzę, że ruch na naszym wątku wrócił do normy :-D

Widzę, że dziewczyny na pazylu siedzice:rofl2: ja się zatrzymałam na 6 poziomie i wziełam się za obrazki logiczne. Poległam na kodzie 01 i się wkurzyłam :baffled: No ale pewnie jeszcze do tego wrócę :-D:rofl2: Jab y któraś chciała mnie popodglądać na pazylu to mam inny nick, lola_lu jestem :rofl2:

Wybieram się dzisaj wieczorem do rodzinki na weekend :tak: i chyba ten wyjazd mnie na nogi postawił, siedzenie w domu zaczeło mnie przytałaczać:baffled: tym bardziej, że za kółkiem przestałam sobie radzić, to juz to talne uziemienie :angry:
Jadę z mamą do radomia do mojaj cioteczki, ale ona bardziej jak koleżanka :-D:rofl2:

Lecę coś przekąsić, bo zdążyłam zgłodnieć czytając co u was :-D
miłego dnia bo miły się zapowiada.
A post taki sam z siebie trochę długawy rzeczywiście wyszedł :-D:-D:-D

Aleksia... nie wiem co powiedziec, przykro mi ze jestes w tak trudnej sytuacji:-:)-:)-:)-(
Ja dzisiaj wstałam o 6.30 i teraz bede tak zwsze wstawac...:baffled: bo m sobie wymyslil ze jak ja nie jezdze juz z nim do pracy to on sobie moze jezdzic wczesniej:baffled: i ja musze wstawac i szykowac patryka do szkoly, tak to m zawsze to robl a ja sobie spalam jeszcze:-D

Poza tym, musze napisac dziewczynom z pracy ze mam l4:baffled: jakos nieumie sie za to zabrac:baffled: muszą wiedziec jak najszybciej bo jutro i pojutrze mialam byc w pracy więc musza przyjsc za mnie:baffled::baffled::baffled:
No to sobie wymyślił :no::wściekła/y::wściekła/y:

Moja Psota znowu podarła prawie całą rolkę papieru w drobny mak ,a cieszyłam się że chwila spokoju :-D:-D:-D:-D zauważyłam że jak Oliwka cicho sie zachowuje to znaczy że broi :tak::tak::tak::tak:
Moje też tak miały.Jak było cicho to wiadomo,że sprzątanie.:-D:-D:-D

to nie tylko Oliwka.kazde dziecko jak siedzi cicho to broi albo spi:-):-):-):rofl2:

moja panna zjadla o 7 kasz i spi.wczoraj usnela o 22 dopeiro a ja przyspypaialm siedzac kolo lozeczka,wiec sie umylam i poszlam spac.no i sie wyspalam:-):rofl2:

ale jak zwykle jak mnie nie bylo to wam sie zebralo na gadanie:-)

mi juz sie gotuje grochowa:-)
dzis wczesniej po Pauline bo juz o 11 musze wyjsc.sprzatania nie mam za wiele bo wczoraj nie nabrudzili bo gonilam towarzystow:-D

swieci sloneczko,jest 10stopni juz ale wieje dosc mocno wiatr,zreszta u mnie zawsze wieje bo mieszkam na nioeslonietej gorce gdzie praktyczni nie ma zabudowan.normalnie na zadupiu mieszkam:rofl2:
zazdroszczę takiej głuszy :tak::-):-)

a za tydzien na polsat cafe będzie wydanie specjalne ichnego momentu prawdy to się będzie działo:szok::szok::szok:na ostatnim specjalnym odcinku momentu prawdy byłam w szoku jak daleko ludzie mogą się posunąć,,,,,,,,,,,,,,,,,no ale małużeństwo się tym ludziom posypało............zresztą się nie dziwie po takich pytaniach:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Ja oglądałam pierwsze 2 odcinki.Czasami to mi szkoda tych ludzi.Dla kasy poświęcić rodzinę....Ech...:no::eek::baffled:

Moze mi ktos pomoc z tymi krolami(poziom 4 zagadka 2)????
Mam 5 podpowiedzi i nic mi nie pasuje:szok::szok::szok:
To proste.Nie wiem jakie masz podpowiedzi,ale skojarzyć można szybko jak załapiesz co ich łączy i gdzie się znajdują.Potem tylko pododawać i gotowe.
Moja młoda zrobiła tę zagadkę dosłownie w 2 minuty :szok::szok::szok:.Ja nawet nie próbuję,bo odpowiedzi trzeba szukać w necie,a to pożeracz czasu i energii :-D:-D:-D
Kurczę jak jej zazdroszczę tej wiedzy :tak:;-)

no walsnie,a tak to o wszytkim potem wie rodzina,znajomi cala Polska:rofl2:
ale amerykanom sie nudzi.a ogladalyscie kiedys Jerrego Springera????????
byl kiedys taki program na Wizji tv jak jeszcze byla.tam to sie dzialo.nie dosc ze wszytskie brudy to jeszcze nieraz bojki były:-):-):-)

to takie Rozmowy w toku w ostrym wydaniu
oglądałam,ale to jakieś naciągane chyba.Zdecydowanie za często dochodzi do bójek ;-)
Uciekam na kilka godzin.
Jadę do Wawy po sklepach połazić.Muszę sobie sukienkę na wesele upatrzyć ,bo to 1 maja już niedaleko.:-)

Do góry