reklama
Pycha
mama Mai i Marty
shady przede wszystkim spokojnie, bo pamietaj ze jak ty się denerwujesz to mały też, my tez czasami mamy taki dzień że Maja bardzo malutko je, ale moze jest własnie tak jak pisze jsorbek, że małemu nie smakuje
Pycha
mama Mai i Marty
a może to przez zabki, bo pisałaś że 6 mu wychodzi, może spróbuj dac mu popić soczku, takiego w temperaturze pokojowej, coś zeby trochę schłodziło dziąsełka
shady
Fanka BB :)
Pycha no pic pije ale co z tego, przeciez on ma jesc.....ile mozna bez jedzenia....cos czuje ze dzis z mezem bedzie awantura, bo znow zobaczy ze ja dziecku jedzenie wciskam.....a jak mam nie wciskac jak nie chce...a na samym mleku nie przybierze na wadze
Shady a moze nie chce jesc bo nie jest głodny, Macio tez czasami tak ma, zje odrobinke a potem pluje wydaje mi sie ze jest głodmy bo mało zjadł a on swoje tez wtedy mam dosc...a własnie przed chwila Macio sie tak ostrał ze musiałam go całego przebrac i umyc
reklama
shady a cos mu jeszcze dolega? zanim zaczelas go karmic byl rozdraniony? Pewnie nie jest chory tylko o cos mu chodzi innego... Faktycznie moze nie jest za bardzo glodny moja w sumie zjadla o 9 i potem sok z 50ml o 13 i tyle a ona jest w 97 centylu
i je mega duzo
moze dzisiaj taki dzien....
Podziel się: