reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

najchętniej to rzuciłabym to wszystko w diabły wyjechala i zaczęla wszystko od nowa ale niestety nie da się cofnąc czasu :crazy: nie ma juz siły nie wiem juz co o tym wszystkim myslec i najgorsze to to ze coraz bardziej widze ze jestem z meżem bo sa dzieci:szok:

reklama
jedyne co wpisałam to robin hood i nic wiecej misie nie kojarzy ztymi obrazkami:-D

aaaa.. teraz dopiero zauważyłam, że na tym pierwszym obrazku miga światło:-D

przeczytaj podpowiedzi na dole.ja sie zatrzymalam na poziomie 1 i jakos narazie nie ciagnie mnie dalej.
dobra ide cos porobic bo samo sie nie zrobi a o 12 po Pauline.malo czasu:rofl2:

mamy smoczek babyono taki prosty sylikonowy i zawsze z niego pił ale już 2 dzień go denerwuje mleko zagęszczam mu miarką kaszki bananowej z butelki leci .próbowałam wczoraj tym 3 przepływowym i to samo denerwuje się......trze strasznie dziąsłami wszystko wkłada do pysia i jest podrażniony:-:)-(

hej dziewczyny,witam sie z rana.wczoraj mnie nie było ,bo m z wieczora jak przejął kompa to nie chciał puścić ,zaraz poczytam co popisałyście na innych stroniczkach ,bo na razie tylko tą przeleciałam.medeuska ja tej religijnej 1 na 10 poziomie zagadki nie zrobiłam ,nie szło i odpuściłam ,zdolniacha z ciebie:tak:,jak coś będziesz miała to podpowiedz:tak:ok?A oza tym to tylko praca,a jak nie daj boże coś się będziezłego działo ,to praca ciee nie wyleczy ,ani koleżanki,trochę egoizmu!Ja teraz obrazki logiczne zaczęłam robić ,ale te duże to już trudne dość.malinka może to fektycznie chodzić o dziurkę od smoczk:tak:joanna to naprawdę przykre ,że masz takiego m który rozlegulowal ci całkiem posłuch u dziecka ,jak dla mnie to przez m on jest taki niedobry ,bo wie ,że tata choćby wojtek cię opluł to powie ,że przecież nie zmokłaś...ciężko coś doradzać ,bo tylko m w tym układzie może pomóc ,a z m do psycholoa rodzinneo póść nie możesz ,może jakby ktoś obcy mu uświadomił ,że żle postępuje ,bo krzywdzi rodzinę .Nie masz szansy na poszukanie sobie jakijś pracy?Przejmuje mnie twoja sytuacja,nie gniewaj się ,ale jak nic nie zmienisz to lepiej nie będzie.Mam nadzieję ,że uda ci się co sobie postanowisz,:happy:

ide sie umyc i ubrac bo siedze w szlafroku a moje dziecie nadal spi:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
pohalasuje to sie obudzi bo pote po poludniu pozno zasnie

Ja tez ide sie wykapac i zrobic dolekarza, potem jakjeszcze bede miala czas to zagram w pazyla

Ominelam 1 zagadke z 11 poziomu, 2 JUŻ rozwiązałam:tak::-D Ta akurat była lłatwa(dla mnie):tak:
najchętniej to rzuciłabym to wszystko w diabły wyjechala i zaczęla wszystko od nowa ale niestety nie da się cofnąc czasu :crazy: nie ma juz siły nie wiem juz co o tym wszystkim myslec i najgorsze to to ze coraz bardziej widze ze jestem z meżem bo sa dzieci:szok:
Nie wiem co powiedziec...:-(

ja tez tak czasami mam.niestety coraz czesciej.dobrze ze jest internet to czlowiek sie chociaz oderwac moze od rzeczywistosci.
Joanna postaraj sie pogadac z mezem,a moze idzcie razem do kina?nawet na bajke z dziecmi a potem na frytki?

Witam
Moje mlode wstaly przed 8 ale je polozylam i pospaly do 9:tak::tak::tak:
Teraz juz wolaja platki,bo cholernice na sniadanie nic innego nie chca mi jesc:szok:
Jak je ubiore to zejde do przychodni spytac sie o to skierowanie
Pogoda niby ok ale strasznie wieje:no:

Ja buteli i smoczki uzywam avent i tomme tippy.Tylko jak mlode byly malenkie to kupowałam butelki Dr.Browna:tak::tak::tak:
MALINKA
A moze Antos juz nie potrezbuje tak duzo mleczka i dlatego sie wscieka i wypluwa flache???No wiesz sprobowałam nowe smaki i moze one bardziej Jemu odpowiadaja
Poza tym moze to byc przez zeby-niestety
Moj siostrezniec tez nie chcial pic z butli w momencie kiedy wychodził Jemu zab-jak tylko zab sie przebil to pil tak jak wczesniej

mamy smoczek babyono taki prosty sylikonowy i zawsze z niego pił ale już 2 dzień go denerwuje mleko zagęszczam mu miarką kaszki bananowej z butelki leci .próbowałam wczoraj tym 3 przepływowym i to samo denerwuje się......trze strasznie dziąsłami wszystko wkłada do pysia i jest podrażniony:-:)-(

zeby jak najbardziej tez moga byc:baffled:
dobra wylaczam kompa bo nigdy nie odejde:-)
milego dnia.wpadne po poludniu albo iweczorkiem

reklama
medeuska rozszyfruj co tam miga ,to alfabetem morsa,a ty mi udziel podpowiedzi do tej religijnej:eek:
a ja sie zacielam na 4 poziomie 1 zagadka i kombinuje
teraz juz mi spokokju nie daje jak czegos nie zrobie
wkrecilams ie w to
i nawet sie juz tak nie denerwuje tylko komorki szare wysilam do 100 stopni hihihi
a na jakim poziomie Ty jestes??

Do góry