W liczbie poj tez juz wpisałąm i mi wyszlo "wloke moja kotwice"powpisuj w l. pojedynczej tez hasła bo po podpowiedzi widze ze wpisalas w liczbie mnogiej ;-)
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
Moze jeszcze jakas podpowiedz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W liczbie poj tez juz wpisałąm i mi wyszlo "wloke moja kotwice"powpisuj w l. pojedynczej tez hasła bo po podpowiedzi widze ze wpisalas w liczbie mnogiej ;-)
na 13 ,dlatego mówię ,że medeuska prze jak rakieta mnie to wolniej idziea ja sie zacielam na 4 poziomie 1 zagadka i kombinuje
teraz juz mi spokokju nie daje jak czegos nie zrobie
wkrecilams ie w to
i nawet sie juz tak nie denerwuje tylko komorki szare wysilam do 100 stopni hihihi
a na jakim poziomie Ty jestes??
wpisz to teraz w google i ci wyskoczy podpowiedz ;-)W liczbie poj tez juz wpisałąm i mi wyszlo "wloke moja kotwice"o co kaman???
Tez miałam z tym problem wczoraj, ominęłam, ale wieczorem wróciłam, bo skojarzyłamW liczbie poj tez juz wpisałąm i mi wyszlo "wloke moja kotwice"o co kaman???
Rozszyfrowałaś co znaczą te cyferki? Jakie masz podpowiedzi?ja stanelam na 4 poziomie zagadka 1![]()
medeuska rozszyfruj co tam miga ,to alfabetem morsa,a ty mi udziel podpowiedzi do tej religijnej![]()
Witam nową mamusie:-)Z jednej strony się cieszę, że nie jestem sama z moim problemem. Mój mąż mi tego nie mówi wprost ale mi sugeruje,że mam dobrze i nie mam powodu do zmęczenia.Najbardziej brakuje mi odpoczynku i odskoczni od codzienności. Moja córeczka ma prawie dwa latka i jest bardzo absorbująca. Marzę o chwili dla siebie.
Zgadzam sie z tobą każda z nas lubi coś innegoAS DZIEWCZYNY PROSZĘ NIE KRYTYKUJMY SIĘ WZAJEMNI NIE PISZMY O CZYMŚ CO KTOŚ LUBI BZDURY BO TO NIE FERR
WSZYSTKIE JESTEŚMY RÓŻNE I TO JEST W NAS FAJNE JEDNA PRASUJE MAJTKI I SZNURÓWKI INNA LUBI GODZINAMI SIEDZIEĆ NA PLACU ZABAW JESZCZE INNA WYSZYWA CZY HAFTUJE JESZCZE INNA WOLI CZYTAĆ I TO NIE SĄ BZDURY TO NASZE PASJE HOBBY CZY MANIACTWA
AMEN;-)
Moja Martynka też tak miała no i czasem jeszcze ma takie chwile buntu jak sie na coś uparła to ani rusz i nawet prośby nie pomagałydziewczyny moja Oliwka chyba przechodzi od jakiegoś czasu bunt dwulatka.Momentami mi ręce opadają.
Wszystko jest na "NIE",nie słucha się,robi na przekór.
Ostatnio zaczęła bić wszystkichto mnie wkurza najbardziej bo nie wiem jak mam sobie z tym poradzić i jak na to reagować.próbuję tłumaczyć,ale to najmniej skutkuje bo patrzy mi się w oczy i mi się śmieje w twarz i robi sobie z tego zabawę.
Czasem krzyknę, i zawsze musi przepraszać za to co zrobiła ale to też trzeba wymusić z niej.Ostatnio nie wytrzymałam i dostałą klapa w tyłek,bo jej tłumaczę że nie wolno nikogo bić,że to boli a ona mi chlasnęła w twarznormalnie tak mi się przykro zrobiło i się śmieje.Najbardziej skutkuje jak nie chce przeprosić ze każe jej sobie ode mnie odejść aż się uspokoi,w tedy nagle krzyk bo ona chce do mamy.I w tedy ukocha i ucałuje .Ale za jakiś czas robi znowu to samo.
A jak nie chce czegoś zrobić to kładzie mi się na ziemi i krzyk i pisk jest w tedy.
Poradzicie coś?????bo ja nie mam juz do niej sił,a była taka grzeczna,zawsze jakieś wybryki się zdarzały to normalne ale teraz jej zachowanie mnie przeraża.
Witaj miło cie widziec:-)Wpadłam się przywitać i kuknąć co u Was :-):-)Kochaniutkie:-):-)
Ja jak byłam w ciąży z Martynką to nic mi nie było a przy Kamilkowi czułam sie na początku bardzo źleWiecie strasznie kiepsko sie czuję dziściągle mi sie wymiotować chce
i nic mi nie pasuje
![]()
Śliczne fotkiA to moja trojca w parku po wizycie u lekarza
No nie było YCD był za to film Gdzie są moje dzieci troche oglądałam ale zasnełam i nie wiem jak sie skończyłoNie ma dziś YOU CAN DANCE :--
-
-
-( przez żałobę narodową nie będą emitować.A tak sie nastawiłam i nici z oglądania
Ja w ciąży też miałam suchą skure ale smarowałam sie zwykłym balsamem i pomagałoWróciłam z łaźni, a tu nikogo nie ma :--
-
happy:
kupiłam sobie wczoraj Oilatum emulsję do kąpieli, bo bardzo mam wysuszoną skórę i nic mi wcale nie pomaga, żaden balsam:-):-):-) a już po pierwszej kąpieli jestem taka mięciutkaniczym po kokolino dziewczyny hehehe ale jestem wariat cio???? lecę na dół, bo mały mi już steka, że piszę znowu, śniadanko zjemy, do sklepu pójdziemy, dziśiaj chyba zaserwuję im nalesniki z jabłkami :-):-):-) szybko i bez przemeczania sie prawda???
buziolki dla Was i szkoda, ze Was nie ma, ale ja tu niebawem zawitam
![]()
A może i ząbki będą go męczyć a masz jakiś zel do smarowania po dziąsełkachmyślę że może te zęby dają mu popalić![]()
Nie martw sie, teraz trafiemedeuska
tym razem chyba dotrzesz??
ale w razie czego bede czekala na Ciebie tylko nie wiem czy sie dodzwonisz do mnie bo mam wyl tel a kabelek cos protestuje i nie umiem podlaczyc zeby dzialalo chyba ze ja bede dzwonic od mojego m z tel![]()