reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

AGNES
Moje dziewczynki sa cholernie niegrzeczne,broja ,wszedzie wchodza,stale musza cos zmajstrowac ale NIGDY PRZENIGDY zadna mnie nie uderzyla
Jestem w szoku po przeczytaniu tego co napisalas:szok::szok::szok:Moze na placu zabaw lub w piaskownicy widziala jak dzieci sie bija i stad to jej zachowanie
A stosowałas juz jakies kary cos w stylu karnego jezyka???

nie wiem skąd wzięło jej się to bicie,psa też bije i psa brata i u teściów też.nie mam pojęcia.Uważam że na karnego jeżyka to za wcześnie,nie zrozumie o co chodzi.:no::no::no:

reklama
agnes a mnie jula biła:sorry::sorry::sorry::sorry:jak miała właśnie tak koło 2 lat powtarzałam w kółko nie wolno nie rób tak mame boli aż zrozumiała:tak::tak::tak:
dobra myka z antośkiem na spacer bo noc mnie zastanie:rofl2:

agnes a mnie jula biła:sorry::sorry::sorry::sorry:jak miała właśnie tak koło 2 lat powtarzałam w kółko nie wolno nie rób tak mame boli aż zrozumiała:tak::tak::tak:
dobra myka z antośkiem na spacer bo noc mnie zastanie:rofl2:
malinka ale długo to trwało aż zrozumiała??????
czyli tłumaczyć i jeszcze raz tłumaczyć???? aż do znudzenia :baffled: tylko kiedy ona to zrozumie :sorry:

Jestem juz
Woda na makaron sie gotuje a Dominik poszedl sie polozyc:tak:

Ja moje sadzalam na krzeselku(bo czegos takiego jak jezyk nie mialam)i doskonale rozumialy o co chodzi:tak::tak::tak:
Ale teraz umieja z tego schodzic to juz nie posadzal
Wiktorioa byla za to dwa razy w kacie i tez rozumiala

u juli trwało to kilka miesięcy biła mnie dzieci babcie tate madziulinataszy ksawuś ile razy od niej oberwał adam miał siniaki bo go gryzła:szok::szok::szok:adam ją też w końcu ugryzł i mijała go szerokim łukiem:-)
tłumaczyć tłumaczyć tłumaczyć i karać np odstawic na bok na poduche czy jak radzi dowikla na krzesełko szybko załapie że się gniewasz i tak nie wolno:tak::tak:
jula jak biła dzieci w piaskownicy to ją z niej wyciągałam i nie bawiła się z dziećmi w końcu załapała:tak:
dasz radę trzeba przeczekać ten bunt:tak::tak:

Wszysko prawda Julka to zawzięta ,charakterna i bardzo mądra dziewczynka ,a Ksawuś morze łez przez nią wylał:tak:na pewno agnes i twojej córci minie trzeba to przeczekac i tłumaczyć ,że nie wolno ,żeby widziała ,że takiego zachowania nie będziesz tolerować :tak:dasz rade:tak:

a gdzie wy wszystkie jesteście??????????????????????? pewnie na powietrzu:baffled::baffled::baffled::baffled:
a ja piotrka z antkiem posłałam na spacer a ja pomyłam podłogi a teraz mam błogie lenistwo z kawusią i kompem:tak::tak::tak::tak::tak:

ja to się wciagnęłam w ten pazyl, stanęłam na 1 zagadce 7 poziomu,nie odpuszcze tego pytania bo mam dużo podpowedzi, szkoda zmarnować:-D
Poza tym jestem cholernie ciekawa rozwiązania:tak::tak:juz z godzine nad tym siedze:-D z przerwami bo z przerwami ale godzine:-D
Fajne mam zajecie w pracy chociaz:-D

Mnie też pazyl wciągnął :-D:rofl2: teraz wzięłam się za obrazki logiczne :happy: kiedyś bardzo to lubiłam :-p

Moja córa zażyczyła sobie frytki na kolację :baffled: A co tam niech ma:rofl2:

Nie moge pisac bo mi jęździ resorakiem po klawiaturze :baffled:

reklama
ja to się wciagnęłam w ten pazyl, stanęłam na 1 zagadce 7 poziomu,nie odpuszcze tego pytania bo mam dużo podpowedzi, szkoda zmarnować:-D
Poza tym jestem cholernie ciekawa rozwiązania:tak::tak:juz z godzine nad tym siedze:-D z przerwami bo z przerwami ale godzine:-D
Fajne mam zajecie w pracy chociaz:-D
Strasznie się cieszę ,ze się pazyl podoba!!:-D:-DMedeuska jesteś świetna 7 poziom tak szybko ,ja się pocieszę ,że ja po prostu tyle czasu nie miałam:-D:-D:-D:-D
Mnie też pazyl wciągnął :-D:rofl2: teraz wzięłam się za obrazki logiczne :happy: kiedyś bardzo to lubiłam :-p

Moja córa zażyczyła sobie frytki na kolację :baffled: A co tam niech ma:rofl2:

Nie moge pisac bo mi jęździ resorakiem po klawiaturze :baffled:
Cieszę się ,z sympatii do pazyla ,ja go odkryłam w pażdzierniku w zeszłym roku,zimą miałam przerwę ,a wczoraj znowu coś mnie tknęło.mamo helenki jaki masz login na pazylu jak można wiedzieć?

Do góry