reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Strasznie się cieszę ,ze się pazyl podoba!!:-D:-DMedeuska jesteś świetna 7 poziom tak szybko ,ja się pocieszę ,że ja po prostu tyle czasu nie miałam:-D:-D:-D:-D

Cieszę się ,z sympatii do pazyla ,ja go odkryłam w pażdzierniku w zeszłym roku,zimą miałam przerwę ,a wczoraj znowu coś mnie tknęło.mamo helenki jaki masz login na pazylu jak można wiedzieć?
Jestem w 8.. męczę się z zagadką.... jakoś mi nie chce nic podpowiedzieć:-D:-D

reklama
My jestesmy juz po lekarzu:tak:
Klaudia niestety bedzie miala badanie odbytu przez chirurga:no::no::no:I to jak najszybciej
Mam isc rano po skierowanie i jak juz bede je miala to mam zadzwonic do mojej gastrolog i zadzwoni do kolezanki ze szpitala zeby mnie przyjela bez umawiana na termin za trzy miesiacde
No chyba ze dzisiaj jak zrobi kupke znowu bylaby z krwia to mam jechac od razu do szpitala
Tak to wszystko jest dobrze:tak::tak::tak:Powiedziala ze maja ladna skore i ladnie wygladaja:tak:
Wiktoria wazy 7200 a Klaudia 7240

Nadal maja miec diete i pic bebilon pepti ale moge zaczac dawac jogurty z mleka koziego
No i jestem ciensza o 160zl i jeszcze za przedszkole musialam dzisiej zaplacic

elo elo
my z malym po spacerze
teraz wlasnie zasypia albo i juz zasnal :-)
bylismy przed obiadkiem na jakis czas i potem po 19 jeszcze na godzinke
caly czas w okularkach choc wydaje mi sie ze teraz mam to o ciut mniejsze:sorry:
zobaczymy jak bedzie jutro :tak:

A to moja trojca w parku po wizycie u lekarza

Załączniki

• SDC10431.jpg
    SDC10431.jpg
    40,2 KB · Wyświetleń: 42
  • SDC10432.jpg
    SDC10432.jpg
    44,7 KB · Wyświetleń: 30
  • SDC10433.jpg
    SDC10433.jpg
    37,4 KB · Wyświetleń: 38
dowikla a lekarka cos podejrzewa od czego mogła być ta krew????
Bidulka z tej Twojej Klaudusi :tak::tak::tak:.A powiedz mi jak sie robi takie badanie u tak małych dzieci????bo jakos sobie tego nie wyobrażam :no::no::no:

a fotki jak zwykle macie śliczne,te Twoje szczypiorki są bardzo fotogeniczne i Dominik jaki kawaler :-)

Mowila ze moga to byc polipy lub jakies pekniecie sluzowki ale jakos inaczej:no:
Napewno nie alergia bo wtedy krew jest w srodku w kupie
Takie badanie robi sie niby bardzo szybko:no:Bada sie malym palcem-ale moje Klaudia napewno bedzie sie strasznie darla :no:
Dzisiaj u lekarki jak Ja rozebralam to uciekala mi na dol i zakładała buty
Cienko to widze:no::no::no::no:

reklama
Do góry