reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej :)
zwolnienie zalatwione hura :) zaraz idziemy na spacerek bo pogoda sie zrobila :)

Mordziulka zapytam się mojej cioci może ona zna jakieś ośrodki, jej córeczka jest chora i wiem że kiedyś gdzieś były, ale nie wiem gdzie, odezwę się jak coś bede wiedziala

reklama
hey mamuski :)
ale mam zaleglosci az tydzien netu nie miałam a teraz zamiast sprzatac to oczywiscie naług wygrał
i jestem w swoim zywiole tzn na BB

Witam wszystkie mamy! Mam pytanie do was.Czy ktoras z was kupowala lub wie gdzie kupic WALEC EDUKACYJNY w Warszawie taki jak jest na Allegro.
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=106575410#photo
Podobno jest to dobre do cwiczen przygotowujace do raczkowania bo moja corcia nie chce wogole lezec na brzuchu z reszta jak jej mamusia nie gdys tylko siedzialam i siedzialam a jak sie wysiedzialam tak do roku czasu to w koncu wstalam i poszlam do przodu.A drugi powod dla ktorego chce to kupic to zabawa dla niej bo jak ja kiedys polozylam na duzej pilce to sie bardzo z tego cieszyla.Pozdrawiam.

KUNDA no widzisz jednak mnie dobre sluchy doszly na temat tego walca.Tak bym chciala zeby ona jednak mi raczkowala.Ja podobno troszke na pupie jezdzilam ale to sporadycznie :p

My cwiczymy na małym woalcu lezenie na brzuszku bo Macio bardzo tego nie lubi, no i odpowiednie ułozenie ciała do raczkowania.

Ja jak swoja poloze na brzuchu to lezy jak placek ale glowe podnosi normalnie i na przed ramionach sie podpiera ale po chwili ryk a jak ja wezme wtedy zlapie pod brzuch i troche uniose do gory to wyciaga raczki i sie podpiera o podloge

wpadam na chwilke! oczywiscie prawie nic nie zrobilam tlumacze sobie ze hubcia obudze......... :p
kunda a wogule to ty cwiczysz z maciem w domu?

reklama
Do góry