reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no wybitnie jej podpowiedziałaś :-D:-D:-D:-D
Tę zagadkę to akurat bez problemu rozwiązałam :-),ale nad innymi,nad którymi trzeba by się zastanowić to serio czasu mi szkoda...:zawstydzona/y:
Cieszę się że tę zagadkę bez problemu rozwiązałaś i bądz tak dobra pozwól innym poświęcać czas na co mają ochotę ,także na rozrywki intelektualne....mnie na zastanawianie się i wysiłek umysłu czasu nie szkoda:tak:

A ja mam nerwy, bo wpisuje dobre hasło a nie chce mi zaliczyć..:baffled:

Tak jak wczesniej mi nie dodawało punktów.. cholera nie wiem co z tym kompem:baffled:

Cieszę się że tę zagadkę bez problemu rozwiązałaś i bądz tak dobra pozwól innym poświęcać czas na co mają ochotę ,także na rozrywki intelektualne....mnie na zastanawianie się i wysiłek umysłu czasu nie szkoda:tak:
Ale przecież ja Ci nie zabraniam.
Stwierdziłam tylko ,że dla mnie to bzdury i szkoda czasu...
To moje osobiste zdanie....
Jeśli już mam nad czymś myśleć to wybieram puzzle bo przynajmniej można na ścianie w antyramie powiesić ;-)i cała rodzinka ma super zabawę.:-D

Ale przecież ja Ci nie zabraniam.
Stwierdziłam tylko ,że dla mnie to bzdury i szkoda czasu...
To moje osobiste zdanie....
Jeśli już mam nad czymś myśleć to wybieram puzzle bo przynajmniej można na ścianie w antyramie powiesić ;-)i cała rodzinka ma super zabawę.:-D
Tylko nie zapomnij się z pazyla wylogować:tak::-D ,a moje dzieci o tej porze są w szkole ,a mąż w pracy.A puzzle to ja trzymam w szafce ,nie mój styl,żeby wieszać na ścianie

madziulanatasza utknełam na 4 poziomie o zgrozo :szok: :rofl2: Chyba jakas tepa jestem :sorry:

Mam podpowiedź, czy to jest miłość czy to jest kochanie, wpisałam już Mickiewicza, niepewność Grechutę... i nic Help

Pierwsza zagadka...

Ostatnia edycja:
reklama
AS DZIEWCZYNY PROSZĘ NIE KRYTYKUJMY SIĘ WZAJEMNI NIE PISZMY O CZYMŚ CO KTOŚ LUBI BZDURY BO TO NIE FERR:no::no::no::no:
WSZYSTKIE JESTEŚMY RÓŻNE I TO JEST W NAS FAJNE JEDNA PRASUJE MAJTKI I SZNURÓWKI INNA LUBI GODZINAMI SIEDZIEĆ NA PLACU ZABAW JESZCZE INNA WYSZYWA CZY HAFTUJE JESZCZE INNA WOLI CZYTAĆ I TO NIE SĄ BZDURY TO NASZE PASJE HOBBY CZY MANIACTWA:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
AMEN;-)

Do góry