reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja ogladam w11 i jak sie skonczy ide wykapac mlode i Dominika:tak::tak::tak:
Czyli jak zwykle pojda spac okolo 22:-);-)
A ja musze umyc jeszcze glowe ale cholernie mi sie chce:no:

reklama
moj dzis opiornie usnal jakies 15 min temu :baffled:
m juz w robocie :-)

agnes - kochana do modelki to mi brakuje ho ho ho :sorry::-D
madziulanatasza - no wciaga wciaga ale zrobilam tylko jedna bo musialam isc malego kapac :sorry:
dowikla no jak pogodzeni to szczesliwi tylko szkoda ze nie zawsze a staranka na dziewczynke pelna para :-D ale zobaczymy moze dziewczynka nie bedzie nam pisana :eek:

alo.
duze i srednie spia a amłe znowu zaczyna cos koncertowac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ale poki co jestem twarda-pomarudzi i zasnie

Mlode wlasnie mi wstaly
Klaudia chciala kupe posadzialm Ja na nocnik i niby kupa bylo oki,alejak podtarlam Jej pupke chusteczka pampersa to cala byla od krwi:szok::szok::szok:Pozniej zobacztylam ze ta kupka tez jest jakas z czerwonym
Zadzwonilam juz do gastrologa i jak mi sie uda to amm zapisac sie na jutro a jak nie to na przyszla srode bo przyjmuje tylko w srody
Chyba sie wkur*** -stale cos:szok::wściekła/y::no:

Lece zrobic Im obiad i na spacerek wyjde
to moze byc od alergiii,moja czasami tez tak ma,ostatnio miala ale tylko w jednej kupce ale nie robila ze 3 dni wiec byc moze od zaparacia tak miala.krew moze tez byc od wirusa-to zlezy ile kupek i ile czasu

Już mam bocianki.A my sobie juz sami siedzimy M o 14:00 pojechał a Kamilek ma gorączke znaczy miał bo mu zbiłam i narazie nie ma
w takim razie znowu do nas wrociłas:-D:rofl2:

DZiewczyny ,a byłyście kiedyś na pazylu to jest świetna strona z logicznymi zagadkami ,zeby rozwiązac potrzebny jest internet,polecam jak któraś będzie chciała wysilić szare komórki Pazyl - zagadki i łamigłówki. - Start
ja chyba jestem nawet za leniwa zeby tam wejsc
:rofl2:
no i mozg juz dawno mi nie pracuje ,bo w koncu kobieta ze wsi jestem...:baffled:

Cześć dziewczęta poświątecznie. Dawno mnie tu nie było, kurcze nawet nie sądzę, abym mogła nadgonić zaległości. Nadal jestem zakręcona, ale usiadłam właśnie pierwszy raz od nie pamiętam kiedy przy kompie i zaraz tu mnie ściągnęło, hihi

Jak tam po świętach?
Było mokro i przyjemnie?:-D
Luna az tyle tego nadrabinaia nie ma.swieta byly:-D:-D:-D:rofl2:

dzis bylam u dentysty
od przedwczoraj boli mnie zab a raczej tylko korzen bo zab mi sie zlamal bedac z Sewim w ciazy
no i musialam sie meczyc ale dzis w nocy to nie wytrzymalam
wieczorem wzielam tabletke a w nocy jak mnie bol dopadl to myslalam ze sie rozwyje nie wiedzialam gdzie mam lep wsadzic i wzielam 2 tabl rano wstalam z lekkim bolem ale juz polowa twarzy spuchnieta :eek: wygladam jak balon :sorry:
pojechalismy do dentysty i mial zamnkniete wiec pojechalismy do domu cos zjesc maly poszedl spac a jak sie obudzil to poszlismy do drugiego dentysty prywatnie
no i przyjela mnie zaczela przekluwac ta opuchlizne odkazac, a bolalo jak nie wiem lzy mi lecialy ale jakos dalam rade
no i zaplacilam za wizyte 40 zl i przepisala mi lek na recepte i mam brac co 12 godz
a na piatek jak juz opuchlizna spadnie to mam isc na chirurgiczne wyrwanie powiedzila ze natnie mi dziaslo ze znieczuleniem i bedzie juz po klopocie
wiec ide rano...
no i z solarki musze zrezygnowac zeby tego nie naswietlac :baffled::sorry:
ale sie rozpisalam :-D
wspolczuje Ci szczerze zeba-ale jak puchnie to zawsze przestaje bolec.ja w poniedzialek na wziyte:baffled:

wrzucam fotki ze swiat
super fotki!a Tobie kochana dogrzało niezle.no ale jak miałam te 20lat to tez chetnie nogi pokazywałam...:-):rofl2:
a teraz po 2 ciazy to mi zylaki powyskakiwaly

moj dzis opiornie usnal jakies 15 min temu :baffled:
m juz w robocie :-)

agnes - kochana do modelki to mi brakuje ho ho ho :sorry::-D
madziulanatasza - no wciaga wciaga ale zrobilam tylko jedna bo musialam isc malego kapac :sorry:
dowikla no jak pogodzeni to szczesliwi tylko szkoda ze nie zawsze a staranka na dziewczynke pelna para :-D ale zobaczymy moze dziewczynka nie bedzie nam pisana :eek:

to jak was na ten pazyl wciagnie to tu juz wcale nie bedziecie zagladac:-(

a gdzie myszunia?????

a ja dzis poszerzyłam swoj kwaitowy ogrodek:-)
z racji tego ze moj P w siweta przeholowal z % i dzis sie leczyl,to jak dostal reprymende jak wrocil z pracy ,to sluchajcie ostro wzial sie za robote na podworku:-)zdarl darnine i skopal pod kwiatki,nawizol torfu,zrobil mi plotek na te kwaitkiz eby mlaa sobie glowy nie rozbila jakby wpadla w kwaiwtki bo nizej i zeby psy nie skopaly.
no i tak do 21 mu sie zeszlo

anabuba - ja tez mam jednego wielkiego zylaka ale sie tym nie przejmuje :-) to ja bede pierwsza w kolejce do dentysty :eek::szok: no i meza sobie niezle wychowalas tak ma byc :-D:laugh2:

reklama
aha dziewczyny dziekuje za komentarze na nk do profilu (zyczenia swiateczne) ja Wam nie odpisalam bo niestety nie maialm czasu no a teraz za pozno :sorry:
ale wybaczycie mi to :eek::-D

Do góry