reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

mama helenki a kiedy mężowi przeleją pensję????????????no a poza tym nieźle zapomnieli.............................................:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nie mam bladego pojęcia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Konto mam wyczyszczone, a w pracy okazało się, że dzisiaj szefa nie będzie...

Całe szczęście, teściowa pożyczy nam kaskę, M zaraz pojedzie do banku i załatwi sprawę z kredytem, mam nadzieję, że nie będą większych problemów robić :no:

reklama
hej, hej,mamo helenki ta stronka z tymi boćkami to niezła jest drugi raz przyłapałam je jak robią małe bocianiątka:rofl2::rofl2::rofl2:mają 2 jajka u moich dzieci standard ,zaglądamy tak kilka razy dziennie:happy:Mamo Helenki z szefami tak zazwyczaj jest :-p:-pmyśle ,że w banku z powodu małego zgłoszonego poślizgu problemu nie zrobią

moje dzieci to zdolniachy tyle prania co mam po 2 dniach to się w pale nie mieści ,no ale moje dzieci jak mają się przebrać to czyste ubrania co ściągają z siebie wolą wzucić do kosza na pranie niż złożyc i do szafy schować:tak:

Ja też byłam wczoraj w Kamieniu zawiozłam ubrania i jedzenie dla potrzebujących ,zryczałam się jak bóbr to tragedia którą cieżko sobie wyobrazić Jest ruszenie pośród społeczeństwa i to uważam za cos dobrego bardzo mnóstwo ludzi ,mnóstwo różnych rzeczy przynosiło i bardzo dobrze.Malinka to co widział twój tata to koszmar....Dzisiaj zbierają oprócz ubrań i jedzenia jeszcze sprzęty agd i różne drobne przedmioty potrzebne na codzień w Kamieniu w Hotelu Żeglarskim na Wilków Morskich.Tak na wszelki wypadek piszę.

moi rodzice pojechali też coś zawieść dla pogorzelców.................
mój tato 2 noc nie śpi mówi że co zamknie oczy to widzi to wszystko nie może spać......................................................................
a to już 22 ofiary:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Ja sie nie dziwię ,że spać nie może....ale coś było wtedy w powietrzu ja sie budziłam tamtej nocy kilka razy po raz pierwszy o 1.20 nie mogłam zasnąć ,wierciłam sie po łóżku,teraz to myślę ,że to dlatego.....

Do góry