reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

my wczoraj rano u moich,potem u nas.dzis rano do tesciow,pozniej do moich rodzoicow a na koniec u nas.towarzystwo sie rozeszlo po 21.moj P padl jak betka i dzieki bogu:laugh2::laugh2::laugh2::rofl2:
bo przeciez rano do pracy-a ja taka jestem zona ze na kaca najlepsza praca:-):rofl2:
tylko pewnie rano go bede musiala budzic.

u nas pogoda zrobila sie dopiero ok.14 po poludniu-wyszlo slonce i cieplej.
Weronika tak sie umeczyla ze zanim usnale to chciala na rece i wyla nie wiadomo dlaczego.dalam jej viburcol na spokojny sen i po 10minutach zasnela ale u mnie na rekach.zbyt duzo wrazen przez te pare dni-dzienny harmonogram calkowicie zburzony:eek:

no i musialam pozmywac,a ajutro i tak bede miala co sprzatac:baffled:
dobrzez ze szkola dopiero w srode:-D

reklama
Witam się jako pierwsza:-):-):-):-)
U nas normalny dzień,to widać bo była pobudka o 6.00 :-D:-D:-D:-D

Anabuba skąd wziełaś ten program - Microsoft picture menager ?
mozna ściągnąć z netu?czy kupowałaś????

Słońce sie przebija ale jak na razie mroźne powietrze wpada nam do pokoju :tak:brrrr

witam po świętach :-) Pogody nie było ale za to dziś słoneczko świeci :tak: wczoraj byłam u teściów odwiedzilismy tez znajomych Przyjemnie było Dzieci wyhasały sie na podwórku Ja w miar odpoczęlam od gotowania garów itp :-D Pralka chodzi i jeszcze jakieś pranie drugre pewnie nastawie Przy odrobinie szczęscia poczytam co napisałyście Na razie :-D MIŁEGO DNIA :-D:-D

Witam sie i ja:-)
Dziewczyny ju szaleja a Dominik spi:tak:Jak bedzie sie dobrze czuł to po sniadanku brykamy do siostry Patyczak:tak::tak:
Zaraz ide zobaczyc do mlodego i wstawiam pranie bo cholernie duzo mi sie uzbieralo prze te dwa dni:-)
U nas sloneczko swieci i ma byc jakies 19-20 stopni wiec super

MALINKA
Fajnie ze juz jestes:tak::tak::tak::tak::tak:

Witam sie i ja... troche poczytałam, ale czasu nie mam, musze sie zabrac za sprzatanie...

Strasznie szybko zleciały te 2 dni świąt...:-(

Miłego dzionka:tak:

Witam po świętach :tak:

Ja się cieszę że już po wszystkim, bo mi sił brakuje :sorry:

W niedzilę na sniadanku bylismy u mojej mamy, potem do mojej babci na 75 urodziny ( tzn spowrotem do domu :rofl2:) A potem do rodzinki mojego M. Strasznie się umęczyłam. Całe szczęście juz nie prowadzę auta :sorry: W piątek wieczorem, mało brakowało a bym spowodowała wypadek :zawstydzona/y: Więc już sobie odpuściłam :tak:

Ja się nie objadłam za bardzo bo mi sie za dużo nie miesci :tak::-D

Moje dziecko całe święta przechodziło w kaloszach :szok::szok::szok: Nosi je też po domu :szok: Nie miałam siły się z na sprzeczać. Zobaczymy co bedzie z dzisiajszym spacerem, w kaloszach napewno nie pójdzie :-p

reklama
Witam się i ja :-D:-D:-D

Ja po świętach nic nie przytyłam a tak bardzo chciałam :-:)-:)-( masakra. Kubek śpi a ja już drugie pranie robię. Obiadu nie robię na szczęście bo tyle jedzenia ze świąt zostało że szkoda gadać. Ja nie wiem, a mówiłam mamie żeby zamówić pizze i nic nie robić hehe :-D:-D:-D

Pogoda jakoś tak nie za ciekawa. Słońce świeci ale wiatr tak wieje że wolę z małym nie wychodzić dzisiaj.

Idę coś zjeść (znowu) ;-);-);-)

Miłego dzionka życzę dziewuszki :-):-):-):-)

Do góry