Tak dobrze widzisz wpierniczyła połowę takiego zająca.A dałam jej bo i tak mimo że czekolay nie jadła z miesiąc czasu to co jakis czas bez powodu ma takie czerwone policzki a potem samo znika i znowu się pojawia,to raczej od czekolady nie byłstatnio po kapieli zrobiły sie szorstkie i czerwone a na drugi dzień samo zeszło.
reklama
ja na aparacie nie mam chyba czegos takiego jak 1MJa nie zmniejszamUstawiam sobie w aparacie rozmiar zdjecia na 1M i od razu dodaje
Jak mialam wieksze to naprawialam i przycinalam obraz
No to teraz nie masz pojecia skad takie policzkiTak dobrze widzisz wpierniczyła połowę takiego zająca.A dałam jej bo i tak mimo że czekolay nie jadła z miesiąc czasu to co jakis czas bez powodu ma takie czerwone policzki a potem samo znika i znowu się pojawia,to raczej od czekolady nie byłstatnio po kapieli zrobiły sie szorstkie i czerwone a na drugi dzień samo zeszło.
Przerabane
Chociaz moja Wiktoria tez czesto ma takie i nie wiem od czegoDiety przestrzegam i co?
To od jakiego rozmiaru zaczynaja sie u Ciebie zdjecia????ja na aparacie nie mam chyba czegos takiego jak 1M
1M to sa juz normalne zdjecia
W starym aparacie miala jeszcze VGA ale w tym juz nie mam
nie wiem od jakiego rozmiaru mi sie zaczynają nic nie pisze ja mam cyfrówkę Sony 8,1 Mega Pixels.jak robie nim zdjęcia to maja rozmiar zalezy od bliskosci od 640-800KB jakos tak.To od jakiego rozmiaru zaczynaja sie u Ciebie zdjecia????
1M to sa juz normalne zdjecia
W starym aparacie miala jeszcze VGA ale w tym juz nie mam
Dobranoc,ja też sie kładę.paOk ja zmykam pod prysznic i do wyrka
Dobranoc:-)
Ja mam samsung 8,1 mega pixelsnie wiem od jakiego rozmiaru mi sie zaczynają nic nie pisze ja mam cyfrówkę Sony 8,1 Mega Pixels.jak robie nim zdjęcia to maja rozmiar zalezy od bliskosci od 640-800KB jakos tak.
Jak Twoj maz sie na tym zna to niech Tobie sprawdzi:-)
reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
jestem jeszcze i ja
ja obrabiam zdjecia przez Microsoft picture menager i tam opcja zmniejsz rozmiar
a takw o ogole dziewczyny faje foki macie
ja sie bardzo ciesze ze juz jutro noramlny dzien ,ole juz ta zwykla codziennosc od takiego swietowaniaWitajcie, my już po świętowaniu i powiem Wam, że nawet się cieszę, że trwało to tylko dwa dni bo ile można siedzieć za stołem i jeść albo jak ja dzisiaj udawać, że się je Od jutra dietka, tylko woda i woda i woda trzeba się trochę oczyścić.
A jak Wasze świętowanie???
Witam się i ja po świętach :-) jesteśmy już w domku bardzo szybko minęły te 2dni.A Oliwka dziś w kościele była dziś okropna,ganiała po całym kosciele a ja za nią, a jak jej zabraniałam to krzyczała i rzucała mi się na ziemie wstyd mi było za nią za takie zachowanie ale później wsadziłąm ja za karę do wózka i siedziałą grzecznie do końca mszy,o tyle dni.
Ale mi się chciało smiać jak ksiądź zbierał na tace,dałam Oliwce pieniążka,jak ksiądź do nas [podszedł to Oliwka nie chciałą dać kaski, a ksiądź się doniej usmiechnął i mówi daj pieniążka, a ona wyciągnęła rękę i skrobnęła mu z koszyka dychę ale było smiechu ale oddała i swojego pieniążka też w końcu wrzuciła
W domu też wariowała jak szalona
a z prabacią to wariowała jak nigdy :-):-):-):-) prababcia ledwo dyszała tak ją wymeczyła
Ale było miło a jutro juz normalny dzień,kurczę przez te święte to mi się na peno przytyło porazka,
i wlasnie ja dlatego dziewczynom zawsze zakldam czapki albo chustki,chyba ze duzy upal i w cieniu.nie ma co szalec.Moze Go zawialo
Kurcze mnie tez boli i to fatalnie-jak rozboli mnie na maksa to az cala szczeka mnie rwie
Ja mam bardzo wrazliwe uszy i On pewnie tez
Dalam jemu nurofen i poszedl spac-jutro juz pewnie bedzie dobrze
dowikla a słuchaj jakim programem zmniejszasz zdjęcia do NK????bo ja zawsze zmniejszałam na stronie allefoto, ale teraz cos jest nie dostępna a normalne zdjęia maja za duzy rozmiar nie mogę nic wkleić.
ja obrabiam zdjecia przez Microsoft picture menager i tam opcja zmniejsz rozmiar
a takw o ogole dziewczyny faje foki macie
Podziel się: