reklama
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
dziendobry! ja juz nie spie od dawna ale nie chcialo mi sie wychodzic spod koluderki! strasznie dzis u nas ponuro! hubert w nocy nie dawal spac! dzis kontrola u pediatry mam nadzieje ze juz ok ale nadal mu harczy jejku czy ja to zniose jak nadal bedzie chory??? juz mam dosc!
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
o wy spiochy!
lady czyzbys znowu neta nie miala? a moze u tesciow jestes? bo cos ostatnio cie nie ma!
a reszta wstawac!!!!!!!!
lady czyzbys znowu neta nie miala? a moze u tesciow jestes? bo cos ostatnio cie nie ma!
a reszta wstawac!!!!!!!!
Dzien dobry!
Jeszcze raz Macio dziekuje za zyczenia ;D
secasiadzieki za instrukcje ;D
Macio obudził sie po 6 na mleczko a potem dał jeszcze pospac wiec dopiero co wstałam i jem sniadanko i zaraz Macio bedzie jadł butle
Jeszcze raz Macio dziekuje za zyczenia ;D
secasiadzieki za instrukcje ;D
Macio obudził sie po 6 na mleczko a potem dał jeszcze pospac wiec dopiero co wstałam i jem sniadanko i zaraz Macio bedzie jadł butle
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
kunda czy macio nie jest za dobrym dzieckiem? ty nigdy nie narzekasz!!!!!!!! a jak jego kaszelek? przechodzi?
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
mija pycha noelia a gdzie wy sie podziewacie??? qrcze ja chyba mam za duzo czasu jak hubert choruje! dzis dzwonie do wawy umowic nas na rezonans, mam nadzieje ze termin w niedalekiej przyszlosci!
Pycha
mama Mai i Marty
dzień dobry
my tez już dawno na nogach, Maja zjadła kaszke i znów śpi, a ja mam czas dla siebie, czyli śniadanko i kawka przed kompem :laugh:
my tez już dawno na nogach, Maja zjadła kaszke i znów śpi, a ja mam czas dla siebie, czyli śniadanko i kawka przed kompem :laugh:
Pycha
mama Mai i Marty
mordziulka pisze:mija pycha noelia a gdzie wy sie podziewacie???
ja mam usprawiedliwienie, mam problem z netem i siedziałam tu chyba od 20 minut i próbowałam cos wysłac i dopiero teraz sie udało
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
no nareszcie ktos wstal! tesknie za tymi czasami kiedy nie mozna bylo posta wyslac........
czy u was tez dzis taka pogoda straszna?
czy u was tez dzis taka pogoda straszna?
reklama
Pycha
mama Mai i Marty
u nas nie jest najgorzej, ale deszcz kropi i nic sie nie chce
Podziel się: