reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ale mialam paskudny dziec dzisiaj:
klotnia z tatka mojej niuni i to tak paskudna zesmy sie zaczeli sadami straszyc i wogole mnostwo slow nieprzyjemnych zostalo wypowiedzianych,
caly dzien sie uczylam a wydaje mi sie przez to wszystko nic nie umie,a na jutro musze umiec,
z mama tez awantura(chyba odreagowalam na niej),trzeba zaraz przeprosic i juz.
na szczescie moj maly skarbek caly dzien sie chichocze z wszystiego i ufajdala dzis z 5 razy ubranka jak nie dolem to gora,jeszcze pranie dzis musze wstawic.
mam nadzieje ze sie przynajmniej w nocy wyspie!!

reklama
Lenusia bardzo dziekuje za życzenia

Lenusia dzis tak balowala ze od 18 juz spi :) mąz nastawil baniak i winko juz sie robi ;D a ja zwezilam sobie spodnice i czekam na cieplejsze dni zeby zadac w niej szyku :)

Moj mezus swiedzil ze jestem jakims nalogiem bo ogladam TV i klepie na kompie ale on nie lepszy tez klepie na swoim :) jeszcze Lenusi trza laptopa sprawic ale juz mamy upatrzony na allegro ;D

wlasnie ogladalismy program na discovery o bogatych ludziach (miliarderach) i moj maz nie moze sie nadziwic bo odpowiedzialm mu ze nie chcialabym byc bogata :D no tak zeby kasy starczalo na wszystko ale nie bogata ;D no cóz.....

Ja tez bym nie chciała byc bogada, bo jak sie ma wszystko to nie ma o czym marzyc i do czegos dazyc, kasy powinno sie miec tyle aby starczało na wszystkie potrzeby :D

Kunda ja robie tak: normalnie piszesz tekst potem zaznaczasz go i przyciskasz ikonke rozmiaru czcionki (kolo zmiany kolory taka A ze strzalkami) potem w tekscie pojawi sie w kwadratowym nawiasie napis [size= 10pt] wtedy sama recznie zmieniam numer czcionki na taki jaki chce przed chwila dalam 14 :)

reklama
dzieki bardzo......a zapraszam do galeryjki....wkleilam zdjecie Alana, gdzie japa sama mu sie smieje..... ;D ;D

Do góry