reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja juli kupiłam kucyka i sukieneczkę
adamowi hoot-welsa i koszulkę z hoot-welsem
a antkowi nic:szok::szok::szok::szok::szok::szok:ale babcia podobno ma coś dla niego:tak::tak:
piotrkowi dam.........no co by nie napisać d... no siebie dam:-D:-D:-D:-D
a co ja dostanę???????????????????????????????????????????????????????
dowikla obiad wypasiony:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dpostny:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a gdzie kupiłaś body z takim napisem????????????????sama bym takie antochowi kupiła:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Witam :tak:

Ja mam dzisiaj dzień w wyrku :sorry:

A na dodatek jakieś pustki w głowie... Nie moge się na niczym skupić :baffled:

dziewczyny pościcie dzisiaj????????????????????????
bo mi pani na placu zabaw zwróciła uwagę że jula wcina kiełbasę.............
pomijam fakt że to indywidualna sprawa każdego po pierwsze a po drugie julka ma 5 lat.......................................
no ale szłam i się zastanawiałam bo na obiad robię gulasz no a poszcze w piątek...........

U mnie spraw z postem jest prosta :tak: Nie pościmy. Na naukach przedmałżeńskich ksiądz przy okazji omówił sprawę postu i bardzo mi się podoba jego stanowisko. Dzieci, kobiety w ciąży albo z małymi dziećmi oraz ciężko pracujący są zwolnieni z postu :tak: Więc nie pościmy :tak:

MALINKA
U nas jest taka hurtownia z wszystkim dla dzieci i w niej wlasnie:tak:Nazywa sie Akpol:-);-)
Juz kiedys moim dziewczynkom takie wzielam ale beda mialy dopiero na zime
Kiedys byly jeszcze kocham ciocie,dziadka itd ale dzisiaj bylo tylko to

Kurna
Klaudia mi sie dobrala do sudocremu:wściekła/y:Wygrzebala łapka polowe pudeleczka i wypackala to wszystko na swojej buzi:szok:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale ona ma pomysły, ale Oliwka tez lubi bawic sie kremami,u nas to normalka :tak::tak::tak::tak:,dzis jak sie zajęłam sprzątaniem,fajnie cieszyłam się że ładnie się bawi po cichu ja potem patrzę oLiwki nie ma,czmychła do łazienki i bawiła się najlepsze w kibelku,cała mokra ale dla niej to była frajda :-D:-D:-D:-D:-D

Oliwka czuje sie juz lepiej.Troche kaszle i ma lekki katar ale gorączki jak na razie nie ma.Jest juz tylko 37C,i od wczoraj nie dawałam nic na zbijanie,także wychodzimy z tego.Tylko mamy problem z antybiotykiem bo jest cholernie niedobry i robi za każdym razem takie cyrki że głowa mała :rofl2:

Już jej się nudzi w domu,dzis to płakała że chce na dwór ale jeszcze muszę ja przetrzymać.

Ale najważniejszę że do zdrowia dochodzi bo dzis to juz wariuje na całego.:-p

reklama
a jak synek siostry ma na imię???????????????????
i dobrze że nie odpuszczają bo to karygodne żeby tak potraktować kobietę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Aleks nawet ładnie :-) już drugi raz ja chciałam chłopca i mam dziewczynkę a moja siostra odwrotnie :-D

widzę ,że poszalałyście na zajączka z prezentami
ja swoim dziewczynom część już dałam wcześniej jak zwykle nie mogłam się powstrzymać a na zająca już drobiazgi no i Laura dostanie kasę na wycieczkę chce jechac a życza sobie 500 więc się umówiłysmy że w ramach zająca pojedzie
Alena zabawki chociaż widze że i tak najbardziej uwielbia bnawić się swoimi butami :-D jak płacze wystarczy jej dac bucik dpo reki i spokój :tak::tak:

dla dzieci siostry ubranka na starszym jej Filipie to się palą po prostu :tak::tak: do tego słodycze

Dziewczyny kupiłam Laurze tez taki zestaw figurek świątecznych i innych z gipsu i farbki akrylowe (plakatówki tez mogły być) do malowania super zajęcie dla dziecka kreatywne a w dodatku kupiłam to na aukcji charytatywnej za grosze!!
Polecam dla Waszych dzieci super sprawa a i cel dobry

Do góry