reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja juli kupiłam kucyka i sukieneczkę
adamowi hoot-welsa i koszulkę z hoot-welsem
a antkowi nic:szok::szok::szok::szok::szok::szok:ale babcia podobno ma coś dla niego:tak::tak:
piotrkowi dam.........no co by nie napisać d... no siebie dam:-D:-D:-D:-D
a co ja dostanę???????????????????????????????????????????????????????
dowikla obiad wypasiony:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dpostny:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a gdzie kupiłaś body z takim napisem????????????????sama bym takie antochowi kupiła:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Witam :tak:

Ja mam dzisiaj dzień w wyrku :sorry:

A na dodatek jakieś pustki w głowie... Nie moge się na niczym skupić :baffled:

dziewczyny pościcie dzisiaj????????????????????????
bo mi pani na placu zabaw zwróciła uwagę że jula wcina kiełbasę.............
pomijam fakt że to indywidualna sprawa każdego po pierwsze a po drugie julka ma 5 lat.......................................
no ale szłam i się zastanawiałam bo na obiad robię gulasz no a poszcze w piątek...........

U mnie spraw z postem jest prosta :tak: Nie pościmy. Na naukach przedmałżeńskich ksiądz przy okazji omówił sprawę postu i bardzo mi się podoba jego stanowisko. Dzieci, kobiety w ciąży albo z małymi dziećmi oraz ciężko pracujący są zwolnieni z postu :tak: Więc nie pościmy :tak:

MALINKA
U nas jest taka hurtownia z wszystkim dla dzieci i w niej wlasnie:tak:Nazywa sie Akpol:-);-)
Juz kiedys moim dziewczynkom takie wzielam ale beda mialy dopiero na zime
Kiedys byly jeszcze kocham ciocie,dziadka itd ale dzisiaj bylo tylko to

Kurna
Klaudia mi sie dobrala do sudocremu:wściekła/y:Wygrzebala łapka polowe pudeleczka i wypackala to wszystko na swojej buzi:szok:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale ona ma pomysły, ale Oliwka tez lubi bawic sie kremami,u nas to normalka :tak::tak::tak::tak:,dzis jak sie zajęłam sprzątaniem,fajnie cieszyłam się że ładnie się bawi po cichu ja potem patrzę oLiwki nie ma,czmychła do łazienki i bawiła się najlepsze w kibelku,cała mokra ale dla niej to była frajda :-D:-D:-D:-D:-D

Oliwka czuje sie juz lepiej.Troche kaszle i ma lekki katar ale gorączki jak na razie nie ma.Jest juz tylko 37C,i od wczoraj nie dawałam nic na zbijanie,także wychodzimy z tego.Tylko mamy problem z antybiotykiem bo jest cholernie niedobry i robi za każdym razem takie cyrki że głowa mała :rofl2:

Już jej się nudzi w domu,dzis to płakała że chce na dwór ale jeszcze muszę ja przetrzymać.

Ale najważniejszę że do zdrowia dochodzi bo dzis to juz wariuje na całego.:-p

reklama
a jak synek siostry ma na imię???????????????????
i dobrze że nie odpuszczają bo to karygodne żeby tak potraktować kobietę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Aleks nawet ładnie :-) już drugi raz ja chciałam chłopca i mam dziewczynkę a moja siostra odwrotnie :-D

widzę ,że poszalałyście na zajączka z prezentami
ja swoim dziewczynom część już dałam wcześniej jak zwykle nie mogłam się powstrzymać a na zająca już drobiazgi no i Laura dostanie kasę na wycieczkę chce jechac a życza sobie 500 więc się umówiłysmy że w ramach zająca pojedzie
Alena zabawki chociaż widze że i tak najbardziej uwielbia bnawić się swoimi butami :-D jak płacze wystarczy jej dac bucik dpo reki i spokój :tak::tak:

dla dzieci siostry ubranka na starszym jej Filipie to się palą po prostu :tak::tak: do tego słodycze

Dziewczyny kupiłam Laurze tez taki zestaw figurek świątecznych i innych z gipsu i farbki akrylowe (plakatówki tez mogły być) do malowania super zajęcie dla dziecka kreatywne a w dodatku kupiłam to na aukcji charytatywnej za grosze!!
Polecam dla Waszych dzieci super sprawa a i cel dobry

Do góry