reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam:-)
Jestem chopciaz raz pierwsza:szok::-D:-D:-D
Gdzie sie wszystkie podziewacie????:baffled:
My juz dosyc dlugo nie spimy,dzieciaki szaleja:-)
Po sniadanku idziemy na plac,przyjezdza siorka z moim chrzesniakiem i idziemy do pediatry:-):tak:
Dzisiaj chyb atez nie robie obiadu,bo jak wczoraj mialam mega postny to na dzisiaj juz nie mam pomyslu:-D:-D:-D

reklama
Kolorowych jajeczek,
wacianych owieczek,
rozkicanych króliczków,
pyszności w koszyczku!
A przede wszystkim udanego uciekania
w dniu "wielkiego lania".

ZDROWYCH ,SPOKOJNYCH I WESOLYCH SWIAT:tak::tak::tak:A DLA DZIECI BOGATEGO ZAJACZKA;-):-)

logosrv.aspx

Witam sie z wami dziewczyny,wyobraźcie sobie przed chwilą podglądaliśmy bociany z dziećmi ,a te bezecne :-Dzwierzaki akurat postanowili porobić jajka,a moje dzieci ooo co one robia po co on na nią wszedł??musiałam tłumaczyć ,ze bociany też tak robia dzieci....:-):-)Pozatym u mnie ok ,dzisiaj trochę więcej w kuchni spędze ,biorę się za kaczkę ,bo wczoraj już mi sie nie chciało....Aha wczoraj miałam pierwszą kontrolę samochodową odkąd zrobiłam prawko i policjant powiedział ,ze sie cieszy iz jest pierwszym mym:-D:-D:-DDobrze ,ze nie kazał wyciągnac gaśnicy ,bo dalej mamy tą starą sprzed 2 lat....

Witam wielkopiątkowo.
Aleście wczoraj mało napisały.:szok::szok::szok::szok:
Ja nie miałam czasu wejść nawet na chwilkę.
Dziś w zasadzie to chyba też mój jedyny raz,kiedy siedzę przy kompie.
Zaraz sprzątanko,spacer z psem,zakupy ,obiad ,znów sprzątanie ,na 18 kościół,potem czuwanie więc pewnie późno wrócę.
Komp jest włączony a ja na doskok.Gdyby którać coś chciała to klikajcie na GG.
Jak usłyszę to podejdę.
A teraz życzonka

(`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´)
W E S O Ł E G O
A L L E L U J A
(`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´)
?............,-.,-.
?............(..(..(
?.............\..)..)._..-.._
?............__)/.,','.......`.
?..........,".....`......,--...`.
?........,"...@.........'....`...\
?.......(Y.............(...........;''.
?........`--.____,.....\..........,..;
?........((_.,----'.,---'......_,'_,'
?............(((_,-.(((______,-'

MIŁOŚCI Wielkiego Czwartku,
WIARY Wielkiego Piątku,
NADZIEI Wielkiej Soboty,
RADOŚCI Wielkiej Niedzieli
Smacznego jajeczka Wielkanocnego,
Dużego zająca czekoladowego,
Sprytnego króliczka, co wyskoczy z koszyczka.
Kurczaka złotego
i wszystkiego najlepszego.
...||.\\...../.../`
...||..\\._|...'.``'-
...|.\_.\\.`.........6.\
....\_..........6...._...'-.=
.....|.._.............\.).....|
......\/.......=.\......;_.'/
......|.............`--`__.;---.
........'..____....-'`..........`|
........_/..............__.--.__/
......-'................-'....|
....-/................/......|
{...|.............../_...../
..`-\.................`\--;`..
.....'-..................|....|
........).............../.._/.
......./...........__.'...'--,.
.......(..........
(`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´

a ja Wam powiem Dzień dobry :-) jakos nie czuje tych świat moze to dlatego ze jak zwykle mój mąz idzie do pracy w pierwszy dzien a w drugi mamy jechac do jego rodzicow Ja w tym roku nic nie piekłambo bardzo duzy rachunek mielismy za prąd Kupilismy makowiec i kawalek sernika i taniej wyszlo nizbym miala piec :tak: a wogóle to jakieś lenistwio mnie ogarnęlo Posprzątane jest dzis rybka ziemniaczki i surowka na obiad Wieczorem chcialabym ise wybrać do kościólka ;-) Zresztą juz pare razy sie przekonalam ze dla nas jak nikogo nigdy nie goscimy nie ma co duzo szykowac dzieci wybredzaja z jedzeniem a ja nie zamierzam każdemu z osobna gotować najgorzej jest z Wojtkiem :wściekła/y: także pełen luz pozdfrawiam :-D i życze ZDROWYCH POGODNYCH RADOSNYCH ŚWIĄT W GRONIE RODZINNYM ,MOKREGO DYNGUSA DO ZOBACZENIE PO ŚWIETACH :-D

Nie czuję się nikim :-p. Ale dobranoc - też idę spać.

Ania P wybacz,nie zauważyłam Cię :-p:-p:-p:-p:zawstydzona/y:

Malo nas malo:-)
Ja wlasnie jem kolacyjke

Ogladalyscie moment prawdy???

Pewnie że tak,zawsze oglądam :tak::tak::tak::tak:

Dziś wstaliśmy po 9.00.Już po śniadanku,Oliwka już czuje sie dobrze,po świętach idziemy na kontrolę do lekarza,dzis sie już zarejestrowałam.

M zaraz biega na zakupy ,nie ma innego wyjścia :-D:-D:-D:-D:-D
Jak Oliwka usnie zabieram się za robienie sałatek :tak::tak::tak: ,trzeba dokończyć sprzątanie i tak nam dzień zleci,pewnie zajrzę dopiero wieczorkiem do Was.

Pa pa

dziewczynki wpadłam złożyć życzenia bo już się pakuję:tak::tak::tak:
zdrowych spokojnych rodzinnych ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY
smacznego jajka mokrego dyngusa i moc prezentów od zająca...........
malinka z rodzinką
macie mega buziaka od mojego piotra
powiedział dzisiaj że cieszy się że mam was bo inaczej pewnie bym z nimi zwariowała:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam :tak: A to życzonka odemnie :tak: Zajrzę pewnie dopiero po świętach :sorry: Mam nadzieje, że uda mi się odpocząć w międzyczasie :-D

Wesołego królika,
Co po stole bryka,
Spokoju świętego
I czasu wolnego,
Życia zabawnego
W jaja bogatego
I w ogóle , kurde, Wszystkiego najlepszego!
Wesołego jajka,
Kurczaków, baranka,
Ciasta z rodzynkami,
Ostrego chrzanu,
Tęczowych mazurków,
Mokrego Dyngusa
I od bliźniego całusa.
Samych radości,
Kolorowych jajeczek,
Białych owieczek,
Uśmiechu bez liku
I bakalii w serniku
Kiełbaski tłuściutkiej
I atmosfery milutkiej
Kolorowych jajeczek,
Wacianych owieczek,
Rozkicanych króliczków,
Pyszności w koszyczku!
A przede wszystkim
Udanego uciekania
W dniu "wielkiego lania"
Alleluja dziś śpiewamy,
Bogu cześć i chwałę dajmy,
Bo zmartwychwstał nasz Zbawiciel,
Tego świata Odkupiciel.
Zdrowia, radości i powodzenia
To są najszczersze moje życzenia.
Malutki baranek ma złote różki,
Pilnuje pisanek na trawce z rzeżuszki,
Gdy nikt nie patrzy,
Chorągiewka buja i beczy cichutko:
Wesołego Alleluja!
Pisanych jajeczek,
Wierzbowych bazieczek,
Kiełbasy święconej,
Dużo chrzanu do niej,
Baby polukrzonej,
Kukiełki plecionej,
Zmartwychwstania w duszy
I Wiosny... po uszy!
Pogody, słońca, radości,
W niedzielę dużo gości,
W poniedziałek dużo wody
- to dla zdrowia i urody.

reklama
moje dzieci od 5 rano w pociągu...............
julcia wczoraj dobrą godzinę płakała że nie chce jechać:szok::szok::szok::szok:już miałam zamiar ją rozpakować i powiedzieć ex że jedzie tylko z adamem ale jakoś dała się tatusiowi przekonać no i jedzie do dzidków na mazury na wielkanoc wracają dopiero w sobote wieczorem ale będe tęskniła za nimi.............................. już tęsknię taka ze mnie kwoka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
my w 70 % spakowani o 14 mamy autobus cieszę się na te święta:tak::tak::tak:
madziulanatasza pierwszy raz z policjantem no no:-D:-D:-D:-D:-Da przystojny chociaż był?????????????????????????
agnes jak dziś oliwka?????????????
joanna masz rację nie ma się co nad wszystkimi rozczulać masz odpoczywać ciasto kupne też smaczne i często taniej wychodzi jak pieczenie samemu:tak::tak::tak::tak:cieszę się że masz ostatnio lepszy humor polubiłam cię mamy chłopaków w tym samym wieku a co za tym idzie te same problemy trzymaj się kochana jeszcze z 15 lat i pójdą na swoje:-D:-D:-D:-D:-D
meduska ty nie szalej z tymi zakupami porządkami itp włącz swoich facetów w pomoc jesteś w ciąży musisz na siebie i maleństwo uważać:tak::tak::tak:
agunia a widzisz włoski odrosną a i ty się przyzwyczaisz:tak:fajny taki wolny dzień tuż przed świętami:tak::tak::tak:jak godzenie z M??????
as kochana ty mnie powalasz ilością obowiązków odpoczywaj w święta niech teraz przy tobie poskaczą:tak::tak::tak::tak:
dowikla normalnie cud ty byłaś pierwsza na bb:szok::szok::szok::szok::szok:buziole dla szczypiorków i dominika:happy:ciekawe co twoje szczypiorki w święta wykombinują????????
anabuba a ty gdzie????????ja tu tęsknię za tobą a ciebie nie ma:baffled::baffled::baffled: kochaniutka odpoczywaj w święta ile sę da:tak::tak::tak::tak:
myszunia zdrówka dla was odpoczywajcie na maxa:tak::tak::tak:
mlena miłego wypoczynku u mamy no i owocnych przemyśleń na temat przeprowadzki może w święta coś się wyjaśni:tak::tak::tak:
joe alex a ty gdzie się podziewasz kochana?????? zdrówka dla was i teściów mam nadzieję że wszystko ok????:tak::tak::tak:
NO CHYBA WSZYSTKO NAPISAŁAM:tak::tak::-D:-D:-D:-D:baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D

Do góry