reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
My tak samo pościmy jutro i w piątek,ale to się tyczy mnie ,krzyśka i Klaudii ,bo Ksawek jesze mały i u komunii nie był,a zwracanie uwagi komukolwiek do głowy by mi nie przyszło ,a jakbyś była innego wyznania to co???Wiktoria Tobie tez najlepszych świąt :tak::-)

My własnie wróciłysmy do domu po wizycie w przychodni spacerze4 i drobnych zakupach nogi mi odpadaja tak biegałam:-)
W końcu podjęlismy decyzję ,że jedziemy na święta do mojej mamy:-D:-D:-D
strasznie się cieszę boję się trochę podrózy bo pierwszy raz z małą pociągiem pojedziemy a ten cały ekwipunek to trochę zajmie ale mam nadzieję że się zabierzemy jakos ja pewnie zostanę tam z Leną na tydzień a Leszek z L aurą wróca i będa za karę sami po sobie sprzątać przez tydzień :-D
Zobaczę też synusia mojej siostry już ma 9 dni:tak::tak::tak:

mlena a jak się czuje siostra i jej synuś?????jak ma na imię??????
no i dobrze że jedziecie odpoczniesz no i nagadasz się z mamą siostrą:tak::tak::tak:
a podróży się nie buj spoko będzie ja jechałam kiedyś z 8 m-czną julą i prawie 6 letnim adamem do ex teściów bagażu trochę było ale daliśmy radę przedział dla matki z dzieckiem i spoko:tak::tak::tak::tak:

mamy miejscówki ale faktycznie powinni nam udostepnic przedział dla matki z dzieckiem dzięki malinka za podpowiedź :-):-)
z siostra ok ale nie odpuszcza tamtego jakies pisma pisali i kontaktowali się z rzecznikiem praw pacjenta okazało się tak w ogóle że nie ją pierwsza pani doktor tak potraktowała więc tym bardziej trzeba to załatwić
a jej synek fajny widziałam zdjęcia ma taką czuprynkę śmieszną :-D
podobno ciągle śpi jakby go nie było budzi się na cyca i, kupa i spi dalej :-)

Ta,tak tamta sytuacja z tą lekarką ,po co takiego chwasta w szpitalu trzymaja jeżeli faktycznie to nie 1 raz?:baffled:Takie dziecko co tylko je i śpi to marzenie:-D:-D,bo mój synek to jak nie spał i nie jadł lubił sobie powrzeszczeć:tak:

reklama
Dzieciaki jedza frytki a ja zupke Vifon,ale to tylko dlatego ze nie chcialo mi sie nic gotowac:-D:-D:-D
Ja bylam w prosiaku na zakupach i nie bylo tak zle,no i skoczylam sobie na solke;-):-)

MALINKA
Ja tez zjadlam dzisiaj slaska delikatesowa bo bylam glodna jak cholercia;-):-D:-D
Mojemu chrzesniakowi kupilam body z dlugim rekawkiem z napisem kocham mame i dwie zabaweczki a drugiemu siostrzencowi kupilam pilke nike z herbem Barcelony i bluzeczke na lato
Moim dziewcznynom kupilam taki duzy zestaw zabawek do kuchni(dzbanuszku,kubki,sztucce,talerzyki i takie tam pierdy)i jutro pojde do pati i maksa i chce im kupic farbki do rysowania raczkami( a jak ich nie kupie to dam im cos do skarbonek)
Dominik w sumie dostal rower ale dzisiaj dokupilam jemu jeszcze samochodziki z Auta

Do góry