reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

medeuska wszystkich okien jest 33 specjalnie liczyłam :-D:-D:-D,ale ja myję tylko 22.
Resztę myje teściowa i chwała jej za to.:tak::-D:-D

reklama
as a ja bym wolała własne 22 okna myć niż wynajmowane 4:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
malinka też tak na początku mówiłam,ale z czasem mi się znudziło.
Serio mówię,ze chętnie bym się stąd wyprowadziła.Dla mnie do sprzątania zdecydowanie za duży dom.A do mieszkania to ile by nie było to i tak będzie mało.
:-D:-D:-D:-D

wiem as domyślam się że sprzątania sporo:tak::tak::tak::tak:
a mi się marzy choćby mały własny domek co by mieć na dole dużą kuchnie salon łazienkę sypialnie a na górze pokoje dla dzieci 4 dla julci adama antka i jeden dla córki piotra jak by nas odwiedzała:tak::tak::tak:o takie mam marzenia maxymalne a te minimalne to choćby 3-pokojowe mieszkanie w bloku z balkonem julka by miała swój pokoik chłopaki swój my stołowy oj marzenia byle by własne:tak::tak::tak:

Witam po południu :tak:

Przyjechał mój młodszy brat i moje auto właśnie się myje :-D:rofl2:

Helena z flaszką, pod kocykiem :tak: Dałam jej dzisiaj polatać po kałużach, ale miała frajdę :-D A że mieszkamy przy ruchliwym chodniku, ale się ludziska gapili na moje ubłocone dziecko :szok:

Na moim piętrze okien 6 i wszystkie brudne :baffled: i tak zostanie jeszcze pewnie do późnego lata, bo M pracuje za dużo. A jak ma jeden dzień wolnego w tygodniu to nie mam serca go gonić :sorry:

Pisząc tego posta zeżarłam słoik grzybków w occie :eek:

malinka marzenia się spełniaja.
Ja kiedyś też nie wierzyłam.
Przez pierwsze 3 lata naszego bycia razem z Klaudią też wynajmowaliśmy.
Najpierw takie maleńkie 36 m ,ale 2 pokojowe,potem 38 też 2 pokojowe.Po 2 latach udało nam się wynając 3 pokojowe z dość dużym balkonem i to uważałam za pełnię szcześcia.
A jak trafiła się okazja ,żeby tanio wykupić teściów plac to już był szczyt marzeń.
Warunkiem postawienia domu było jednak wzięcie teściów do siebie i możliwość zrobienia studia Foto.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mieszkam niby sama a tak naprawdę z tłumem ludzi wokół.:wściekła/y::wściekła/y:.
Brama otwarta od 9 to 18 ,bo ludzie do zdjęć przychodzą :no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Postawiliśmy dom tak,żeby każdy miał swoje piętro,by choć w ten sposób być oddzielnie.
Czasami duże też jest uciążliwe a z teściami mieszkam jak w bloku z sąsiadami ,bo klatka wspólna.
Jedyny plus to taki,że teściowa nie zaproszona nie przychodzi.
Prędzej ja tam pójdę niż ona do mnie przyjdzie.
Mnie się marzy mały domek na własnej działce i bez tłumu ludzi non stop kręcących się wokół.

melduję się z południową kawką :-):-):-)
Laura została dzisiaj w komu nie wiem czy jej jakiś wirus nie bierze bo 2 dzień boli ją brzuch :-:)-(
nic poza tym nie wiem może to nie wirus tylko jakies objawy przed pierwszą miesiączką dałam jej nospę chwilowopomaga ale i tak narzeka że ją boli więc jutro do lekarza bo dziś juz nie ma numerków:baffled:

moj bigos mi sie nie zmiescil do 10 litrowego gara:szok::szok::szok:
A ja sie dziwilam czemu za same skladniki na bigos zaplacilam wczoraj 70 zl:-d:-d

Kto to będzie jadł:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
musze sobie zrobic kawe:-D:-D i jak wypije sie bede z nim dalej meczyc:-D:-D:-D musze go do czegos przelozyc bo nie bede miala jak pomieszac grzyby i koncentrat jak dodam

reklama
Do góry