reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

to hafowane? ja podziwiam ludzi którzy mają takie zdolności, wielki ukłon dla Ciebie:tak::tak::tak:
dziękuję.
Tak to wyszywane krzyżykami na drobnej kanwie.
Na 10 cm jest 60 xxx.
Jeden krzyżyk ma wielkosć 2,2 mm x2,2 mm.
Fajna i przyjemna zabawa.Wycisza i pomagać zapomnieć.:zawstydzona/y:

ogroooomneeee:szok: super:tak::tak:

Ja tak z doskoku bede zagladac....posiekałam kapuste teraz trzeba sie bawic z miechem:baffled::baffled::baffled::baffled:
bigosik mniam.... zjadła bym ;-)

reklama
ja to pewnie też zapomnę, zawsze coś przegapiam, nastawiam się na oglądanie a jak sobie przypomnę to już pozamiatane:-D:-D:-D
:-D:-D:-D to tak jak ja:rofl2:
dziękuję.
Tak to wyszywane krzyżykami na drobnej kanwie.
Na 10 cm jest 60 xxx.
Jeden krzyżyk ma wielkosć 2,2 mm x2,2 mm.
Fajna i przyjemna zabawa.Wycisza i pomagać zapomnieć.:zawstydzona/y:

bigosik mniam.... zjadła bym ;-)
tez lubilam kiedys sie bawic w wyszywanie krzyzykami... tylko ze ja na szablonie, nie umiaam tak sama od siebie, nie mam talentu:-D

Jak chcesz bigos, myslez ze wieczorem bedzie gotowy.. tak prawdziwie, więc możesz przyjechac nakolacje:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jak nie wyjdę z psem i do sklepu to Ci przypomnę.
U mnie cały czas TVN leci ,więc nie sposób zapomniec.:-D:-D:-D:-D
Super,dzieki:tak::tak: Ja mam kompa podlazonego pod tv, wiec jak mam np Was wlaczone to nie mam tv:-D:-D:-D ale za to jaki mam wielki monitor lcd nikt takiego nie ma:-D:-D:-D:-D:-D:-D

DZIEWCZYNY IDĘ POD PRYSZNIC I UBRAĆ SIĘ I JULCE DAĆ COSIK DO UBRANIA:tak::tak::tak::tak:ALE Z DOSKOKU JESTEM JESTEM BO NARAZIE NIGDZIE NIE WYCHODZE Z DOMCIU:tak::tak:A ZA OKNEM JUŻ 20 STOPNI:szok:

medeuska metodą rozliczeniową jest dużo prościej ,niż na malowanej kanwie.
Trzeba sobie tylko pisakiem zmywalnym rozrysować kratki 10x10 i przenosić schemat.
Ja po swoich przejściach życiowych to właśnie w robótki uciekłam i to mi pomaga.
Gdyby nie to ,to pewnie by mnie już nie było.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ech przykra historia ciągnaca się grubo ponad 20 lat.
Jak chcesz zobaczyć więcej to wejdź do mojego albumu.

Moje prace - Święta > Ślub/Wesele - Fotosik.pl

Podaj adres to podjadę na bigos..:szok::szok::szok::szok:.:-D:-D:-D:-D

hej

a ja wAS TROSZKE POCZYTALAM
nie chce miec za duzo zaleglosci :)
Zaraz wyruszaqm na wies wiec jeszcze 300km przede mna:tak:
Odezwe sie za tydzien:tak:

Dziekuje za zyczonka
Aniu to jeszcze ja się dołączam do życzeń, wszystkiego dobrego na Święta,

Mały baranek ma złote rózki
Pilnuje pisanek na trawce z rzeżuszki
Jak nikt nie widzi chorągiewką buja
I beczy radośnie WESOŁEGO ALLELUJA!!!!

reklama
AS piękne te twoje prace:tak::tak::tak::tak:wiem jakie to pracochłonne moja mama wyszywa obrazy wyszywa też serwetki haftem richelie ,angielckim,robi na drutach,szydełku ,szyje..........................ja niestety nic z tyh talentów nie odziedziczyłam:no::no::no::no:
ania witaj będziemy na ciebie czekały a w święta to i tak pewnie będzie pusto:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry