reklama
ja kiedyś też szydełkowałam.Na drutach robię do tej pory.W albumach na fotosiku są moje sweterki dla dzieci.Szyję też to co niezbędne dla domu czyli,firanki,zasłonki,pościel itp.Jak Klaudia tańczyła w zespole to stroje jej szyłam,a teraz już nie mam czego szyć.AS piękne te twoje pracewiem jakie to pracochłonne moja mama wyszywa obrazy wyszywa też serwetki haftem richelie ,angielckim,robi na drutach,szydełku ,szyje..........................ja niestety nic z tyh talentów nie odziedziczyłam
ania witaj będziemy na ciebie czekały a w święta to i tak pewnie będzie pusto![]()
Czasami jakieś poprawki,albo coś jak w sklepie zobaczę i mi się podoba to wtedy przychodzę do domu rozstawiam maszynę i szyję aż do momentu kiedy się udać zrobić tak samo.

dziękiAs, śliczne, masz się czym chwalic![]()

madziulanatasza
Fanka BB :)
as to prawda ,ze piękne twoje robótki
a ja wymyłam 2/3 kredensu jeszcze lodówka i jedna szafka wisząca i ta pod nia ...i przechodzę ze sprzątaniem na cześć salonową ,połączenie kuchni z salonem 2 x więcej sprzątania

madziulanatasza
Fanka BB :)
przecież jeszcze za obiad musze się zabrać 

to idę dalej walczyć

medeuska
październikowa mama'09
Ja tak bede miala zaniedlugo i juz nei moge sie doczekac sprzataniaas to prawda ,ze piękne twoje robótkia ja wymyłam 2/3 kredensu jeszcze lodówka i jedna szafka wisząca i ta pod nia ...i przechodzę ze sprzątaniem na cześć salonową ,połączenie kuchni z salonem 2 x więcej sprzątania
![]()

medeuska
październikowa mama'09
A tak sio to naprawde nie moge sie doczekac sprzatania "nowego" mieszkania, bo tutaj nawet jak posprzatam to nie widac efektu, bo wykladzina jest chyba od kiedy stoi blok
i chocbym nie wiem jak wypucowala to nie wyglada na czysta

tyle ze przepokoj i kuchnia wyremontowane to tam przynajmniej widac efekt sprzątania

tyle ze przepokoj i kuchnia wyremontowane to tam przynajmniej widac efekt sprzątania

Ja tak mówiłam jak miałam małe takie 58 metrów mieszkanie.A tak sio to naprawde nie moge sie doczekac sprzatania "nowego" mieszkania, bo tutaj nawet jak posprzatam to nie widac efektu, bo wykladzina jest chyba od kiedy stoi bloki chocbym nie wiem jak wypucowala to nie wyglada na czysta
tyle ze przepokoj i kuchnia wyremontowane to tam przynajmniej widac efekt sprzątania![]()
A teraz jak mam swoje i mega duże to chętnie bym się zamieniła na te dawne 58.
Tu same okna to 22 sztuki.
Padam na ryj w przenośni i dosłownie.
Zostało mi jeszcze 5 okien i już mi się nie chce nic robić.
A u mnie ani początku ani końca nie widać.

medeuska
październikowa mama'09
Chyba nikgo nie ma... póki mi sie przypomniało to włączam juz tvn bo znow przegapie na wspolnej

Trzecia porcja mięska już prawie konczy sie piec, jeszcze tylko kiełbaski troszke i cebulki, grzybki sie moczą, potem tylko zagotowac bigosik odstawic i niech sobie dochodzi

Trzecia porcja mięska już prawie konczy sie piec, jeszcze tylko kiełbaski troszke i cebulki, grzybki sie moczą, potem tylko zagotowac bigosik odstawic i niech sobie dochodzi

medeuska
październikowa mama'09
22 oknaJa tak mówiłam jak miałam małe takie 58 metrów mieszkanie.
A teraz jak mam swoje i mega duże to chętnie bym się zamieniła na te dawne 58.
Tu same okna to 22 sztuki.
Padam na ryj w przenośni i dosłownie.
Zostało mi jeszcze 5 okien i już mi się nie chce nic robić.
A u mnie ani początku ani końca nie widać.![]()

Biedna!
Ja ide tylko na troszke wieksze, duzej roznicy nie odczuje w sprzataniu,tylko na lepsze, bo takie male jak mam źle się sprzata.. dobra lece na moj serial

reklama
Podziel się: