reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
AS piękne te twoje prace:tak::tak::tak::tak:wiem jakie to pracochłonne moja mama wyszywa obrazy wyszywa też serwetki haftem richelie ,angielckim,robi na drutach,szydełku ,szyje..........................ja niestety nic z tyh talentów nie odziedziczyłam:no::no::no::no:
ania witaj będziemy na ciebie czekały a w święta to i tak pewnie będzie pusto:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
ja kiedyś też szydełkowałam.Na drutach robię do tej pory.W albumach na fotosiku są moje sweterki dla dzieci.Szyję też to co niezbędne dla domu czyli,firanki,zasłonki,pościel itp.Jak Klaudia tańczyła w zespole to stroje jej szyłam,a teraz już nie mam czego szyć.
Czasami jakieś poprawki,albo coś jak w sklepie zobaczę i mi się podoba to wtedy przychodzę do domu rozstawiam maszynę i szyję aż do momentu kiedy się udać zrobić tak samo.:-D:-D:-D:-D

As, śliczne, masz się czym chwalic:tak::tak::tak:
dzięki :zawstydzona/y::-)

as to prawda ,ze piękne twoje robótki:tak::tak:a ja wymyłam 2/3 kredensu jeszcze lodówka i jedna szafka wisząca i ta pod nia ...i przechodzę ze sprzątaniem na cześć salonową ,połączenie kuchni z salonem 2 x więcej sprzątania:eek:

A tak sio to naprawde nie moge sie doczekac sprzatania "nowego" mieszkania, bo tutaj nawet jak posprzatam to nie widac efektu, bo wykladzina jest chyba od kiedy stoi blok:eek: i chocbym nie wiem jak wypucowala to nie wyglada na czysta:-D:-D:-D:-D:-D
tyle ze przepokoj i kuchnia wyremontowane to tam przynajmniej widac efekt sprzątania:-D:-D

A tak sio to naprawde nie moge sie doczekac sprzatania "nowego" mieszkania, bo tutaj nawet jak posprzatam to nie widac efektu, bo wykladzina jest chyba od kiedy stoi blok:eek: i chocbym nie wiem jak wypucowala to nie wyglada na czysta:-D:-D:-D:-D:-D
tyle ze przepokoj i kuchnia wyremontowane to tam przynajmniej widac efekt sprzątania:-D:-D
Ja tak mówiłam jak miałam małe takie 58 metrów mieszkanie.
A teraz jak mam swoje i mega duże to chętnie bym się zamieniła na te dawne 58.
Tu same okna to 22 sztuki.
Padam na ryj w przenośni i dosłownie.
Zostało mi jeszcze 5 okien i już mi się nie chce nic robić.
A u mnie ani początku ani końca nie widać.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Chyba nikgo nie ma... póki mi sie przypomniało to włączam juz tvn bo znow przegapie na wspolnej:-D:-D

Trzecia porcja mięska już prawie konczy sie piec, jeszcze tylko kiełbaski troszke i cebulki, grzybki sie moczą, potem tylko zagotowac bigosik odstawic i niech sobie dochodzi:tak::tak:

Ja tak mówiłam jak miałam małe takie 58 metrów mieszkanie.
A teraz jak mam swoje i mega duże to chętnie bym się zamieniła na te dawne 58.
Tu same okna to 22 sztuki.
Padam na ryj w przenośni i dosłownie.
Zostało mi jeszcze 5 okien i już mi się nie chce nic robić.
A u mnie ani początku ani końca nie widać.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
22 okna:confused::confused::confused::confused::errr::surprised::oo::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Biedna!
Ja ide tylko na troszke wieksze, duzej roznicy nie odczuje w sprzataniu,tylko na lepsze, bo takie male jak mam źle się sprzata.. dobra lece na moj serial:tak::-D

reklama
Do góry